Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Läsa koranen

Skapad av Carita, 2020-08-27 13:47 i Livsåskådningar

5 594
4 inlägg
-2 poäng
Carita
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
-3
Det har funnits flera artiklar om koranen på aftonbladet och expressen dem senaste veckorna. Så jag blir nyfiken på att läsa boken. Har någon läst koranen? Är boken bra? Vad handlar boken om?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 34 Göteborg Hjälte 2 758 inlägg
3
Svar till Carita [Gå till post]:
Det är en väldigt spännande bok! Den handlar om en krigshärjande pedofil som heter Mohammed. Han rökte på lite för mycket och fick för sig att han är en profet utsänd av gud, varpå han började massmörda människor som kallade honom en falsk profet. Han halshögg judar, tog ett barn som fru som han sedan våldtog, han tyckte även att det var nice att stena kvinnor. Det är en intressant bok med mycket action även om huvudkaraktären inte är så lätt att sympatisera med.

Den får 3,5 burkas av 5 i betyg.

Du måste konstruera ytterligare pyloner

Iammax
Visningsbild
P 37 Veteran 4 inlägg
-2
Svar till Carita [Gå till post]:
Hej :) jo jag har läst den den är lite svår att förstå men den handlar om väldigt sjuka saker, min vän säger att Mohammed profeten då ha fått boken via en ängel och det stämmer för Mohammed kunde verken läsa eller skriva. Det står att i ett hav så finns det båda salt och söt vatten och blandas inte i en och samma hav i döda havet eller att järn/stål är skickad till jorden och det stämmer oxå att järn är yngsta mineralen som finns i vår jord . Jag rekommenderar


Forum » Samhälle & vetenskap » Livsåskådningar » Läsa koranen 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons