Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Teoriprov moped klass 2

Skapad av Anderr, 2018-08-07 13:27 i Mellan Himmel och Jord

1 644
7 inlägg
0 poäng
Anderr
Visningsbild
Stammis 3 inlägg
0
Hej, jag ska snart ta mitt teoriprov i moped klass 2 och har hört att det är väldigt enkelt. I mina kurser tyckte inte jag att de gick igenom någonting om provet, hur många frågor, vad man behöver kunna m.m. Så jag undrar om någon här nyligen har tagit provet? Isåfall vad är det jag behöver plugga på. På mina kurser gick de bara igenom vad som behövs vid klass 1 provet och de är ju olika prov. Vad är det viktigaste att plugga på och är det flersvarsalternativ frågor eller kommer jag skriva själv? :)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 879 inlägg
0

Svar till Anderr [Gå till post]:
Kunskapsprovet omfattar 25-35 frågor om fordonet, regler, människan, risker och miljön. Du måste ha rätt på minst 80 procent av frågorna för att bli godkänd.
https://xn--krkort-wxa.se/forarbevis-moped/

Jag tänker anta att det är ett snarlikt upplägg som när man tar ett vanligt körkort, men med en lite mer mopedinriktad vinkel på frågorna. Detta skulle innebära att det är flersvarsalternativ på frågorna, men eftersom jag aldrig skrivit prov för moped klass 2 vet jag inte säkert.

Even boys have something to say if you listen long enough

Anderr
Visningsbild
Stammis 3 inlägg
Trådskapare
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Tack så mycket!

bot
Visningsbild
14 Veteran 54 inlägg
0
När jag gjorde provet för typ 7 år sen eller nåt var det löjligt enkelt iallafall.
Anderr
Visningsbild
Stammis 3 inlägg
Trådskapare
0
Okej jag har nu skrivit provet och det var lätt. Jag hade tänkt att berätta lite om det för andra som ska göra det. Det mesta handlade om vad man ska göra i olika situationer. Du ska svänga höger i nästa korsning vem har företräde tex. Också mycket om vad du får och inte får lov att göra, som får du ha passagerare? Får du köra här? Inte lika mycket trafikmärken som jag trodde. Resten av frågorna är frågor du kan gissa dig till svaret, ganska basic som du redan vet. Så plugga helt enkelt på regler vad du får och inte får lov att göra så kommer det nog gå bra.
Guud
Visningsbild
31 Göteborg Ordningsvakt 2 301 inlägg Online
0

Svar till Anderr [Gå till post]:
Jag förstår ärligt inte hur man kan misslyckas med det provet, minns det som väldigt basic att alla med någorlunda uteslutningsförmåga kunde klara av det :)
Grattis och var försiktig på vägarna!

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
0
Dom logiska klarar det, dom ologiska failar det. Tänk logiskt.

Ingen status


Forum » Mellan Himmel och Jord » Teoriprov moped klass 2

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons