Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tråkigt sexliv

Skapad av Grelle93, 2019-05-06 12:59 i Sex & Sinne

2 674
6 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Grelle93
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
Tjena hamsterpajare! Det är såhär att jag har varit tillsammans med min tjej i snart 10 år och det är så att jag och hon har helt olika tankar kring sexet. Hon vill köra missionären och sen hoppa upp för att "komma" och sen får jag köra mitt race efteråt.. tycker det är så himla jävla tråkigt och har försökt och prata med henne angående det men då tar hon bara upp om att våra bråk BARA handlar om sexet hela tiden. Jag är en sån kille som inte blir äcklad av någonting, jag hade kunnat göra exakt vad som helst när det kommer till sex (inte gaysex) medans hon är så pryd och försiktig. Jag VET om att man inte ska tvinga sin partner till saker dom inte vill men det måste väll finnas någon lösning? Blir knäpp.. har aldrig nått min "klimax" känns det som..

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till Grelle93 [Gå till post]:
Har hon kontrollbehov?
Testa om du kan binda fast henne, eller börja med ögonbindel?
Som en del av förspel?

Ta det som en del av en vin-kväll om hon inte kan slappna av tillräckligt.
Ta små små steg, fokusera på hennes njutning så hon kan förstå hur underbart nya upptäckter kan vara.

The leetest herperderper

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 981 inlägg
1
Man ska ju kunna prata om sex utan att nödvändigtvis bråka om det också. Att bråken bara handlar om sex är inte ett argument, för fungerar inte sexlivet så gör det inte det. Man är två i ett förhållande och man måste kunna kompromissa fram en lösning som bägge parter är okej med. Nu menar jag inte att man ska tvinga in sin partner i sånt de inte vill göra, men det är ju heller inte så att man skall behöva känna sig nöjd med ett trist sexliv och en partner som är självisk i sängen.

Du får väl komma med någon slags förslag till vidare experiment i sängkammaren. Köp ett klyschigt vuxenspel, som eskalerar i intimitet, eller vad som helst. Gör ett event av det hela och duka fram lite goda tilltugg, några värmeljus och sätt på lite romantisk musik. Vad som helst för att bryta mönstret lite och få det hela att komma fram mindre som ett klagomål på sexet och mer som ett kul och lite spännande avbrott i vardagen, tillsammans.

Even boys have something to say if you listen long enough

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
0
Ni behöver öva, och om hon inte vill är det inget att göra åt. Det är som att tvinga med någon på tangokurs - även om du får med personen kommer den inte bli särskiljt mycket bättre på att dansa om hen inte tycker att det är roligt.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag


Forum » Livet » Sex & Sinne » Tråkigt sexliv

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons