Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Tycker inte det är skönt att pulla

Skapad av Hejjsgarledsen, 2018-06-12 23:15 i Sex & Sinne

2 195
4 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Hejjsgarledsen
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Hej är en tjej på 15 år som har en kille slm oclså är 15 år. Jag har haft sex med en kille innan och det gick ganska bra, men när vi nu idag skulle ha sex så gixk de inte, jag var för trång. Det sårar mig verkligen att jag inte tycker det är skönt att pulla mig sjölv, därför gör jag det aldrig, därför tyckte jag inte det var skönt när han gjorde det på mig heller, det enda som var skönt var när han tryckte in ett finger och tryckte på punkten. Jag blev våt sa han men när han skulle trycka in sin kuk så gick det inte, det gjorde såååå jävla ont så jag inte ens kan beskriva det. Känns som om att jag är oskuld på nytt. Asså hur gör man för att tycka det är skönt att pulla, fattar ju att det inte gick trycka in kuken när jag inte var tillräckligt kåt men endå, jag var kåt som fan i huvudet men inte i fittan. Seriösa svar på vad jag kan göra åt detta, mår ganska såligt över det

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 879 inlägg
0


Svar till Hejjsgarledsen [Gå till post]:
Är man inte tillräckligt upphetsad blir det lätt att det känns för trångt, för torrt och allmänt blir obekvämt. Nervositet och liknande kan också sätta käppar i hjulet för en när det kommer till sex och den osäkerhet/oro du verkar känna lär heller inte hjälpa.

Om du har svårt att bli våt till att börja med, men vet att du tidigare haft sex där det gått ganska bra så kanske glidmedel kan var en lösning? Smörj in det som behöver smörjas (förslagsvis honom, men eventuellt även dig) och fortsätt sedan lite försiktigt med att föra in honom. Med lite tur kommer kroppen sen ifatt de känslor som huvudet har och sen bör det gå som tidigare :)

Resten lär ni kunna lista ut själv, men pressa dig för hårt och gör inte någonting du inte vill. Om det börjar göra ont, sakta ned lite och låt saker ta sin tid snarare än att tvinga fram det.

Even boys have something to say if you listen long enough

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 626 inlägg
0

Svar till Hejjsgarledsen [Gå till post]:
Som den ovan beskriver.

Men du kan även besöka ungdomsmottagningen tänker jag. Kan ha någon infektion eller liknande (ej könssjukdom), som blivit och som gör att du blir torr. Kan vara värt att kolla :)

Sluta förfölj mig! -_-

Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
1

Svar till Hejjsgarledsen [Gå till post]:
Sluta pulla då.

Ingen status


Forum » Livet » Sex & Sinne » Tycker inte det är skönt att pulla

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons