Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

är du född mellan 1980-2000? titta hit!

Skapad av Millennials, 2018-04-11 08:50 i Ungdom

2 406
5 inlägg
1 poäng
Millennials
Visningsbild
1 inlägg
0
Hjälp oss att förstå Millennials genom att svara på vår enkätundersökning. Syftet med enkäten är att förstå Millennials köpbeteende, digitala vanor, inspirationskällor och inställning till lojalitet.

Gå gärna in på länken och svara på udersökningen som tar max 10-15 min att genomföra!

https://sv.surveymonkey.com/r/W3WLMK3

Tack från Millennial Insights crew!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Drickz
Visningsbild
P 25 Umeå Legend 768 inlägg
1
:Ifrågasättande emoji: :arg emoji: :anklagande emoji: :corporate emoji:

Ingen status

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 791 inlägg
0
Hyfsat välskriven survey, men det känns lite som att det på vissa ställen finns åtminstone lite utrymme för tvetydighet i frågorna och där kan både feltolkningar och "bias" sett till hur frågorna är ställda komma att krypa sig in i resultatet. Beroende på hur ni kontra respondenterna tolkar vissa frågor kommer resultaten från svaren att på flera ställen lämnas öppna för er tolkning av denna data, snarare än representera någonting någonting som är objektivt sant i relation till de ställda frågorna.

Säkert bara jag som är petig, men till exempel frågar ni vad det finns för information jag kan tänkas dela med mig av. Detta sätts aldrig i en jättebra kontext (annat än att det behövs för att få full tillgång till appen/tjänsten). Betyder detta att det är information som appen behöver för att fungera, eller att jag inte får full tillgång till appens funktioner om jag inte accepterar vissa saker? Jag är till exempel inte bekväm med att dela av mig till GPS-position till en app som uppenbarligen inte behöver den funktionen och det är likadant med kontakter, meddelanden och andra konstiga behörigheter som vissa appar ibland försöker få behörighet till. Är det å andra sidan något som appen uppenbarligen behöver för att fylla sitt syfte och jag vill ha appen så absolut kan jag dela med mig av till exempel min nuvarande position. En GPS som inte vet var du är fyller inget syfte. Sen vill man ju helst att denna information hanteras ansvarsfullt (något ni fick med i undersökningen och som är fruktansvärt aktuellt just nu, med allt som händer kring facebook).

Even boys have something to say if you listen long enough

Opacue
Visningsbild
P 2 inlägg
0

Svar till Millennials [Gå till post]:
Måste fråga först: Varför? Ni säger att syftet är att förstå Millenials, men vad ska ni ha den förståelsen till? :P

SonGoku
Visningsbild
P 25 Bromma Legend 72 inlägg
0
Här har man bakrunden till den frågan

https://youtu.be/hER0Qp6QJNU

What situation is not improved by pizza?


Forum » Ungdom » är du född mellan 1980-2000? titta hit!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons