Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fyllehistorier som minderårig?

Skapad av Pannkaka12, 2017-06-18 12:52 i Ungdom

5 612
7 inlägg
4 poäng
Pannkaka12
Visningsbild
1 inlägg
2
Efter att ha snackat med en kompis häromdan kom jag på att man gör dom mest knäppa sakerna som barn/minderårig och ännu knäppare grejer på fyllan. Nu undrar jag om nån av er har några galna historier som ni skulle dela med er av? Jag har hört allt från att ens plånbok blivit stulen till bilkrascar å jag älskar sånna historier så berätta gärna allt möjligt!

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Cattig
Visningsbild
F Stammis 30 inlägg
2
Jag smygdrack ur morfars vinflaska och spydde som en kalv. The End :B

Never stop immediately giving up.

Guud
Visningsbild
30 Göteborg Hjälte 2 074 inlägg Online
0
Drack aldrig som minderårig, var aldrig intresserad av tanken.
Cool story, heller hur!

Don't get caught with the beard in the letterbox!

Joah
Visningsbild
P 26 Stammis 87 inlägg
0
Svar till Guud [Gå till post]:
Word up! Samma här.


Bästa historien jag har gäller en kille på högstadiet som åkte full på sin trimmade moped, kraschade, slog i huvudet och blev trög. :)

Tillägg av Joah 2017-06-18 15:26

trögare*

Ingen status

TLTGja
Visningsbild
P 21 Veteran 3 860 inlägg
-1
I pat an iller.
The end.

The leetest herperderper

Anchezz
Visningsbild
F Norrköping Veteran 376 inlägg
0
När jag var 16 drog jag ut med 2 killar vid 1 på natten för att chilla (dricka) och tydligen hade de ett "ställe" de bruka hänga vid så vi drog dit. Det här stället visade sig vara ett tak ute vid en stor park men vi klättrade upp och drack så in i h*lvete. Det var inte första gången jag var full men det var den värsta. Kommer ihåg att en av killarna stack ner till en trädgård och snodde en stol som han tog upp på taket och sedan höll på med..sedan är det svart och det jag kommer ihåg efter det är att jag gick och knackade på ett äldreboende precis bredvid för jag trodde min kompis bodde där.

Av någon anledning ringde de till polisen och jag blev upplockad och hemskjutsad. Tittade i spegeln och insåg att jag var öm och hade blod i hela ansiktet. Klockan var väl typ 7 på morgonen när jag kom hem. Hade alltså legat på taket och strulat med en av killarna när jag plötsligt börjar rulla nedåt och tillslut ramlade. Men minner inte ens fallet :s

Killen jag strulade med låg däckad kvar där ute i flera timmar och nästintill frös ihjäl innan hans föräldrar hittade honom och tog honom till akuten så det är inte att rekommendera att dricka oansvarsfullt!

Tillägg av Anchezz 2017-06-18 23:44

Kommer fortfarande bara ihåg början av kvällen från när vi börja dricka tills det med stolen sedan är det svart för ett par timmar och sedan kommer jag ihåg slutet av allt

Ingen status

Anonym0202
Visningsbild
P 3 inlägg
1
Jag och en kompis hade klättrat upp på ett garagetak i hans sommarstuga. Vi drog några öl och det var inte lätt att ta sig ner sen :)

Ingen status


Forum » Ungdom » Fyllehistorier som minderårig?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons