Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

14 årig kille, bli smalare

Skapad av MatteS579, söndag 6/5 21:44 i Hälsa, kropp & pubertet

1 558
8 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
MatteS579
Visningsbild
1 inlägg
0
Hej! Som just titeln så e jag en kille på 14 år, bor på Åland och gillar livet lite sådär. Jag flyttade till Åland när jag var 11 år, mådde riktigt bra då! Men nu den senaste tiden så har jag börjat må dåligt. Skolan stressar osv. Blir kallad fet ibland (är 170cm, väger 63kg) så nu senaste tiden har jag börjat se ner på mig, mår dåligt osv. Kan ni snälla ge tips på hur jag blir smalare!!! Tack! <3

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Drickz
Visningsbild
P 24 Umeå Legend 763 inlägg
0
170cm, 63kg? Fet? Går inte ihop. Avfärda alla som kallar dig fet. Dom ljuger.

Tycker du själv att du har för rund form kan du testa motionera lite. Vad som helst funkar bara man rör på sig.

Ingen status

bot
Visningsbild
13 Stammis 37 inlägg
0
Gå och lyft lite skrot så försvinner det, Alternativt vänta nåt år,

Jag var bra mycket kortare och tyngre när jag var i din ålder, Växte på längden och blev smalare på köpet. Ingen ide att ens bry som om nån kallar en fet.
MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 281 inlägg
0

Svar till MatteS579 [Gå till post]:
Du ligger betydligt närmare undervikt än övervikt. Det är i princip uteslutet att du skulle kunna tappa vikt på ett hälsosamt sätt.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

godis-apa
Visningsbild
P 25 Modereringsansvarig 3 735 inlägg
0
Jag har svårt att se dig som överviktig med den längden och vikten - men om självkänslan spökar och du känner att du inte är nöjd med din kropp finns det absolut saker man kan göra åt det. Jag tror att "bantning" eller ett generellt fokus på viktnedgång här är helt fel väg att gå. Precis som bot föreslår hade jag i din sits börjat lyfta lite skrot. Skaffa ett gymkort och börja styrketräna helt enkelt.

Även en måttlig styrketräning kommer hjälpa dig att forma och bygga upp en mer vältränad och väldefinierad kropp.

Even boys have something to say if you listen long enough

Lordofmalmo
Visningsbild
P 31 Stammis 3 inlägg
0
Skulle nog som dom föregående sagt säga att du inte behöver banta utan mer börja lyfta skrot. Själv vägde jag runt 57 kg för ca 3 år sen och är 185 cm. Idag väger jag runt 80 kg. Och skulle det vara så att du behöver tips, motivation eller hjälp så ställer jag gärna upp :)

Adda gärna kik/snap :)

bot
Visningsbild
13 Stammis 37 inlägg
1

Svar till Lordofmalmo [Gå till post]:
Så satans biff är du

BraSma
Visningsbild
P 26 Hjälte 3 475 inlägg
0

Svar till MatteS579 [Gå till post]:
Låter som din självkänsla behöver mer träning än din kropp behöver förlora vikt. Med den längden och den kroppsvikten är du inte tjock.

Jag kan rekommendera att du börjar lyfta lite. Men mestadels för att det är bra för ditt välmående, både ditt fysiska och ditt psykiska. Inte för att några fjollor har fällt kommentarer och fått dig att känna kravet. Börja gymma, det är nice. Men börja också med att träna upp din självkänsla. Va snäll mot dig själv. Ge dig själv uppmuntran, komplimanger och ge dig själv beröm för saker du gör bra. Det är en bra start till självkänsla. Kan kännas fånigt i början, men fortsätt.
För hey, om vi har tid att vara bedrövligt elaka mot oss själva, varför kan vi inte vara snälla mot oss själva om så bara för några minuter om dagen? Bygg upp ditt försvar mot omvärldens kaotiska system av måttstockar. Skapa dina egna standards. Öva upp det i en tidig ålder och jag lovar att det kommer bespara dig oerhört mycket smärta genom åren.

Ingen status


Forum » Ungdom » Hälsa, kropp & pubertet » 14 årig kille, bli smalare

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons