Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Acne

Skapad av stockholm123, 2019-09-06 14:04 i Hälsa, kropp & pubertet

1 131
3 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
stockholm123
Visningsbild
F 1 inlägg
0
Hej jag har acne och behöver få bort skiten. Har ni tips på medel, hemmakurer, vad som, skriv! Ska ha bröllop om 3 månader och detta håller mig vaken på nätterna, hjälp mig!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Amanda0043
Visningsbild
F 19 Entertainansvarig Administratör 251 inlägg
0
Hej! Vet inte din ålder men är du i puberteten så kan det bero på det och då hjälper oftast ingen hemmakur eller liknande. Jag skulle säga att det bästa du kan göra är att inte stoppa i dig för mycket skit (det kan vara en bidragande orsak till acne och oren hy.) Du skulle också kunna börja med en strikt hudvårdsrutin varje kväll/morgon. Svårt att rekommendera produkter för just din hy eftersom att jag inte vet vilken hudtyp du har, men det är värt att kolla in Therese Lindgrens hudvårdsserie, Indy Beauty, den har tydligen hjälpt många med sin acne och jag använder själv några av produkterna, gillar starkt. :)

Det är inte lätt när det är svårt

Fisk-pastej
Visningsbild
P 16 Stammis 65 inlägg
1

Svar till stockholm123 [Gå till post]:
teatree olja tar bort acne och det funkar för mig

Sly Steeldong


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Acne

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons