Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Blod i urinrör efter urinering

Skapad av Temporary, 2017-02-06 13:52 i Hälsa, kropp & pubertet

4 911
7 inlägg
-1 poäng
Sex och blandat
Temporary
Visningsbild
F 23 Veteran 2 inlägg
0
Jag är en tjej, 20 år.
När jag kissade idag så upptäckte jag blod på pappret. Det var inget blod när jag kissade eller i kisset utan det var efteråt. Blodet kom när jag torkade mig kanske tredje gången.
Om det fortsätter kommer jag definitivt gå till vårdcentralen men ville ha en annan människas åsikt först om jag behöver oroa mig. Jag har inte vågat googla för den kommer bara säga cancer.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
32 Göteborg Ordningsvakt 2 355 inlägg Online
0

Svar till Temporary [Gå till post]:
Hände mig också en gång för många år sedan. För mig berodde det på en urinvägsinfektion och ytliga blodkärl runt urinröret som var boven. Dvs väldigt lite cancer.
Men jag skulle nog föreslå en undersökning på vårdcentralen.


I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

Viren
Visningsbild
P 28 Örebro Hjälte 784 inlägg
0

Svar till Temporary [Gå till post]:
Som Guud säger, om du är orolig så kolla det på en vårdcentral. Oftast så är det inget alls att oroa sig för, men det kan vara skönt att vara på den säkra sida och det är oftast väldigt simpla saker som görs, t.ex. ta urin i provrör och ibland om omständigheterna gör att man vill kolla annat, kanske ett blodprov.

Ingen status

Temporary
Visningsbild
F 23 Veteran 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Guud [Gå till post]:
De första ja tänkte på var urinvägsinfektion eftersom jag har haft det tidigare och känslan var lite likadan så det låter väldigt troligt, tack för svar

strangulatus
Visningsbild
F Veteran 11 inlägg
0
Du är ung och sannolikheten att det är något seriöst som cancer är väldigt minimalt. Det kan vara att du menstruerar eller början till det. Man behöver inte ha lidande symptomer för att det ska vara mens. Om du garanterat tror att det inte är menstruation. Så borde du ta snack med Vårdcentralen. Det kan vara något så lätt som Urinvägsinfektion. Vi kvinnor är väldigt benägen att då infektion där eftersom att våran urinvägen är kortare än killars.

You set my asshole on fire

ankanpankan
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Det låter inte otroligt att det rör sig om en urinvägsinfektion ( https://www.healthexpress.eu/se/urinvagsinfektion.html) men det skulle även kunna vara en mellanblödning eller kanske ett tecken på en könssjukdom. Det bästa är om du gör som du skriver och kontaktar din vårdcentral. Som andra medlemmar skriver behöver du förmodligen inte oroa dig för att det skulle röra sig om cancer, men gå till vårdcentralen och undanröj alla tvivel. Lycka till!

Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Blod i urinrör efter urinering 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons