Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hjälp tack

Skapad av LukasB, 2018-03-14 03:37 i Hälsa, kropp & pubertet

1 308
2 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
LukasB
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Hej.. jag har precis fyllt 14 år(kille) och har en kuk som är ungefär 17cm.. är det stort eller litet?? För min FV och jag planerar att ha sex men hon är väldigt liten (ca 150cm och väldigt smal) tror ni hon bryr sig om jag är för stor eller för liten? Vill inte att det ska göra ont för henne heller mvh Lukas B

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Chubaka
Visningsbild
P Kändis 620 inlägg Online
0

Svar till LukasB [Gå till post]:
Du har över snittet, så lite större än de flesta. Sen är inte längden alltid avgörande, utan även grovhet, hur du använder den osv.

Var försiktig bara, gå inte in för djupt (dvs pressa inte in hela, utan fråga om det känns bra. Kan göra ont för tjejen om den stöter inne i henne).

Prata med varandra, ta det chill. Stressa inte ;) kyss, smek, kanske oralsex, osv. Så går det nog lättare. Kan fortfarande göra ont inledningsvis. Tänk på henne när du börjar bara, även om du är ivrig.

Sluta förfölj mig! -_-


Forum » Ungdom » Hälsa, kropp & pubertet » Hjälp tack

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons