Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Problem med finnar

Skapad av ncn, 2016-06-09 16:05 i Hälsa, kropp & pubertet

2 029
4 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
ncn
Visningsbild
Hjälte 164 inlägg
0
Har väldigt mycket finnar på ryggen osv, även lite på armarna. Har också lite på ansiktet men det syns inte så mycket då dom inte är så stora. Finns det något jag kan köpa som tar bort finnarna? Ge gärna tips.
Jag brukar sola men upplever att det endast hjälper mot finnarna jag har på ansiktet, tillfälligt. Som sagt är det inte ett jättestort problem men vill gärna att jag har inte har några finnar alls åtminstone på ansiktet. Resten är ett plus.

Tänker inte ändra min kost om det hjälper, eftersom jag tränar, så tips på vad man kan köpa uppskattas!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Amanda0043
Visningsbild
F 23 Entertainansvarig Administratör 253 inlägg
0
Tvättar du ansiktet varje kväll?
Det är en sjukt bra början för att hålla ansiktet rent overall. Sen finns det ju massa olika punktbehandlingar för finnar så det är bara att ta en sväng in på apoteket och fråga så plockar de fram. Jag har apotekets egna, upplever att den funkar bra i de flesta fall.

Sen funkar ju tandkräm otroligt bra på vissa finnar, inte alla. Men det kan vara värt att testa!

Det är inte lätt när det är svårt

nuu
Visningsbild
Kändis 61 inlägg
0

Svar till ncn [Gå till post]:


Om du äter ''dunderhonung'' så är ju finnar väldigt vanligt på ryggen.
Annars så kan du göra följande.
1. Smörj in problem områden med någon återfuktande kräm, inte något fett som täpper till.

2. Duscha direkt efter att du har tränat så att du inte går omkring med en svettig tröja för länge.

3. Stressa mindre och sov bättre.

4. Maten påverkar väldigt mycket så dricker/äter du mycket mat med socker samt mejeriprodukter så minska ner på det. Istället för grädde creme fraiche mm så kan du ha olivolja på maten som också är nyttigare.
busmalin
Visningsbild
F Jönköping Hjälte 229 inlägg
0
Om du har mycket problem med det så finns det receptlagda saker man kan få, krämer alt piller i olika "styrkor". En av dom starkare är roaccutan som vad jag har sett verkar fungera väldigt bra för vissa men det kommer lite biverkningar på köpet.

Annars är mina tips (haft problemhy i 10+ år) att dricka mycket vatten för att hjälpa kroppen att rensa ut skit. Tvätta ansikte morgon och kväll - kan vara värt att lägga ner lite pengar på bra hudvård. Vad som funkar i produktväg är olika från person till person, finns en djungel med märken och olika produkter så man få ha tålamod tills man hittar något som fungerar. Tänk också på att nya krämer/tvättar kan göra så att huden blir värre i början, man måste kämpa sig igenom en viss tid innan man kan se om saker fungerar.

Sen så är det också bra att byta lakan på kudden ofta, med tanke på att du inte bara har problem i ansiktet kanske du borde byta allt.

En pessimist i sitt livs form


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Problem med finnar

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons