Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Problem med underlivet..

Skapad av HeltAnonym, 2016-06-08 14:49 i Hälsa, kropp & pubertet

4 484
9 inlägg
2 poäng
Sex och blandat
HeltAnonym
Visningsbild
F 22 Kändis 11 inlägg
0
Jo det är så att jag använder trosskydd väldigt ofta, för att har så mycket flytningar. Men det är det att det kliar så mycket hela tiden och jag känner mig hela tiden snuskig som fan där nere och känns hela tiden som om jag luktar konstigt ja. Men saken är den att jag vet inte vad det är, tror inte att det är
Svamp eftersom att det kliar bara ibland (oftast med trosskydd och har då inget sånt konstigt med parfym osv) men ibland även om jag INTE använder trosskydd. Anledningen till att jag dock använder trosskydd är för det mesta därför att det luktar väldigt äckligt annars och går igenom byxorna och kläderna helt. Så vad är det? :( har inte heller några "konstiga" flytningar om man säger så utan kliar bara och luktar sjukt illa.

Livet är ingen j*vla dans på rosor

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Jokk
Visningsbild
31 Hjälte 9 867 inlägg
2

Svar till HeltAnonym [Gå till post]:
Gå till ungdomsmottagningen och hör dig för.

flizan

StoraBockenBruse
Visningsbild
F 32 Kändis 36 inlägg
0
Kan vara bakteriell vaginos, länkar 1177

http://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Bakteriell-vaginos--illaluktande-flytning-fran-slidan/

Bästa är att boka tid hos vårdcentralen, ungdomsmottagningen eller hos gynekolog och låta proffsen avgöra.

Vill ha choklad

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till HeltAnonym [Gå till post]:
Håller med StoraBockenBruse, låter som bakteriell vaginos.

Nu vet jag inte om du ofta använder tamponger också, då de kan göra att underlivet naturliga flytningar torkar ur samt att slidan kan bli torr överlag och de i sin tur kan skapa obalans i underlivet och eventuella illaluktande flytningar. Om du upplever att du ofta har flytningar (kolla upp vaginos först dock) även om de är naturliga, så kan menskopp kanske vara något. Känner flera tjejkompisar som upplever menskopp som fräschare, mindre dofter och som funkar bra även om de ofta har flytningar. Hoppas de löser sig för dig :)

Sluta förfölj mig! -_-

HeltAnonym
Visningsbild
F 22 Kändis 11 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Chubaka [Gå till post]:
Hej, jag använder inte tampong alls utan använder always bindor under min mens. (har extremt riklig mens och mår riktigt dåligt de perioderna) sen det med flytningar varierar, alltså jag vet inte ens om det jag har ÄR flytningar. Men om jag inte använder trosskydd så känns det väldigt blött i trosorna. det ser inte ut som något mera speciellt än en blöt fläck då, så jag vet inte. Och använder jag inte trosskydd (som jag gör dagligen) så luktar det typ någonting, i trosorna och genom byxorna. Känner mig inte fräsch.

Det är det om min kille tex pullar mig så säger han alltid att de luktar Äckligt, och lukten sitter kvar jättelänge och vet inte hur ska göra, för det gör att känner mig ännu äckligare..

Angående det där som ni tror kan vara en 'orsak' vad är det exakt och hur kollar jag upp det? Kan säga såhär att jag kommer inte klara av att varken prata med min mamma eller göra en gyn undersökning. Det går vekrligen inte.

Så hur gör jag?

Livet är ingen j*vla dans på rosor

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till HeltAnonym [Gå till post]:
En gyn undersökning lär du nog göra om du ska kunna behandla orsaken till de illaluktande flytningarna och hitta orsaken till de.

Nu är de ju inte säkert att de är de som orsakar de hela, men de kan en läkare på gynmottagning avgöra(detta är inget föräldrar behöver veta, ta med din pojkvän som sällskap och stöd). Om de kommer fram till att de är vaginos, så skriver de ut ett recept på en slags gel som du applicera in i underlivet varje kväll under 5 dagar(ingen sexuell aktivitet under den tiden, utan låt underlivet bli friskt.

Vaginos är vad ja vet inget farligt, utan bara en bakteriel obalans i underlivet som orsakar bla flytningar. (någon får rätta mig om jag minns fel i nåt här)

Du ska absolut inte känna dig äcklig. Du är inte ensam om att fått flytningar :P Shit happens :) Folk bli förkylda ibland också å snorar en massa, inte är de äckliga för de :) bara snoriga ^^

Sen upplever DU att de är illa luktande eller är de med din pojkvän som säger att de luktar illa?

Sluta förfölj mig! -_-

nuu
Visningsbild
Kändis 61 inlägg
0


Menskopp ska tydligen va väldigt bra för att hålla det fräsch... Hamnade på en efterfest där detta ämne diskuterades livligt och kopparna åkte upp:s Aldrig hört om det innan.
TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till HeltAnonym [Gå till post]:
Bara en funderare, tvättar du dig ordentligt? (Alltså så gott det går, UTAN TVÅL!!!!!)?

The leetest herperderper


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Problem med underlivet..

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons