Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Rumpan

Skapad av anon, 2013-10-06 23:50 i Hälsa, kropp & pubertet

6 093
13 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
anon
Visningsbild
Hjälte 5 inlägg
0
Tjena, jag har ett problem, det kommer blod efter jag har gjort 2an, jag undrar om det är farligt? jag sitter ner väldigt mycket på dagarna, och rör mig väldigt lite, är lite fel saker o sånt också, som typ chips osv och mycket pasta och sånt, det kommer inte så mycket blod och det kommer inte varje gång jag är på toa ( jag är kille ), och det gör lite ont ibland, blodet är väldigt ljusrött, jag är livrädd snälla hjälp mig, är det farligt detta?
tack

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Jokk
Visningsbild
31 Hjälte 9 867 inlägg
0

flizan

anon
Visningsbild
Hjälte 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Jokk [Gå till post]:
det var ju inte rätt det du skickar, står ju om kontinuerlig blödning och sånt det är det ju inte, det kan gå veckor imellan att det kommer lite blod, och det stog om att man spyr blod och grejor med

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till anon [Gå till post]:
Om man missar att torka sig ordentligt, så att huden torkar och blir irriterad så kan det lätt bli så att man får lite små sprickor runt hela härligheten, sprickor som är lätta att riva upp när man sedan torkar sig. Se till att torka dig ordentligt, gör inget halvdant jobb. Kanske bör ta en liten klick babyolja eller liknande och helt enkelt återfukta lite, kolla om problemet försvinner. Har man diarré eller liknande så kan man ju känna hur huden torkar ut och svider, då kan man hitta blod i pappret när man torkar sig.

Jag personligen skulle nog inte oroa mig ifall jag hittade en liten ljust rosa fläck på toapappret någon gång i månaden, men om du märker att du har blod som följer med avföringen så lär det å andra sidan vara en helt annan historia.

Even boys have something to say if you listen long enough

anon
Visningsbild
Hjälte 5 inlägg
Trådskapare
0
Svar till godis-apa [Gå till post]:
Ja asså blodet är ljusrött och kommer lite efter bajset så att säga, ibland kommer det när jag torkar och ibland så har det kommit lite med bajset också fast inte blandat i bajset utan liksom man ser att det är utanpå bajset så att säga, precis som det är något sår och när " korven " kommer ut så drar den med sig lite av blodet som sitter vid såret, eller någoting sånt, men nu när du säger det så vet jag också om att jag inte alltid torka mig till 100%, men jag är så fjollig när det gäller o läsa saker o ting, jag söker liksom saker om det sen letar jag efter det värsta hela tiden, okok blod = farligt = cancer, ok jag kommer dö hur kommer det hända nu med alla andra i familjen om jag dör osv... så jävla mesig när det gäller sånt jag tänker det värsta alltid. ( Har haft att det har kliat lite där bak ibland också )
Men tack så in i helvete för ditt svar! och ett serriöst svar var lite otippat här men du gav mig ett serriöst svar, tack

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till anon [Gå till post]:
Skriver folk ett seriöst inlägg så skriver jag ett seriöst svar, skriver folk ett oseriöst inlägg så skriver jag ett oseriöst svar.

Kolla om det hjälper att vara lite mer noggrann med torkningen osv där nere och se till att du inte blir irriterad/uttorkad. Hjälper det inte, oavsett vad du gör så kan det ändå vara skönt/tryggt att kolla på en vårdcentral, men jag tror att alla hittat blod i toapappret från gång till gång och jag skulle personligen inte oroat mig riktigt än.

Even boys have something to say if you listen long enough

anon
Visningsbild
Hjälte 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
mm ok, men fortfarande läskigt jag torkade mig innan när jag hade bajsat, sen så typ 15min efter så gick jag på toa igen och skulle bara torka mig en ytterligare gång och då kom pytte lite blod när jag torkade och sen så skulle jag torka bort blodet och då började det blöda ennu mer istället, sen torkade jag bort det också och då slutade det, fett läskigt ;(

Klas-Kenny
Visningsbild
P 30 Växjö Hjälte 12 128 inlägg
0
Kommer det bara blod, eller har du några problem med typ sveda, klåda etc?

Rätt verktyg till rätt arbete - Makaroner äts med sked.

anon
Visningsbild
Hjälte 5 inlägg
Trådskapare
0
förr så kliade det också, men det gör inte längre efter ajg varit på toa, och nej det svider och inte eller någoting sånt, det kan göra lite ont när jag väl bajsar men det är knappt det heller, så ja det är bara blod, ljusrött
Hampys
Visningsbild
P 32 Helsingborg Hjälte 1 471 inlägg
0

Svar till anon [Gå till post]:
Oavsett om det är en gång eller kontinuerligt ska du gå till doktorn och kolla upp det. Vem vill blöda ur röven?

Mot oändligheten och vidare!

Liilmonsta
Visningsbild
F 32 Nykvarn Hjälte 454 inlägg
0
Kan vara så att du har hemorrojder!

Mina trosor är för små..

elinkw
Visningsbild
F 28 Hedemora Hjälte 337 inlägg
0

Svar till anon [Gå till post]:
Är det ljust/färskt blod så behöver du inte vara så orolig. Är det däremot svart eller som kaffesump så kommer det högre upp ifrån magen.

Skulle kunna vara så att du fått hemorojjder, ett litet sår eller en spricka.
Det är väll lika bra att kolla upp det innan det blir värre?

twitch.tv/elinsivert

Sann
Visningsbild
30 Hjälte 49 inlägg
0
Eller mens?

Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Rumpan

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons