Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Sover du 8h/natt? vilket slöseri...

Skapad av usahname, 2012-11-07 18:01 i Hälsa, kropp & pubertet

62 978
76 inlägg
64 poäng
Sex och blandat
vise_mannen
Visningsbild
Kändis 1 161 inlägg
0

Svar till usahname [Gå till post]:


Fast samtidigt så ger sömn kvalite på tiden. Du behöver plugga mindre om du sover tillräckligt, träningen går bättre, du får mer energi osv..
Tro mig jag har kört det racet i gymnasiet tills att jag flytta ihop med min dåvarande flickvän. När jag sov mindre så vart det att man ville ta de lugnt mera. När man kom hem från jobbet så ville man helst bara lägga sig i soffan eller sätta sig framför datorn och bara ''vila'' upp sig pga en ''jobbig'' dag. Nu när jag sover 8-9 timmar så utvecklas jag mycket snabbare när jag tränar samtidigt som jag har energi för att faktiskt göra saker och inte bara chilla. Lagar mer mat, städar, tränar etc nu fastän jag sover 2 timmar mer.

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

usahname
Visningsbild
P 28 Helsingborg Kändis 43 inlägg
Trådskapare
0

Svar till vise_mannen [Gå till post]:
Ja, ifall det fungerar bäst för dig så kör på det. Jag säger inte att du har varken rätt eller fel. Jag säger bara att detta är vad som fungerar bäst för mig.. Sover jag 8 timmar kommer jag bli seg på morgonen fram till lunch. Så det kommer dessvärre inte fungera för mig, men vem vet, i framtiden måste jag kanske sova i 8-9 timmar för att må bra. Det vet jag inte, men om man leker med tanken, så som jag har gjort i denna tråden, och fortsätter att ha denna energin av "bara" 6 timmars sömn per natt så kommer det fungera bra :)


1,2,3

vise_mannen
Visningsbild
Kändis 1 161 inlägg
0

Svar till usahname [Gå till post]:


Har nog rätt mycket att göra med när du går upp på dagen och hur mycket du vilar dig under dagen. Chillar du framför datorn och tv mycket innan du ska sova så vilar du dig men de är ju inte kvalite på vilan som sömnen vilket gör att du skulle haft mer energi till att göra saker om du tagit det mindre lugnt och sovit extra. Sen är sömn väldigt viktigt när det gäller träning så klarar du dig med 6 timmar så tränar du förmodligen inte så hårt som du skulle kunna göra.

Ingen status

Gallsmak
Visningsbild
P 26 Norrköping Hjälte 1 850 inlägg
1
Vaknade nyss efter att ha sovit i 14h.
DET kan man kalla slöseri!

Jag är en idiot men det e fan du också.

paja
Visningsbild
F 27 Hjälte 1 431 inlägg
0
Det känns ungefär som en sån där filosofi som går ut på att spendera hela livet med att planera det. Spara varenda överbliven krona för att ha på banken när man dör, aldrig äta en bulle för att kunna vara anorektisk pensionär, eh, vänta på Den Rätta tills man är 49.

Detta resultetar i svar som "ööööh" och "hmmmmmmm" när barnbarnen frågar vad man ägnat sig åt som ung. Man kommer också vara för mager och svag för att spendera sina pengar på annat än horor, och horor är det enda ligg man får (eftersom man inte lärt sig att ragga som ung).

Don't underestimate the power of stupid people in large groups

Ellie
Visningsbild
Hjälte 6 361 inlägg
1

Svar till usahname [Gå till post]:
För ingen gillar när folk propagerar för saker som så uppenbart bara gäller dem som personer.

Jag tror om du tänker lite så inser du hur arrogant din post uppfattas.

h

usahname
Visningsbild
P 28 Helsingborg Kändis 43 inlägg
Trådskapare
0

Svar till paja [Gå till post]:
Ifall ni skulle lagt lite tid på tråden så hade ni också snappat upp att detta är inget seriöst.. Det ni skriver (du och Ellie nedanför) blir bara så dumt. Har på gång på gång förklarat i tråden att detta var bara något jag tänkte på eftersom jag sover färre timmar än vissa andra, och att jag då räknade ut hur mycket jag "vann" på det. Inget jag strävar efter så att ta upp "Spara varenda överbliven krona för att ha på banken när man dör" är bara orelevant i tråden... Jag blir bara så irriterad på svar som dina för det håller sig inte riktigt till vad jag förklarat i tråden. Om du läser om tråden, inlägg för inlägg kommer du förstå vad jag menar :)

1,2,3

paja
Visningsbild
F 27 Hjälte 1 431 inlägg
0

Svar till usahname [Gå till post]:
Jag förstår att jag inte direkt tillförde något, och att det inte var så som jag skrev som du menade. Överdrev riktigt ordentligt som för att visa att jag tyckte detta var ointressant. Av samma anledning orkar jag inte läsa genom tre sidors inlägg:3

Don't underestimate the power of stupid people in large groups

Murrig
Visningsbild
F Hjälte 1 695 inlägg
0

Svar till usahname [Gå till post]:
Varför så aggro? Om du nu inte står för något så seriöst som det uppfattas så behöver du inte ta åt dig utav vad folk skriver.
Se vad folk reagerat på utav din text, förklara glatt hur du själv tänkte, och spinn sedan vidare på vad de tänker istället för att försvara dig personligen för något du inte står för och eventuella misstolkningar. :)

Det är en bra tråd! Var glad att du fått så många att fundera och tycka till kring detta!:D

What doesn't kill you fucks you up mentally.

Gatte
Visningsbild
P 23 Påarp Hjälte 109 inlägg
0
EXAKT det jag filosoferade om idag! man sover ju bort så jävla mycket av sitt liv... bara att sova kanske en timme kan ju spara massa massa "liv"

Eat shit ت

Sittkissarn
Visningsbild
P 32 Lindome Hjälte 1 000 inlägg
0

Svar till usahname [Gå till post]:

Om du spenderar i snitt två timmar om dagen på internet så slösar du bort ungefär 30 dagar om året. Det är en tolftedel av ditt liv som du mer eller mindre slösar bort istället för att använda till att göra något häftigt.

Just sayin'.


Hade en gång en cykel, men den är pie nu.

usahname
Visningsbild
P 28 Helsingborg Kändis 43 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Murrig [Gå till post]:
Aa tack , jag förstår helt din poäng, förstår egentligen inte själv varför jag blir så..
Dock blir man ju irriterad när folk skriver saker som egentligen inte stämmer överens med tråden, därför jag också försöker förklara om och om igen för folket vad jag verkligen menar med tråden :) Det är ju faktiskt därför jag la upp inlägget, för att förmedla mitt tänk :P

1,2,3

usahname
Visningsbild
P 28 Helsingborg Kändis 43 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Sittkissarn [Gå till post]:
Det är ju awesome! :D

1,2,3

Ellie
Visningsbild
Hjälte 6 361 inlägg
0

Svar till usahname [Gå till post]:
Man kan inte skylla alla sina resonemang på "Jag skoja ju bara". Internet har ingen ironi detektor och det du skriver måste kunna få bli kritiserat.

h

McKay
Visningsbild
P 31 Sundsvall Hjälte 7 582 inlägg
0
Det här knyter ju an till den eviga frågan huruvida livet i första hand är något som bör mätas kvantitativt eller kvalitativt. Jag röstar för det senare.

Jag sover en tredjedel av livet för att öka kvaliteten på de två vakna tredjedelarna istället för att leva tre tredjedelar som en sinnessvag zombie.

Ingen status


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Sover du 8h/natt? vilket slöseri...

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons