Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vill verkligen gå ner i vikt

Skapad av Elsa_2034, 2018-01-12 15:39 i Hälsa, kropp & pubertet

909
2 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Elsa_2034
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Snälla hjälp mig !! Jag är en tjej på tolv år och mår skit dåligt över hur jag ser ut jag väger 55 kilo och jag tränar väldigt mycket handboll och basket. Jag försöker verkligen träna och oftast går det bra. Men det jag mår dåligt över är att jag oftast ser tjock ut i vissa kläder jag vill verkligen gå ner i vikt och bli samlare men jag vet inte hur Snälla någon hjälp mig !!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Ewald01
Visningsbild
P Legend 362 inlägg
0
Du är snygg som du är skulle jag tro.

Vill man generellt gå ner i vikt eller även förbättra sin hälsa så kan man göra en blodanalys. Där får du reda på vilka livsmedel du får undvika och vilka livsmedel som är bra för dig respektive din kropp.


Forum » Ungdom » Hälsa, kropp & pubertet » Vill verkligen gå ner i vikt 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons