Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

ålders skillnad

Skapad av SannaJH, 2018-11-13 18:06 i Kärlek & Relationer

43 575
5 inlägg
-1 poäng
SannaJH
Visningsbild
Legend 2 inlägg
0
Jag har tänkt ganska mycket den senaste tiden på dehära med ålders skillnad när de kommer till förhållanden eller sex, hur stor skillnad tycker ni att de får vara innan de blir fel? Jag är 16 år gammal och jag och mina tjejkompisar brukar skojja ganska mycket om att äldre killar är bättre i sängen (hehe).
Jag skulle lätt kunna vara i en relation eller bara ha sex med en 20 åring, till och med 25 - 26 åring, hur känner ni kring detta

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Personligen skulle jag väl anse att en person som är 25-26 och ligger med 16-åringar förmodligen inte har alla hästar hemma. Det är inte konstigt med en åldersskillnad på några år hit eller dit, men när skillnaden blivit sådär pass stor börjar man undra varför personen ränner runt kring så unga människor.

Utifrån lär det se rätt konstigt ut och det kan lätt framstå som om den äldre personen utnyttjar den yngre - så lite försiktig bör man kanske vara med det. Vissa lär se snett på det och prata bakom ryggen på en, men när det väl kommer till kritan får man väl göra som man vill.

Even boys have something to say if you listen long enough

guessmyname
Visningsbild
F 30 Markaryd Hjälte 2 007 inlägg
0

Svar till SannaJH [Gå till post]:
Som personen ovan skrev, inget fel med att en 16 åring vill vara med en 20 - 25 åring, jääävligt konstigt med en 25 åring som vill vara med en 16 åring. Man är på helt olika plan i livet och hur mogen 16 åringen än ser sig vara, så är hen inte ens i närheten av att vara vuxen.

robin söker ny sexpartner.

Paddorna
Visningsbild
P 32 Åstorp Kändis 484 inlägg
-1

Svar till SannaJH [Gå till post]:
7-8 år mellan är inte så stort... beror på hur mogen den yngre personen är i ett förhållande.

Det är olika det där med erfarenheten såklart eftersom det är skillnad på hur mycket energi killarna har i sängen. Oavsett om killarna har erfarenhet så vill man inte ha någon som inte har kondis och bara orkar max 5 minuter (eller kommer direkt när tjejen börjar få det skönt).

Åldern är en siffra. Erfarenhet eller ej, tjejen ska ha det skönt i sängen och va nöjd efter samlaget.


Ingen status


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » ålders skillnad

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons