Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

är kär å vet ej vad jag ska göra

Skapad av EskiEcksDee, 2018-02-13 10:20 i Kärlek & Relationer

2 048
3 inlägg
1 poäng
EskiEcksDee
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
Jag är kär i en tjej som går i min klass, hon är helt underbar eller vad man ska säga. Hon är snäll, rolig, omtänksam och en glad tjej. Men problemet är jag, jag har inga vänner eller något sånt, jag är alltid ensam i skolan och på fridtiden. Det är som att min klass inte vet att jag är där. Ingen pratar med mig om inte det är något grupparbete, Jag är en blyg person och mina föräldrar vill inte att jag ska bjuda hem någon vän (om jag hade nån). Jag har försökt att ”överkomma” mina känslor men det går inte. Vad ska jag göra? Tack :))

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Drickz
Visningsbild
P 30 Umeå Hjälte 768 inlägg
1
Dina föräldrar verkar lite konstiga. Har du pratat med den här tjejen?

Först bör du ha pratat med henne några gånger. Sen kan du fråga om hon vill göra något på rasten eller efter skolan. Visar det sig att hon fortfarande är den personen som du tror så kan du säga hur du känner.

Ingen status

KevinOleary
Visningsbild
Legend 6 inlägg
0

Svar till EskiEcksDee [Gå till post]:
Jag talar från erfarenhet; att ligga eller vara ihop med någon från samma klass, eller från samma skola för den delen, är en dålig idé. Det är inte kul att se ex-flickvänner i korridoren eller att genomlida en hel årskurs med någon du pumpade en ångestfylld helg.


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » är kär å vet ej vad jag ska göra

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons