Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Behöver er hjälp!

Skapad av tjej99, 2016-01-02 00:43 i Kärlek & Relationer

2 185
10 inlägg
2 poäng
tjej99
Visningsbild
F Kändis 2 inlägg
0
Jag behöver er hjälp!

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 1 år om några veckor. Kanske ett halvår in i vårt förhållande fick jag ett sms av en tjej som skrev att han och hon hade skickat naken bilder till varandra och när hon fick reda på att han hade tjej så slutade hon skicka men min pojkvän fortsatte. Jag tog upp det med min pojkvän och min tillit för honom sjönk något otroligt mycket, men vi löste allt.

Sen typ tre månader efter det som hade hänt så åkte jag utomlands och hade bara internet när vi var ute på restauranger och så. Då hade han skrivit på facebook att han började få känslor för sitt ex igen och att han skulle åka och träffa henne. Jag sa då att han inte skulle det och istället vänta tills jag kommit hem så vi skulle kunna prata om det. Han sa att han inte ville vänta tills jag kom hem och att han skulle åka ändå. Jag såg även att han hade tagit bort alla bilder på mig och han på instagram och han hade lagt upp en bild på hans ex och skrivit "älskling <3". Jag blev ju såklart förbannad och besviken. Efter att vi hade pratat lite i telefon visste han inte om han skulle åka eller ej. Dagen efter skriver han ett sms att han ångrar det han hade gjort och att han inte ska träffa sitt ex osv. Vi pratar ännu en gång på facebook och löste allt igen.


För tre månader sedan kanske så åkte vi till ett festställe. Fast jag åkte med mina vänner och han med sina. Så när jag dansar med mina vänner så ser jag att hans kompis tar hans armar och lägger dem runt en tjej så att han dansar bakom henne och han står kvar och dansar så ett litet tag. Min kompis såg också det och gick iväg med mig för att jag blev arg och ledsen. I bussen på väg hem så frågar min pojkvän mig varför jag är arg och jag förklarar och ännu en gång löser vi det.

Sen så för några veckor sen åkte han till samma ställe fast då var jag inte där. Men då får jag en snap av en annan kompis att han håller om en tjej. Jag blir förbannad och ringer upp han och vi bråkar. Men så lätt som jag har för att förlåta personer så förlät jag honom igen.

Det jag behöver hjälp med är att jag är väldigt svartsjuk och orolig. Har massa tankar i huvudet att han ska börja gilla någon annan tjej (ingen speciell) och sedan lämna mig. Även om han har sagt att han älskar mig och inte tänker lämna mig så är jag orolig att han gör det ändå. Bara han skriver eller något med hans tjejkompisar så blir jag lite sur. Jag vet inte vad jag ska göra. Hjälp mig snälla!

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

HerrGroda
Visningsbild
P 26 Kändis 69 inlägg
1
Du ska göra slut med honom snarast möjligt, visst du kanske tycker om honom och så men han är inte bra för dig.
Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0
Utifrån vad du skrivit, så verkar de vara som han svikit dig flera gånger. Är de värt att förlåta han gång på gång och visa att de är okej, för du förlåter ändå. Finns bättre killar! :) Även om du tycker om honom, så tolkar jag de inte som han respekterar dig utan tänker mer på sig själv.

Sluta förfölj mig! -_-

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Svar till tjej99 [Gå till post]:
Det är otroligt simpelt, men det kommer göra ont - Lämna idioten.

Förlåt, men en sån där kille vill du inte vara med. Jag vet att det kan bli missförstånd och att man inte behöver blåsa upp sig över småsaker, men det har inte enbart varit småsaker, ni har pratat om det och det har upprepat sig igen och igen. Ja, man kan krama andra tjejer när man är i ett förhållande, man kan ta bilder med vänner och man kan skriva utan att det är konstigt, men man aktivt flirtar inte med någon när man är tillsammans med någon. Hade någon jag varit tillsammans med skickat nakenbilder till någon annan och det visat sig inte enbart vara rykten hade jag kallt vänt den personen ryggen. Man lägger inte upp bilder på sitt ex och skriver "älsklingen" när man är i ett förhållande med någon annan. Att han när du är ute och reser skriver till dig att han har känslor för sitt ex och sedan tänker åka och besöka henne, jag menar.. vad tänker killen med?

Obefogad avundsjuka är inte vackert, det kan vara svårt att hantera och det är jobbigt för bägge parterna, men detta är inte obefogat. Han tar inte ert förhållande seriöst, tar inte dig seriöst. Han har redan sårat, han har redan upprepade gånger brutit din tillit och han kommer göra det igen.

Det bästa du kan göra i ett sånt där läge är att lämna skiten bakom dig, gå vidare och gör vad du kan för att inte blicka bakåt. Det är jättesvårt, eventuellt kommer han komma springandes med ursäkter, be om att få dig tillbaka och du kommer vela ha honom tillbaka, men det kommer inte bli bättre. Lämna skiten bakom dig, gå vidare, gråt ut och när tiden är mogen, hitta någon som faktiskt respekterar dig.

Even boys have something to say if you listen long enough

tjej99
Visningsbild
F Kändis 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till HerrGroda [Gå till post]:
Jag vet att jag kanske egentligen borde lämna honom. Men jag älskar honom otroligt mycket och jag tycker om hans familj också och min familj tycker om honom också. Han gör inte bara dåliga saker. Vi har många mer roliga stunder än dåliga eller vad man ska säga och då tar de bra stunderna upp de dåliga eller vad man ska säga.

Ingen status

Makkie
Visningsbild
P 26 Kristianstad Hjälte 179 inlägg
0

Svar till tjej99 [Gå till post]:
Förlåt men om du känner att han kommer göra dumma grejer med nån annan och att du helt enkelt inte kan lita på han .. gör då slut direkt ingen relationen är bra om man ska gå rundor och vara nervös o inte kunna lita på varandra. Förstår att det är jobbigt men det blir bättre i slutändan!

Jag är här! Var är du?

Wingen
Visningsbild
P 33 Uddevalla Hjälte 6 277 inlägg
0
Du är hans side bitch och du behöver inse det. Du är något han har tills han hittar något bättre.

Hamsterpaj is an AIDS inducing experience

TornroosV
Visningsbild
P 29 Skärholmen Kändis 46 inlägg
0

Svar till tjej99 [Gå till post]:
Bara för att ni har mer bra stunder än dåliga betyder inte det att ert förhållande är bra för någon av er. Snubben har uppenbart valt sitt ex före dig och du borde genast göra slut omgående.

jossangussan
Visningsbild
F 31 Kändis 7 inlägg
0
Om du inte känner att du kan lita på honom gör slut, det blir bara jobbigare ju längre du väntar.
Nochwork
Visningsbild
31 Kändis 4 inlägg
0
Du skriver att du behöver hjälp för att du är svartsjuk och orolig över att han ska lämna dig och/eller att han ska föra dig bakom ljuset.
- Med all rätt!
Du har en manipulativ skithög på halsen som utnyttjar dig och spelar på dina känslor.
Dina känslor om oro är en varningsklocka som säger ''Yo, magkänslan här, lyssna på mig''

Ibland vill man väga det goda mot det onda men du måste skaffa dig en vettig bild av vad som är över gränsen. Vissa saker är helt enkelt inte acceptabelt i en relation (och du som person bestämmer vart den gränsen går). Han bestämmer vart hans gräns går också. Om era gränser inte matchar så är det så att nån av er måste ta avstånd.

I det här fallet har du förklarat för honom vad du tycker är okej och inte okej (antar jag). Trots det så kränker han den gränsen och har inte ett uns av respekt för vad du tycker.
Antingen vill han samma sak som du eller så vill han inte det och han verkar ha bevisat vad han vill, om inte du respekterar dina gränser så får andra väldigt lätt att trampa på dig.

Du bär också ansvar i det här. Ta hand om dig själv, ta hjälp av vänner och familj. Det här löser sig ska du se. Du låter som en jättefin person och jag är helt hundra på att du kommer träffa många bra personer i ditt liv. Men den här snubben gör fel mot dig.

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Behöver er hjälp!

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons