Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fel eller inte?

Skapad av Pollymolly123, 2019-11-01 01:43 i Kärlek & Relationer

4 087
2 inlägg
1 poäng
Pollymolly123
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Hej. Jag har en kompis som heter Lisa som jag är ganska nära. Hon träffade en kille i somras ca tre ggr under tre veckors tid men det blev aldrig något mellan dom. Dom låg inte men strulade liksom. Sen lät hon det rinna ur sanden för hon var inte riktigt intresserad av honom.

Sen nu i oktober då så träffade en annan av mina kompisar Emma han på en fest. Han sa att han ville träffa henne men det blev aldrig något av det. Men under den tiden så var Lisa väldigt pushande mot Emma och sa åt henne att träffa han osvosv. Men sen när det bara var jag och Lisa så sa Lisa att hon egentligen tyckte det var konstigt att Emma träffade emil fast Lisa vill liksom ändå inte ha honom.

Men aja ingen av dom fick till det med han. Jag har skrivit lite med han på slutet och han är alltid flirtig mot mig. Eftersom han haft något med både Emma å Lisa så ser ja honom som ”förbjuden frukt” men ni vet det man inte kan ha vill man ha mest av allt. Så jag undrar är det fel av mig egentligen att typ strula med emil på en fest? Eller att träffa honom? För jag känner mig genuint intresserad av han och han har alltid varit jättesnäll mot mig. Men samtidigt vill jag intr göra mina vänner upprörda

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
1
Det är alltid en avvägning med sånt där. Det beror mycket på hur seriöst det tidigare varit, hur nära vänner ni tjejer är, samt hur saker slutat mellan dem och den här killen. Finns det fortfarande känslor kvar kan det lätt bli känsligt och då är det nog bäst att inte peta i det.

Det låter som att det aldrig varit någonting jätteseriöst från första början och som att det inte finns så mycket känslor kvar. Eftersom Lisa tyckte det var lite konstigt att Emma träffade honom är det dock inte säkert. I det läget skulle jag pratat med dem om det hela, för då slipper man eventuell osämja senare.

Jag har varit i en liknande sits, där en kompis blev intresserad av ett av mina ex och då av respekt frågade om det skulle vara okej om han försökte bli tillsammans med henne. Det här var ett år eller två efter att vi hade brutit och vi bröt på goda termer. Vi hade inte dejtat i mer än en månad eller två och hade insett att vi varit ute efter olika saker. Visst var det lite konstigt att föreställa mig henne med en av mina kompisar, men det fanns inga känslor kvar, så visst var jag okej med det.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Fel eller inte?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons