Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Förstör inte vad han känner för mig

Skapad av Anonymhihi, 2018-10-08 22:28 i Kärlek & Relationer

2 093
3 inlägg
0 poäng
Anonymhihi
Visningsbild
Legend 21 inlägg
0
Så de är en kille, en väldigt fin kille som får mig att skratta han får mig att le och bara ger mig värme så fort han kolla på mig.
Vi har så kul tillsammans och vi bara klickar.
Vi flörtar och knuffar på varandra, han är mycket längre en mig så varje gång vi är ensamma så går han mot mig och sträcker på sig och knuffar bak mig och säger en kommentar om hur kort jag är (165cm) och jag skrattar åt de, han skrattar.
Han gör mig nervös. När han är nära mig blir jag nervös och när han rör mig blir jag nervös (vi har inte haft sex eller något sånt) förutom att vi myste i soffan (låg i hans knä och han höll om mig), han har sagt för ett tag sen att han tycker om mig väldigt mycket osv.
Men nu till problemet, från INGENSTANS gick han och blev tillsammans med en tjej som han träffat typ 3 gånger, och de va som om han ville gnugga upp de i mitt ansikte, han pratar med mig och våra kompisar (vi en kompis grupp på 7 stycken som hänger) om deras sex ställningar osv, jag säger varje gång ”-jag vill inte höra detta *namn*” men han fortsätter, sen försöker han ”para” ihop mig med en annan kompis till mig och jag har bett han sluta men han fortsätter och jag ifrågasätter honom men ”-varför vill du alltid para ihop mig med någon hela tiden..” och han säger ”jag vill att du ska va lycklig”.
Hur ska jag tolka honom hur ska jag gå vidare va vill han med oss lixom ? Va är vi för något ? Hjälp snälla

Tillägg av Peppar 2018-10-09 12:49

Tog bort namnet på användarens begäran.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Cornflake
Visningsbild
F 31 Kändis 81 inlägg
0
Oavsett vad han känner för dig låter han som ett rövhål. En sak att spela spel och inte säga vad man känner (vilket i sig är väldigt jobbigt och onödigt) men att leka med någons känslor på det viset är bara äckligt. Bäst för dig vore ju att helt hålla dig borta från honom, men om du nu vill veta kan du väl fråga. Behöver ju inte vara ansikte mot ansikte om det känns för svårt. Du kan t.ex. skriva till honom via någon app och säga att du trodde han gillade dig mer än som en vän och att du blev väldigt chockad när han mitt i allt blev ihop med någon annan. Då borde han ju känna att han behöver förklara hur det ligger till och kanske det hjälper dig att komma över honom. Alternativt så skiter du helt i rövhålet och hittar nya vänner eller nåt.

Insert corny pun here.

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till Anonymhihi [Gå till post]:
Han kan haft känslor för dig, men vi kan inte kontrollera våra känslor.
Han blev kanske kär i den andra tjejen och har nu dåligt samvete över er relation. Han bryr sig fortfarande massor om dig, men känner att du kom i kläm och vill kanske para ihop dig med någon av den orsaken. Att han pratar sexställningar, är nog bara hans sätt att hänvda sig i sin egen osäkerhet. Vilket i sintur blir jobbigt för dig.

Det är min uppfattning.

Men jag skulle nog tagit ett snack med honom och frågat privat, varför det är så viktigt att han pratar om vad dom har för sex när du är med. Och att du känner dig obekväm pga det. Tala utifrån dig själv och vad du känner, och inte anklagande, så bidrar det till att han kanske tar sig en tankeställare.

Sluta förfölj mig! -_-


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Förstör inte vad han känner för mig 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons