Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gillar en kille, men vet inte om han gillar mig?

Skapad av Hejsanmitte, 2018-05-21 18:01 i Kärlek & Relationer

1 724
5 inlägg
1 poäng
Hejsanmitte
Visningsbild
1 inlägg
0
Hej, jag är en tjej på 15 år och som rubriken lyder, jag gillar en kille som är lika gammal som mig. Jag har känt denhär killen i cirka 2 år, fast som vänner. Det är nu på senare tid som vi faktiskt börjat prata mer med varandra och umgås. Jag undrar väldigt mycket om han gillar mig, han pratar alltid med mig i skolan, när vi får ögonkontakt ler han alltid.

Han skriver komplimanger till mig nästan varje dag och är bara helt underbar emot mig. Men saken är den att jag vet inte om han gör det ”vänskapligt” eller om han faktikst är intresserad. Vi var i helgen, vi var 2 killar och 2 tjejer. Och enligt min tjejkompis är han intresserad då hon ser att han ger mig de ”signalerna” till mig. Men jag verkar ju vara bild eftersom att jag har svårt att se. Han var på mig ganska mycket i kroppsspråk, log och kollade mig i ögonen länge och gav mig komplimanger face to face. Men jag vet inte hur jag ska tolka det.

Idag var jag hemma från skolan, och så fick jag en snap från honom då han frågade mig varför lille *** (smeknamn, som han hittat på) inte var i skolan, då skrev jag att jag hade ont i huvudet. Sedan frågade han om det kändes bättre nu, och jag skrev att det gjorde det. Det ger mig signalen att han har tittat efter mig i skolan, och sedan noterat att jag inte var där, vilket är ganska gulligt enligt mig. Eftersom att han aldrig annars under de 2 åren brukar bry sig om jag är i skolan eller ej.

Jag söker endast seriösa svar om hur jag kan se ifall han gillar mig eller inte, om ni har tips så får ni skriva, och ni får gärna ge tips på hur jag ska bete mig för att han ska fatta att jag gillar honom utan att behöva säga ordagrant ”jag gillar dig”. Have a Good day mina vänner

Idag var ja

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 776 inlägg
0

Svar till Hejsanmitte [Gå till post]:
Det låter som att han är intresserad ja.
Känslor är läskigt och man vet aldrig helt säkert, men det låter som att du fått fler signaler än man normalt brukar ha att gå på.

Even boys have something to say if you listen long enough

OS001
Visningsbild
F 17 Legend 9 inlägg
1
Ska väl vara kite tråkig och säga: bästa sättet att ta reda på om någon gillar dig eller inte är att fråga personen.

När min pojkvän för första gången sa att han gillade mig så hade jag sagt "Du måste skaffa tjej ju!", han berättade att han gillade någon och jag bad honom att fråga ut personen, 10 minuter senare skrev han vad han kände osv. Att göra som vi gjorde funkar ju också.

When life is hard, think about rotten apples, disgusting.

Timi
Visningsbild
P 23 Norrköping Legend 358 inlägg
0
Det låter som att han är intresserad, helt klart!
Fråga honom vad han tycker om dig, face to face eller på typ snap. Så får du fram svaret du förhoppningsvis söker efter! :)

Bocka inte för någon, sjung så gott du kan och om någon vill ge dig något fint för det sov med det i famnen.

D-line_ferre
Visningsbild
2 inlägg
0
Vettefan

Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Gillar en kille, men vet inte om han gillar mig?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons