Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gillar han mig tbxs?

Skapad av Daddys_flicka, 2021-04-02 15:59 i Kärlek & Relationer

5 958
5 inlägg
2 poäng
Daddys_flicka
Visningsbild
F 16 Veteran 1 inlägg
0
Hej, jag har varit kär i en kille sedan han flyttade till min stad och började i min klass..
Han är en av dem populära och jag är den med inga vänner och jag vet att han slog mig förut men han slutade och börja igga mig, inget har ändrat att jag har slutat gilla hnm, jag gillar hnm fortfarande och min vän hörde ngn säga såhär till hnm " men du gillar väll *****" (vill it säga mitt namn) och ngn dag senare så kom han bakifrån och smekte min axel och sedan gick iväg.. Han kollar på mig varje lektion..
Är det här något tecken på att han gillar mig?
Är jätte osäker för han är ju populär och jag kan inte få in i mitt huvud att en populär kille gillar en bisexuell, kort klippt tjej som är utstött..
Hjälp mig snälla..

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

emiohr
Visningsbild
P 20 Kändis 13 inlägg
0
Svar till Daddys_flicka [Gå till post]:
Det beror på signalerna som han ger dig. Du borde själv kunna analysera och tolka dessa utan att behöva skriva en tråd om det.

Den information du har givit oss än så länge låter som ett vanligt BRIS samtal. För att ge dig mitt perspektiv har jag en fråga, är ni båda på samma attraktivitetsnivå eller är han out of your league?

Om killen ligger mellan -1, 0 + 1 I ålder med dig som 13 åring och ni är båda, vi säger 7 / 10or I utseende så skulle jag säga att chansen är hög att han tycker om dig men vill "se cool ut" när han är med sina kompisar, känns som att han gillar dig i smyg, du sa ju faktiskt att han strök dig på axeln en gång. Det indikerar en stark attraktion från mitt perspektiv enligt det du har skrivit.

Ingen status

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0

Svar till Daddys_flicka [Gå till post]:
Du kan ju alltid försöka bli vän med honom först.. chatta med honom på facebook/instagram eller vad ni använder.. Om han är intresserad så kommer ni ju börja hålla kontakten och på så vis utveckla en vänskapsrelation, som sen kanske kan bli mer.

20.12.2007 <3

Patrikp
Visningsbild
P 28 Karlskrona Hjälte 1 187 inlägg
2
" ..och jag vet att han slog mig förut men han slutade.."

Han fysiskt slog dig, eller tolkade jag det fel? För om han slog dig så ska du ge fan i att försöka bli tillsammans med honom, det är verkligen inte värt det.

HareKrishnas gud sedan 2014


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Gillar han mig tbxs?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons