Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han har handen i byxorna bland folk !

Skapad av Lindsdalssons, 2018-07-01 12:28 i Kärlek & Relationer

2 887
4 inlägg
1 poäng
Lindsdalssons
Visningsbild
F 30 Legend 4 inlägg
0
Min pojkvän som är 35 år gammal har en vana som stör mig mig väldigt mycket. Han brukar ta sig innanför byxorna och kalsonger, första gången det skedde så vart min syster med oss och vi alla satt på soffan och kollade nyheter. Senare på kvällen så frågade jag honom om vad han höll på med och hans respons till mig var att ”min syster såg inte det jag gjorde” och jag frågade varför han gjorde det och han sa att ” den ligger fel så han måste rätta till den” okej tänkte jag, så jag sa till honom att om han behöver rätta till den så får han gärna gå in på badrummet och därefter tvätta händerna, och gör det aldrig igen bland folk eller familj vilket jag tycker är sunt förnuft, något en vuxen man redan borde veta....
Jag sa även till honom att han får gärna rätta till den om vi skulle vara ensamma och därefter tvätta händerna. Han har sagt att han inte kommer göra det igen och kommer respektera det.

Nu är det så att detta har hänt vid flera tillfällen hemma bland folk och jag tycker det är så himla pinsamt och ofräscht. Och fortfarande hans respons är att ”dem inte såg honom eller att han försökte rätta till den ovanför byxorna.
Han tycker helt enkelt att han inte gör något fel och att det är ok. Jag har även påpekat och frågat honom om han skulle gilla om jag stoppa ner handen i muffen bland hans familj eller bland folk, nej det gjorde han inte.
Det är ohyfsat och ohygeniskt ! Nä jag vet inte längre vad jag ska göra, usch.
Gör några av era män så?? Hur står man ut om man ens vill det ? Någon som har några råd?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 523 inlägg
1

Svar till Lindsdalssons [Gå till post]:
Nej det gör jag inte, tillhör väl grundligt hyfs. Tänker lite på grottmänniskor bara...
Och räcker det inte med upprepade tillsägelser vetefasen hur man kan gå vidare, som sagt verkar snubben inte tycka att det är ett problem själv.

Du får väl fortsätta säga att det är ett problem för dig, och funkar inte det så kanske det behövs ultimatum, även om man kanske vill välja sina fajter... Du måste ju få honom att respektera dig och dina åsikter även om han inte delar dem. Det påverkar ju dig med.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
0
Du får helt enkelt kontrollera att nästa pojkvän pratar rent och har munnen stängd när han inte talar eller tuggar. Live and learn.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

blondii
Visningsbild
F 29 Uppsala Hjälte 126 inlägg
0

Svar till Lindsdalssons [Gå till post]:
Det där är någon slags manlig reflex? Att ta sig mellan benen för att "rätta till den", dock brukar jag kunna se killar som gör det lite snabbt utanpå byxorna och då inte med handen innanför... speciellt inte när man sitter med sällskap!

Du har redan sagt vad du tycker om det..bryr han sig inte eller ändrar sig så får du kanske gå på ännu hårdare?

Labbet är mitt hem


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Han har handen i byxorna bland folk ! 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons