Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hjälp till att komma ut och bli social

Skapad av parabellum123, 2017-10-13 09:32 i Kärlek & Relationer

2 915
27 inlägg
2 poäng
parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
0
Okej. Såhär är det. Jag är en kille på 20 år nu som aldrig har haft en tjej, eller en tjej kompis. Jag har haft svårt med kompisar ända sen sexårs, och har alltid varit utanför i allt. Jag har aldrig haft chansen att få testa på saker typ som sport, musik, relationer eller något alls. Så istället så har jag stängt mig in i mitt rum tillsammans med min dator. Och så har det varit nu i över 14 år. Varje dag efter jag har kommit hem från skolan så har jag gått direkt till datorn eller bara sovit bort dagen. Men nu har jag haft min första kärlek på en tjej, men det funkade inte. Jag hade berättat hur jag kände för henne och hur mycket jag skulle göra för henne. Men det funkade inte. Så hon sa upp kontakten med mig för två dagar sen

Jag har nu fått depression av att alla känslor jag har haft under tiden har kommit upp på en enda gång. Och jag har typ märkt att jag är en fet 20 årig kille som inte har något i livet. Som kommer aldrig att uppleva att ha relationer och gå på fester som typ 15-17 åring. Och jag vet med nästan 100% att om jag kan få en tjej som bryr sig om mig. Så kommer allt att fixa sig. Men problemet är att jag inte vet vad man ska börja.

Alla tjejer jag har mött har en ideal idé och en standard om killar nu för tiden. Att alla killar måste ha en 6 pack, gillar att festa och supa sig full, röker och är en fuckboy. Som är dryg mot alla och är generellt "manlig"

Men jag är inte en sån kille. Jag dricker inte, röker inte, festar inte. Tränar inte (men är villig att göra det om partnern vill det) så det är en stor kontrast mellan mig och andra där jag just bor.

Det jag vill veta är att vad jag ska göra för att kunna få igång mitt social liv. För jag vet inte vart jag ska börja ens. Jag vet att jag kan gå på fester eller typ andra ställen. Men eftersom jag är en väldig blyg person så vill jag helst ha en person som jag känner för att kunna vara mer modig. Men ja. Några tips för en kille som känner sig väldigt ensam och borta?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 25 Modereringsansvarig 3 696 inlägg
0

Svar till parabellum123 [Gå till post]:
Du verkar ha en rätt skev bild på hur man måste vara för att hitta en flickvän. Jag har inget av attributen du beskriver, men verkar klara mig någorlunda okej ändå. Det är förståeligt att du lätt ser det så om du som du säger sällan kommer ut och spenderat lite för mycket tid framför datorn - men ute i verkligheten fungerar det lite annorlunda.

För det första måste du lära dig att en flickvän inte är lösningen på dina problem. Allting kommer inte lösa sig bara för att du hittar en tjej och det är inte det som är anledningen att saker är som de är.

Du verkar inte ha världens bästa självförtroende och är det någonstans du ska börja är det där.

Even boys have something to say if you listen long enough

Inte
Visningsbild
Stammis 171 inlägg
0


Ja du behöver verkligen komma ut och se världen istället för att lyssna på 30 åriga oskulder som bor hemma hos mamma...
''get busy living or get busy dying''
Du lever bara en gång så sluta oroa dig över saker! Man måste testa och misslyckas för att utvecklas som person.
Skaffa dig ett vettigt jobb eller börja en utbildning om du inte redan har ett.
Testa olika sporter så börjar du röra på dig samt träffar människor.
Sen det där snacket om allt du är villig att göra för din partner är inte attraktivt, möjligen för någon loser med dålig självkänsla..

Som godis redan har sagt så borde du börja med dig själv istället för att desperat söka efter någon.

Ingen tycker synd om eller gillar någon som går runt och tycker synd om sig själv! Det hjälper verkligen inte dig själv heller för den delen.


Withz
Visningsbild
Stammis 213 inlägg
0

Svar till parabellum123 [Gå till post]:
Jag håller med Godis-apan, din bild är lite skev. Visst du kanske inte kommer få töser som hänger på stureplan om du inte uppfyller vissa krav, men det finns gott om tjejer som är precis som du. Och hur du nu ska hitta en flickvän kan jag inte hjälpa dig med, det kommer med tiden om man bara är lite social. Du kan väl börja socialisera dig med personer online då? om du nu är så pass blyg att du inte klarar uteliv och annat. Och modet kommer med tiden, är ju en del av blyghet / folkskyggheten, man är osäker på folk man inte känner, men då säger jag som så att, lär känna dom. Kom över det första stadiet sen är du fri.

Sen vill jag notera i det som Godis-apan skrev, att skaffa tjej löser inte alla problem. Livet har mer att erbjuda än bara tjejer och relationer!

Ingen status

detvardet
Visningsbild
2 inlägg
2
som 17 årig tjej kan jag inget annat än tro att du bor i en pytte liten avlägsen byhåla när du inte stött på en större variation av människor. Jag förstår definitivt känslan av vilja ha någon hos sig, att känna att man får bekräftelse av någon. I ditt fall verkar du uppleva att du inte duger, att din kropp är fel, att dina intressen och din livserfarenhet inte är rätt. Och att en flickvän skulle på något vis motbevisa din dåliga självkänsla. Du säger att du berättade för flickan du var kär i allt du hade kunnat göra för henne, du säger att du hade kunnat börja träna för någon annans skull. Det är där du måste börja, med dig själv, att lära dig acceptera dig själv och göra saker för din egen skull. Kroppen spelar inte så himla stor roll för andra, det är personen bakom den som man blir kär i, och en person som inte håller sig hälsosam, som inte är en egen individ utan hade valt att ändra sig för andra, det är en person som inte är attraktiv. Jag tror starkt på att inställning är en stor del av ens personliga lycka, och att du måste ta tag i dig själv istället för att tänka att en relation kommer fixa allt. för det skulle den inte, du skulle aldrig få ihop en hälsosam relation med en person om din lycka beror på den människan enbart.

Jag vill i alla fall umgås med människor jag mår bra av, och jag mår bra av människor som mår bra i sig själva. Börja med att bara prata med människor, bli mer utåtriktad, säg hej till nån på bussen, personen bakom kassan, är fester inte din grej kanske inte människor som är på fester heller är den typ av umgänge som passar dig. jag bor inte i din stad men det finns säkert ställen man kan gå ut och träffa folk på som är mer din stil, vidga dina vyer, checka efter DnD grupper, brädspels affärer håller ofta träffar, spela med folk på nätet, etc. Bättre att ångra nått man gjort än nått man inte gjort!
parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
Trådskapare
0

Svar till detvardet [Gå till post]:
Detta var nog det bästa svar jag har fått. Och ja, att gå till DnD grupper, brädspels affärer och whatnot är en grej jag kan göra. Men problemet är jag inte vet vart jag ska titta för att hitta sånt. Dock kan jag säga att varför jag tror att få en flickvän kan fixa allt är för när jag var kär i den här tjejen, så ändrade jag hela min stil. Jag började gå på en diet, började bry mig mer om mig själv. Självklart är jag hälsosam, men jag känner att det inte finns någon anledning till att vara hälsosam, för jag bryr mig inte hur jag ser ut. Självklart så har jag en standard. Men inte att jag verkligen inte kan gå ut om jag inte har en matchande tröja till byxorna typ. Och visst. Det låter som en enkel grej att göra, att vidga sina vyer. Men när man har levt som jag i nästan hela sitt liv, så finns det motstånd. Och nej jag bor inte i en pytteliten stad. Bor i norrköping. Men dock så har en stor del av folket som bor här sorgligt nog en "Ideal" ide hur folk ska vara och se ut. Och jag bara passar inte in där. Nu vet jag att det finns andra folk som inte är så.

Och jag har aldrig varit en person som pratar med folk. Folk får komma till mig och prata, då självklart så håller jag en lång konversation. Men jag söker inte kontakt, och jag tror att det kommer aldrig att hända heller. Och för att vara ärlig så vill jag ha folk som accepterar mig, innan jag kan acceptera mig själv. Kanske inte en stil som är så bra att ha. Men jag känner mig mer säker så än annat. Men självklart, man är inte socialt acceptabel om man tycker så.

Jag tycker det är väldigt sorgligt att nu förtiden så kan man inte vara sig själv för att bli accepterad. Att man måste ha en täckmantel över sin vanliga personlighet. För om man är sig själv nu förtiden så blir man en outcast som jag. Men jag ska försöka att göra det du sa. Kanske inte kommer gillat, men att det är bättre att ångra nått man har gjort än något man inte gjorde :)

parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Withz [Gå till post]:
Ja fast jag vill inte ha "Töser" som hänger på stureplan. Jag vill ha en tjej som är normal. Som inte känner sig tvingad till att gå runt i sexiga kläder, som är tvungen att röka för att bli accepterad. Sminka sig, eller att ha en attityd mot andra.

Du sa också att livet har mer än bara tjejer och relationer. Men det är inte så. Livet är mycket bättre om man får dela det med en annan. Allt i mitt liv har jag fått göra själv. Utan att folk hurrar för mig om jag gör bra, eller buar om man gör dåligt. Mitt självförtrodende har sjunkit så lågt att det nästan inte kopplar för mig när jag får en komplimang.

Ända anledningen jag går till skolan nu för tiden är inte för att få ett betyd. Eller att få ett jobb. Men att få träffa andra folk. Och att kanske skapa vänner, men det är samma sak som det har varit i nästan 14 år. Men jag är stolt över mig själv som inte ger upp. Men nu när jag har lärt mig vad som fattas i mitt liv, och hur svårt det är att få det som fattas, så sjunker mitt hopp bara mer och mer.

Det finns inget annat som kan ge mig glädje i livet. Inga resor till utlandet, eller att få de nyaste trendigaste sakerna. Eller att få ett perfekt jobb. Så att försöka få en relation är det sista jag har att testa för att se om mitt liv blir bättre.

parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Inte [Gå till post]:
Men varför är det inte attraktivt att vilja göra allt för sin partner? För mig så är de det mest attraktiva någon kan göra till mig. Att visa att man bryr sig. Och att visa man inte är en vandrande zombie som bara följer efter flocken. Att visa att man är villig att ge up saker i sitt liv, eller att göra saker för en person som man vanligt vis inte gör tycker jag är det viktigaste som finns.

parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
Trådskapare
0
Svar till godis-apa [Gå till post]:
Ja. Du kanske inte har det jag säger att jag har. Men det är nog kanske också därför det går illa för andra. Och att relationer nuförtiden bara håller i 3 veckor eller 3 månader. Killar nu förtiden tycker jag är "Boyfriend material" Och inte "Husband material" och vad jag menar med det är att man strular runt med sin pojkvän/flickvän ett tag. Kanske gör något kul i ett tag. Myser lite. Men sen efter ett tag gör man slut. Och "Husband material" är folk som kan stanna i hur länge som helst. Att ha sina bråk med varandra och vara piss sura med varandra , men att nästa dag sluta fred och fortsätta med sina liv. Det är en sån person jag är. Och det är dom personerna jag vill möta och prata med.

detvardet
Visningsbild
2 inlägg
1

Jag tycker att det låter som att du redan har en mer positiv attityd vilket är hur roligt som helst. Jag kan inte hjälpa dig med att hitta fritids aktiviteter men en sak att tänka på när du snackar med tjejer är att inte säga sådär, det är inget konstigt alls om du trivs bäst med en viss typ av människor eller att du bara är attraherad till en viss typ av tjejer men personligen tror jag inte någon hygglig tjej hade tyckt det var så fantastiskt kul att höra dig döma andra tjejer för att du inte förstår dem, hade kunnat dra hela feministiska talet för dig men ska sammanfatta det kort. Att säga att du vill ha en normal tjej och inte gillar när tjejer klär sig som dem vill etc, det blir basically fatshaming fast åt andra hållet.

Sen så förstår jag nu att jag missuppfattat din situation vilket är lätt hänt när man bara skriver. Det är defintivt attraktivt att vilja finnas där för sin flickvän och göra uppoffringar. det som inte är attraktivt är när man blir som mitt ex och är så beroende av personen man är tillsammans med att man inte vågar bråka eller stå upp för saker, mitt ex kunde verkligen inte göra det för han var så otroligt orolig att förlora mig att varje gång jag blev arg så kunde han säga saker som att han skulle göra vad som helst och ändra på vad som helst hos sig bara jag inte lämnade honom, hans lycka berodde så mycket på vår relation att när jag ville göra slut ville inte han leva längre, inte super hälsosamt alltså, så det kan du försöka undvika.

Sen så är det en sak som slår mig, du vill väldigt gjärna finna kontakten med någon som tänker och är mer som du och därför är det väldigt tråkigt att du inte känner att du vill vara den som går till andra. Lite typiskt skulle det väll vara om alla människor som du tänker precis samma sak och bara sitter och väntar. I min erfarenhet är människor som du och jag (outcast) de som har den absolut minsta Comfort zonen av alla, och man behöver ofta då ha någon som anstränger sig åt en, för det är så jobbigt och svårt att ta det steget själv. Så vill du komma närmare andra människor får du kanske vara den som tar första steget, hur skit jobbigt det än kan vara och hur mycket man än sitter och tänker på vad man gör fel och vill personen verkligen vara med mig etc.

Det är hur dumt som helst att man inte accpeteras av andra för att man är lite udda, som en med extremt töntiga intressen har jag stor erfarenhet av det, jag tänker dock att människor som dömmer andra inte är människor jag vill umgås med ändå, och skulle sånna människor tycka om mig så skulle jag undra lite vad jag gjort för fel.

Att vara outcast är aldrig något som stört mig, jag har aldrig värdesatt ytlig gemenskap och har hellre en jätte nära vän än 22 miljoner man kan hänga med och små prata med. Och det är kanske det tanketåget du ska hoppa på. :)
parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
Trådskapare
0
Svar till detvardet [Gå till post]:
När jag läser det du skriver så känner jag att hopp kanske finns kvar. Att det faktiskt finns folk som har något inomför pannbenet. Men det där med din ex kan jag förstå lite. Man kan tänka typ att det som gjorde dig glad, som gjorde att du kände dig säker och uppskattad, bara går sin väg. Självklart att man får panik. Men jag är en person som älskar att bråka med folk. Det låter väldigt konstigt men jag gillar det. För då kan man säga vad man tycker, och hur man känner. Och senare acceptera. För om man bråkar så ljuger man inte. Bråk i en relation tycker jag är viktigt. Man ska självklart inte bråka 24/7 ofcourse, men typ någon gång bara :P

Dock så har jag aldrig känt mig udda för att jag är nördig. För att vara ärlig så har jag blivit mer populär för att jag är nördig. Men sen så måste man också veta hur mycket "nördighet" som behövs innan folk tappar intresse. Men jag håller med att det jag sa om tjejerna kanske var lite sexistiskt. Men dock att det jag sa är sant för dom flesta tjejerna och jag bryr mig inte hur tjejer klär sig, eller vad dom gör med sina kroppar. Det jag säger är en stereotyp av min stads tjej. Personligen så tykcer jag att tjejer ska få klä sig hur dom vill. Och få göra totalt vad dom vill med sina kroppar och personlighet. Men of course så säger jag inte så till tjejer eller folk generellt. Jag är väldigt noga på vad jag säger till annat folk IRL för att inte göra dom "triggered" för det behövs bara ett litet fel ord så går folk bara nuts. Har haft bra efarenhet med det :P

parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
Trådskapare
0

Svar till detvardet [Gå till post]:
Och jag håller med dig 100% att jag hällre har en jätte nära vän än 20 miljoner kompisar som man typ pratar i 10 minuter och sen inget mer. Jag har typ 8 stycken vänner på facebook därmet 3 av dom är familjemedlemmar. Resten pratar jag aldrig med utom en person. Men eftersom att dom 4 andra är klass kamrater så kan jag inte tacka nej till friendrequesten eller ta bort dom :P Men så har jag alltid varit. Jag har valt mina vänner väldigt noga. Och har typ 2 stycken som jag ger min fullaste uppmärksamhet till när dom väl skriver till mig. Så där är det ingen orolighet. Och jag anser mig inte vara en sån person som inte vågar att ta första steget till något.

Om det är något jag vill eller märker att jag måste göra så gör jag det. Det var det första jag gjorde när jag märkte att jag var kär i tjejen. Jag frågade henne om hon ville gå ut med mig typ 1 vecka efter jag märkte att jag hade känslor för henne. Spoiler alert dock hon sa ja, men dissade mig typ tre veckor senare eftersom hon kände att hon inte var värdig mig.

Inte
Visningsbild
Stammis 171 inlägg
0


För att det är tråkigt? Med andra ord en toffel.
Visst ska man ställa upp och så när det gäller men man ska ju inte behöva förändra sig för att någon annan vill det?
Självklart förändras man konstant men det är du och ingen annan som ska bestämma hur och vart.
Eller hålla med om saker fastän du inte gör det eller göra saker för att personen vill det.

Du blir ju en zombie om du låter någon annan styra ditt liv?
Varför ska man ge upp saker som man gillar? En människa älskar dig inte om de vill få dig att sluta med saker som du verkligen gillar att göra! Kan ju vara att köra motorcykel fort etc.
Skillnad på att personen får dig att testa nya saker eller att de begär att du lägger ner något som ger glädje i ditt liv. Självklart behöver man kompromissa men i slutändan så lever du ditt liv och inte någon annans.
parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Inte [Gå till post]:
Ja. Men andra är inte så selfish. En normal person ska kunna både leva sitt liv. Men att också ändra sitt liv för andra. Och inte bara vara självisk om allt. Plus så ser jag det som en favour. Om en person vill att jag sla offra något. Så vill jag att den personen ska offra något för mig.

Inte
Visningsbild
Stammis 171 inlägg
0

''Good guy'' men ointressant.

Många killar som blir dissade eller friendzoned av tjej kompisar tror att de är det pga. de inte är ''bad boys' som du tror att man behöver vara.

Sanningen är den att du kan va en schysst och snäll kille så länge du
Spoiler alert dock hon sa ja, men dissade mig typ tre veckor senare eftersom hon kände att hon inte var värdig mig.
Tror du verkligen att hon dissade dig pga. att hon inte kände sig ''värdig''?

Du va säkert snäll och allt de där, men tråkig och desperat. Det är iaf bilden jag får av dig.
väcker intresse!
Man skiljer sig från mängden i sättet eller utseende, har egen vilja, tar initiativ!
Därav killar som är losers men ändå har partner.
Inte
Visningsbild
Stammis 171 inlägg
0

Vem är mest självisk? Att få någon man ''älskar'' sluta med något som den älskar och mår bra av för att man själv kanske ska må bättre?
Älskar du verkligen någon så vill du ju verkligen inte ta bort glädje från personen du älskar.

Ser du inte själv vad du skriver? Om jag offrar något så kan jag få den andra att ge upp något för att den känner tvungen pga. en ''favour''.
Hur själviskt är inte det?

Många tänker som du när det gäller sex. Om jag ställer upp och ger oralsex fastän jag egentligen inte vill så kan jag kräva att personen ställer upp på något som de egentligen inte vill. Tror du människor mår bra av de i slutändan?
parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Inte [Gå till post]:
Nae. Det var verkligen att hon kände att jag inte var värdig mig. Hon var omringad av dåligt folk. Folk som utnyttjade henne och mobbade henne. Som aldrig gav henne en chans. Hon var deprimerad som helvete. Och jag försökte att göra livet bättre för henne. Men hon sa att hon inte ville att hennes problem skulle bli mina problem. Och att hon kommer bara såra mig efter ett tag. Och bara för att jag själv är väldigt deprimerad och har ett skit liv betyder det inte att jag är tråkig odh desperat. Jag vet var gränsen går. Och jag vet att inte utsätta mina problem inför andra som inte bryr sig.

parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Inte [Gå till post]:
Ja. Men nu pratar jag typ inte om sex. Jag pratar typ om att ge upp att titta på fotboll eller spela dator 24/7 och umgås med personen man är tillsammans med. Sex har ingenting med var jag pratar om. Sex är något helt annat. Folk använder sex som en ursäkt nuförtiden för allt. Allt handlar inte om sex hela tiden, men respekt och känslor. Vad hände med att sex var något två personer gjorde för att dom verkligen älskar varandra och respekterar varandra?

Inte
Visningsbild
Stammis 171 inlägg
0


Som jag sa kompromissa!
Det handlar ju fortfarande om att du väljer själv inte för att hon vill det.
Du kommer ju minska spelande automatiskt om du tycker bättre om att umgås med din partner.

Inte för att hon vill det. Vill du hellre spela dator än att umgås med henne så bör ju ni göra slut.

Sex är inte alls något helt annat? Man ska ju inte behöva ställa upp på saker som man inte vill fastän den andra verkligen vill det?
Ursäkt för vad om jag får fråga?
I det verkliga livet så handlar det mycket mindre om sex än vad du tror! Du har fått en sned bild av media samt att du saknar erfarenhet.

Man har ju inte sex för att man älskar och respekterar varandra.
Det beror ju på attraktion.
Älskar du någon på ett sexuellt sätt vilket man brukar göra när det gäller en partner och inte sitt barn så bygger det ju på attraktion.

Withz
Visningsbild
Stammis 213 inlägg
0
Som Inte skrev, du verkar väldigt desperat efter man läst det du skrivit. Och du säger att det ända du vill är att få närhet, att känna dig älskad, köp en hund då? Eller är du bara ute efter en sexuell närhet? Vet inte hur gammal du är men gissar väl på att du är 20+. Har du kommit till den åldern då du börjar noja om att du kommer leva ensam i resten utav ditt liv? Eller att du vill bygga en familj men du är fortfarande ensam? Tro mig, livet har mer att erbjuda än sexuella förhållanden. Men okej, vi följer ditt fokus. Du vill träffa en tjej / kvinna. Det första du bör göra är att rannsaka dig själv. Ställ dig frågor som "varför är jag ensam?" "Vad har jag gjort för att sitta i denna situation?" "Hur har jag mött andra men är fortfatande kvar på ruta ett?" Svara dig själv frågorna och lös dom. Rätta mig om jag har fel men du verkar tycka att det är samhällets fel att du är ensam? Kan ju säga till dig att så är det inte. Det är ditt ansvar att ta kontakt med folk, lika mycket som att det är ditt ansvar att gå och leta ett jobb. Varken jobb eller en tjej kommer trilla ner i din postlåda.

Du verkar som en känslig grabb, vilket är bra men kan också vara dåligt om det blir till en överdrift. För mycket snällhet är äckligt och tar man inte sitt egna initiativ i saker försvinner folk i sin närhet (vem vill vara med en som tycker och tänker precis likadant som en själv?)

Vi är som magneter, ett plus och ett minus hör samman medan två lika stöter ifrån varandra.

Ingen status

parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
Trådskapare
0
[svar:Withz:4408421]
Jag letar inte efter en sexuel relation. Det är inget som jag söker efter. Och jag behöver inte en hund. Jag vill bara ha en person som man kan lita på, och som får en att känna sig viktig. Så enkelt är det. Och nej jag tycker att det inte är samhällets fel för den situation jag är i.

Varför ska jag skylla på samhället för det som har hänt mig? Jag skyller bara på att jag har bott på fel ställe. Varit på fel skolor och haft en dålig uppväxt. Inget mer. Resten är mitt problem och bara mitt. Jag kan bestämma mig själv om jag kan gå ut och hitta en tjej. Problemet är jag inte vet vart jag ska börja. Hur jag ska börja.

Bara för att jag låter och är forever alone så betyder det inte att jag är någon idiot som skyller bort sina problem på annat, och att jag inte vet hur man värderar folk. Eller hur jag ska bete mig runt andra. Men jag är en vanlig snubbe. Bara att jag har haft det väldigt svårt i mitt liv och är väldigt vilsen. Plus tror jag att alla vill vara med folk som tycker samma sak som en själv. Man vill ha någon gemensamt. Jag tror inte folk är ihopp för dom inte gillar samma saker. Men raka motsatsen. Och bara för att jag låter som en snäll grabb betyder det inte att jag inte tar initiativ. Och jag har aldrig hört att för mycket snällhet är äckligt. Man ska va snäll i måttligt form. Folk nu förtiden är så jäkla kaxiga och ser bara rakt fram. Dom tänker inte brätt.
Withz
Visningsbild
Stammis 213 inlägg
0
Klart du är ute efter en sexuell relation då du enbart fokuserat dig på tjejer? Det var ju det första du kom på tal med "jag har aldrig haft en tjej eller tjejkompis". Sen utesluter du djur och killar, så om det bara är "att bli älskad" och "Jag letar inte efter en sexuel relation" så prioriterar du ju helt fel.
Du verkar rätt ensam av dig, och det är där det stora problemet ligger. Skulle inte förvåna mig om du isolerat dig själv under en längre period och du nu börjar gå under (människan är ett flockdjur). Men ta dig i kragen och ut och socialisera dig, vare sig det är med tjejer / killar eller djur. Man kan få kärlek bara man orkar leta efter den. Vart du ska leta är ju helt upp till dig och dina personliga intressen och vad du gillar att göra m.m.

När jag pratar om att för mycket snällhet blir äckligt menar jag att ingen gillar en toffel, och man ska stå på sig i det man gillar, man ska inte ge upp saker i ens liv för en annan, om det kommer till det då är ni inte menade för varandra. Om en person inte kan acceptera en annans persons intressen så kommer den relationen aldrig att hålla.

Ingen status

parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Withz [Gå till post]:
Jaha du. Så du ser tjejer som bara sex objekt och inget annat? Så om man vill ha tjej så vill man bara ha sex med dom? Och inte att kunna känna att man kan vara med det andra könet, och att få en annan typ av kärlek som inte killar eller djur kan ge? (ja om man inte är gay eller har något weird fetish till djur...) och jag tror inte att du riktigt förstår hur relationer fungerar. Ja. Man måste stå upp för sig själv. Men man kan inte alltid vara en självisk jävel som vägrar att offra något för en annan. Det är lite därför relationer nuförtiden bara håller i några månader eller ett år. Som jag sa förut. Jag är inte boyfriend material. Jag är husband material. Jag vill ta hand om min partner. Jag vill göra henne glad. Och att göra allt som krävs för att göra henne glad. För om min partner är glad. Så är jag glad. Och självklart så kan jag göra mig själv glad med att göra andra saker. Men att säga man är en toffel bara för att man är villig till att visa sin partner att man älskar dom. Then fine. Dår jag en toffel :)

Dock så tycker jag att dettaär den största problemet med dagens samhälle. Att bara för man vill ha en relation med någon så letar man bara efter sex. Och inte för att få en nära vän.

wiopa
Visningsbild
1 inlägg
0

Svar till parabellum123 [Gå till post]:
Frågan är spenderade du tiden i skolan bra för om du gjorde och har ett jobb och utbildning så är det skit samma. Testa dock att börja med någon som musik sport eller någon annat än datorn och ta något lätt så kommer du träffa folk som gillar det du gillar att göra som te.x spela spel eller musik bara hitta någon att göra än datorn


parabellum123
Visningsbild
24 inlägg
Trådskapare
0

Svar till wiopa [Gå till post]:
Jag spelar gitarr just nu. Och ukelele. Och så spelar jag online piano. Spel är inte något som tar upp min tid nuförtiden. Spelar max 1 timme eller mer sen blir jag less. Youtube är det ända jag sitter på för att slösa tid och känna att tiden går fortare. Problemet är att jag inte vet om det finns ett ställe för att lära sig instrument eller liknande. Och om det gör det så är jag nästan 100% säker att det kostar pengar. Pengar som jag inte har just nu

Withz
Visningsbild
Stammis 213 inlägg
-2

Svar till parabellum123 [Gå till post]:
Fan vad töntig du är med den kommentaren. Ska du läxa upp mig när det kommer till relationer? Efter allt du sagt om dig själv? Vi säger så. Istället för att gå runt med taggarna utåt kanske du borde ta in vad andra har att säga. Du säger att du inte skyller på andra men gör det ändå. "Bor på fel ställe blah blah" det blir vad man gör det till.

Ingen status

Drickz
Visningsbild
P 24 Umeå Legend 751 inlägg
1
Vilken deprimerande tråd. TS har inte vuxit ur tonåren och skyller sina problem på omvärlden.

TS, Rannsaka dig själv. Öppna ögonen för verkligheten. Lär dig hur världen egentligen funkar. Se bortom och bakom dom som för mest oväsen, var öppensinnad och välkomna iden att dom flesta har bra personligheter. Sluta skylla dina problem på omvärlden och ta tag i dem istället.

Ingen status


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Hjälp till att komma ut och bli social

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons