Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hur vanligt är det att en väldigt snygg kille &quo

Skapad av Johanna2000, 2017-03-01 23:59 i Kärlek & Relationer

2 339
15 inlägg
2 poäng
Johanna2000
Visningsbild
F 18 Stammis 5 inlägg
0
Hur vanligt är det att en väldigt snygg kille "bara får" sällskap av tjejer som försöker umgås med honom?

Jag vet en kille på min skola som nog de allra flesta skulle säga är oerhört snygg, och han brukar väldigt ofta ha sällskap av tre snygga tjejer.
Jag har hört från en kompis till honom att de tjejerna gick fram till honom för ett halvår sen, nån vecka efter att han hade börjat gymnasiet, och stod och gjorde sitt bästa för att göra positivt intryck på honom (jättetrevliga emot honom och skrattade mycket och sånt) och sen sökte de kontakt med honom när de såg honom och började umgås med honom så mycket som möjligt, och såvitt jag vet var det alltid tjejerna som tog initiativet och han mest gillade uppmärksamheten.
Han verkar i alla fall rätt säker på att de är förtjusta i honom:
han kan ibland ge dem fysisk kontakt om han känner för det, typ om han sitter bredvid en av dem så kan han lägga armen runt den tjejens midja och vila handen på hennes mage, eller om han står bakom nån av dem vid nåt ögonblick så kan han lägga händerna på hennes axlar lite "romantiskt" i några sekunder - typ såna saker.
Och de verkar inte ha minsta problem med det heller, de reagerar alltid med ett stort leende och ser ut att rodna ibland, och har värsta stolta uppsynen.
Och om han skaffar nya kläder eller gör nån ändring med sig själv så påpekar de alltid för honom hur snygg det gjorde honom osv.

Hur vanligt är det att "snygga killen" på en skola blir kontaktad av tjejer och hamnar "i centrum" bland dem på det här sättet, tror ni?
Alltså till en nivå så att han märker tydligt att de "försöker få" honom?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Inte
Visningsbild
Stammis 171 inlägg
1


Mycket vanligare än man kan tro.
Va en kille i min parallellklass som var oerhört populär bland tjejerna när jag gick i högstadiet.
Han såg väl helt standard ut men såg lite fjollig ut och var rätt så fjollig med. ''Normalt'' sätt så hade han nog blivit mobbad men eftersom så många av tjejerna tyckte om honom och vara nära vänner till honom så var det ju ingen som gav sig på honom.
Även de var ju väldigt fysiska med honom så skulle inte förvånat mig om han fått till det med några av dem.
Saken är den att han senare i slutet av gymnasiet kom ut som bög:P
TLTGja
Visningsbild
P 21 Veteran 3 869 inlägg
0

Svar till Johanna2000 [Gå till post]:
Jag tror det beror till stor del på storleken av skola.
Men även ålder.

Jag märkte aldrig av det i gymnasiet.
Och på högstadiet kändes det ändå mer som att det var den "roliga" killen som fick tjejer.

Eller så kanske jag bara har gått på skolor där alla var "normalsnygga".

The leetest herperderper

Johanna2000
Visningsbild
F 18 Stammis 5 inlägg
Trådskapare
0
Svar till Inte [Gå till post]:
Aha, intressant.
Jag tyckte att den här killens situation nästan verkade "lite för bra", så det kändes som att det skulle vara ett extremt ovanligt scenario. :p

Men alltså, borde inte den här killen känna sig som värsta kungen av allt det här?
Såvitt jag vet så var det ju de här tre tjejerna som raggade upp honom och som försöker vara med honom så mycket de kan, och det märks tydligt att de flirtar med honom.
Om nån av dem sitter nära honom så har den tjejen alltid ett stort leende och ser ofta väldigt röd och nervös ut, och de ger honom en massa komplimanger om hans utseende, hur vackra ögon han har och hur snygga armar hans armar är osv, och om nån av tjejerna har köpt en ny blus eller liknande så vill den tjejen jättegärna visa upp sig för honom (snurrar ett långsamt helvarv framför honom, ungefär) och höra hans åsikter om den.
Kan ge mig sjutton på att de ofta bär urringning bara för att försöka impa på honom, hah. :P

Det känns som att den här killen borde vara fullt medveten om att han säkerligen kan ha sex med vilken av de här tjejerna som helst utan minsta problem, och jag är bombsäker på att de har gjort varsitt försök att bjuda hem honom till sig i smyg nån gång - de verkar lite för kåta på honom för att det inte ska ha hänt, typ samma scenario som om han var en kändis och de var hans fangirls eller nåt och de försöker "behärska sig".

Jag menar, han måste ju ständigt ha nåt lyxproblem där han frågar sig själv vilken av dem som han ska "ha kul med".
Jag har ju sett ett par gånger att han har rört vid dem, typ om han står bakom nån av dem så kan han lägga händerna på den tjejens axlar eller hålla henne i midjan, eller om han sitter bredvid nån av dem så kan han omfamna henne runt midjan och lägga handen på hennes mage eller liknande och hålla den tjejen så i några sekunder, och då skiner den tjejen upp hur mycket som helst och de två andra tjejerna ser ibland lite svartsjuka ut.
Så han borde ju ha haft en massa sex med nån av dem, tycker jag.

Det känns ju hur som helst väldigt osäkert att själv försöka ta kontakt med honom, men spana på honom och le lite emot honom kan man ju förstås alltid göra. :P
TLTGja
Visningsbild
P 21 Veteran 3 869 inlägg
-1

Svar till Johanna2000 [Gå till post]:
Varför tror du inte att han har haft sex med alla tre?
Kanske samtidigt?

Du låter relativt smart.
Han kanske finner dig lite spännande om du ger han chansen?
Annars kan du ju alltid ha "lite roligt" med honom?

Vad är det du undrar?

Ta kontakt med honom över facebook eller nått (annars låter det som att det finns en risk för att dem attackerar dig som nån flock tigerhonor).

The leetest herperderper

Johanna2000
Visningsbild
F 18 Stammis 5 inlägg
Trådskapare
0
Svar till TLTGja [Gå till post]:
Mja, jag tänkte väl typ att det borde märkas en hel del annat mellan dem om de här tjejerna nu är beredda att ha sex med honom alla på en gång.
Han borde ju exempelvis kyssas med åtminstone någon av dem vid något tillfälle, eller röra vid dem lite extra mycket.
Inte
Visningsbild
Stammis 171 inlägg
0


Jo han har antagligen satt på några av dom eller så njuter han bara av uppmärksamheten.
Saken är den att det är vanligt att många är väldigt sexuellt aktiva redan när man går i gymnasiet.
Vilket förstås sticker i ögonen på de som har det väldigt dött på den fronten. Vore jag dig så skulle jag inte bry mig så mycket om omgivningen och köra ditt race.
Vill du träffa killar och ha kul så gör det!
Johanna2000
Visningsbild
F 18 Stammis 5 inlägg
Trådskapare
0
Svar till Inte [Gå till post]:
Mjo, jag ska fundera lite på hur jag ska göra angående den här killen. :P

Men jag undrar, om det nu är så att de här tjejerna har haft sex med honom allihop på samma gång, borde inte det då betyda att det ibland händer att de spontanhånglar med honom när de umgås med honom i skolan?
Hur vanligt är sånt, i så fall?
Det känns ju som att om de nu är okej med att ha sex med honom "ihop" och/eller flirta vilt med honom så borde det väl också hända att de kysser honom och liknande "lite då och då" även när de umgås med honom alla tre i vardagen?
Jag har inte sett dem göra just såna saker än, men jag antar att det lär hända nåt sånt mellan dem ibland?
Inte
Visningsbild
Stammis 171 inlägg
1


Nej jag tror inte att de har haft sex allihop, snarare att han hängt med en av dom hem.
Nej bara för att man har sex betyder det inte man går och hånglar etc med varandra. Om killen hånglar etc med en av dom så kommer ju han att framstå som mindre tillgänglig av omgivningen. Därav att man inte vill hålla på med en kk öppet eftersom det kan ge signaler om att man är upptagen, när man egentligen är öppen för att träffa någon.

Hade en kille i min klass som hade sex med 5 st tjejer i klassen när jag gick i gymnasiet. Inte samtidigt förstås utan under 3 år.
Vi var 12 killar och 20 tjejer drygt i klassen.
Han höll inte på något med dessa under tiden i skolan utan de träffades ju efter skolan för att ''hänga''.
Det händer mycket mer än vad man kan tro i säg en skolklass eller på en arbetsplats. Om vi tar poliser som exempel så är det ju väldigt vanligt med relationer inom yrket.
Tror du är lite svartsjuk och småsugen. Du får ta för dig eller bara gå vidare är mitt tips. Bara jobbigt om du ska gå och smågrubbla hela dagarna;)
Guud
Visningsbild
30 Göteborg Hjälte 2 080 inlägg Online
1

Svar till Johanna2000 [Gå till post]:
Om jag minns rätt från min egen gymnasietid så var det oftast inte så att den där pojken låg med tjejerna utan att han såg dem mer som vänner och bra sällskap.

Om vi vänder på det, du hänger med ett gäng killar hela skoldagarna, känner du att du vill ligga igenom hela den bekantskapskretsen då? Svaret är rätt troligt nej, eller hur?

De flesta personer gillar nog lite svårare typer än dem som liksom slänger sig över en så som du beskriver, det blir liksom för enkelt och rätt ointressant.

Det finns säkert någon tjej som verkar helt ointressant som han drömmer om garanterat, eftersom vi alla bara vill ha saker vi inte kan få.

Don't get caught with the beard in the letterbox!

myh
Visningsbild
F 24 Superdupersnygg sexpert 3 302 inlägg
1
Jag tror inte att jag förstår frågan i denna tråd. Vad gör denna kille med tjejerna eller all uppmärksamhet? Vad spelar det för roll för dig? Alltså, är du intresserad av denna grabb?

Som svar på frågorna du ställt här så känns det lättast att lära känna antingen killen eller någon utav tjejerna och ta reda på vad de har för relation.

Jag älskar doften av makt på morgonen.

Johanna2000
Visningsbild
F 18 Stammis 5 inlägg
Trådskapare
0
Ja, nä han kanske inte ligger med alla de där tjejerna.
Menar väl mest att med tanke på att de flirtar med honom så uppenbart och säger att han är snygg osv så måste han ju ha testat att ge nån av dem en kyss när ingen annan ser det, och sen kollat ifall den tjejen reagerade positivt på det. :P
myh
Visningsbild
F 24 Superdupersnygg sexpert 3 302 inlägg
0

Svar till Johanna2000 [Gå till post]:
Bara för att man vet att någon annan finner en snygg så innebär inte det att man per automatik provat hångla med personen.

Jag älskar doften av makt på morgonen.

JanneRoos
Visningsbild
P 26 Älvdalen Kändis 46 inlägg
0
Är du intresserad av honom? Han njuter av uppmärksamheten, vilket antagligen är anledningen till att han inte vill binda sig exklusivt till någon av dem. I så fall skulle de andra två tjejerna försvinna. Och det gör i sin tur att det blir svårare för någon annan att försöka bli exklusiv med honom. Känns som att han är rätt osäker om han njuter så mycket av uppmärksamheten.

Det du har till din fördel är att du kommer utifrån och inte verkar lika "needy". Men det beror som sagt på om han vill behålla uppmärksamheten han får, i så fall kommer du bara bli en i mängden. Så det bästa är nog bara att play it cool. Försök att inte verka lika beroende av hans uppmärksamhet. Behandlar han dig som de andra så gå därifrån. Kanske tänker han om.

Lycka till!

Livet är mycket enklare med fler växlar på cykeln

Withz
Visningsbild
Stammis 58 inlägg
-1

Svar till Johanna2000 [Gå till post]:
Det kallas för att ha groupies, och det är vanligt. Antingen det eller så är han en som föredrar tjejkompisar över killkompisar. Att man småflirtar med varandra tillhör ju hela grejen.

Ingen status


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Hur vanligt är det att en väldigt snygg kille &quo

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons