Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kär i min bästavän

Skapad av Brumm, 2016-12-28 07:09 i Kärlek & Relationer

4 273
11 inlägg
3 poäng
Brumm
Visningsbild
P 24 Legend 5 inlägg
0
Tjena är en kille på 17 år. Jag blev kär i min bästavän som känner absolut inget för mig. Vi snackar allt möjligt med varandra.
Det började med att jag började känna för henne och jag tyckte att hon förtjänade saningen. Så hon märkte att jag ville säga något men att jag höll det inne. Hon var den gamla vanliga bästisen hon var och försökte hjälpa mig och berättade att jag skulle berätta för annars kunde hon ej hjälpa mig. Så när jag berättade förändrades hon helt och behandlade mig som en främling. Hon ville inte vara vän med mig längre och nu när vi ser varandra (vi går i samma klass) så är vi som främlingar och det gör så ont att bara gå förbi som man inte känner varandra, vi var så nära varandra att folk trodde att vi hade en liten romans och skojade hela tiden att vi gillade varandra. Har försökt skriva, ringa, sagt till henne att vi behöver prata, men hon vägrar och hotar att blocka mig om jag fortsätter att tjata. Hon vägrar att prata med mig face 2 face även om vi ser varandra, så jag vet inte vad längre.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

guessmyname
Visningsbild
F 30 Markaryd Hjälte 2 007 inlägg
2

Svar till Brumm [Gå till post]:
Du kommer hata detta svaret men du behöver höra det. Hon har absolut noll intresse för dig och tanken på att du har det för henne ger henne kalla kårar. Därför beter hon sig som en 12 åring. Ser man inte problemet så finns det inte-mentalitet. Acceptera din förlust att gå vidare. Tro mig, om ett par år så kommer du inte lägga en tanke på detta längre utan fokusera på dina nya vänner.


robin söker ny sexpartner.

Brumm
Visningsbild
P 24 Legend 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till guessmyname [Gå till post]:
Men vi var så nääära, hon har sagt själv att hon tror att allt kommer bli som vanligt igen, men att de kommer ta tid och därför att bestämde att ta avstånd från mig för att hjälpa mig att få bort mina känslor för henne.


Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 523 inlägg
0

Svar till Brumm [Gå till post]:
Då har du ju svaret där. Avvakta och se vad som händer när det väl sjunker in för henne vad du känner. Men gör dig inte ovän med henne nu innan bara för då är det ju helt kört.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

Brumm
Visningsbild
P 24 Legend 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Guud [Gå till post]:
Det ska jag icke göra, jobbigt just nu bara


Wulfwitz
Visningsbild
P 33 Kändis 71 inlägg
0

Svar till Brumm [Gå till post]:
Klantigt att du berättade för henne. Är svårt när man blir kär i sin bästa kompis, been there done that. Du valde att spela bort din vänskap i tron på att få något mer. Nu har du förlorat både kärleken och vänskapen. Ibland är det bättre att acceptera vänskapen som den är än att spela på farliga kort.

Det finns gott om människor (tjejer) i vår värld. Kärlek kommer fler gånger. Mitt tips är att sluta vara med denna tjej, varken i kärlek eller vänska då hon uppenbarligen saknar båda pga sitt dåliga beteende.
Life goes on, byt tåg.

Veni, vidi, vici

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till Brumm [Gå till post]:
Om det är fallet att hon tar avstånd för "din" skulle. Berätta för henne (ex i ett mail) att er vänskap är viktigare än känslorna just nu. Att du inte vill förlora den kontakt ni har och att det är risken om vi tar avstånd till varandra även fast du har en del känslor. Bäst är om ni umgås som innan, men undviker prat om killar/tjejer för att inte bli sårad eller såra tills dess att du kan gå vidare.

Var själv med om något liknande för många år sedan. Skrev ett långt mail och påtalade hur viktig vår vänskap var och att jag tänkte inte förlora den. osv.. Vi är nu bästa vänner sen 12 år tillbaka.

Sluta förfölj mig! -_-

Brumm
Visningsbild
P 24 Legend 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Chubaka [Gå till post]:
Wow, starkt att ni klarade igenom det! var det inte stelt att umgås då?


Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till Brumm [Gå till post]:
Inte direkt. Vi hade faktiskt ett uppehåll där vi inte prata på typ en månad. Där jag därefter skrev detta mail. Sen skrev vi lite fram och tillbaka och hon kände detsamma. Sen där efter började vi enkelt med att gå till gymmet, simhallen och träna. Sen allt eftersom kunde vi umgås mer och mer :)

Förstår dock att det kan och är svårare när man går i samma klass. I mitt fall var vi olika gamla, så vi gick inte på samma skola just då. Det underlätta nog inledande.

Sluta förfölj mig! -_-

Brumm
Visningsbild
P 24 Legend 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Chubaka [Gå till post]:
Ska ta ett snack med henne, hon vill inte heller ha det såhär är jag säker på


Tokugawa
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 715 inlägg
1
Hårda sanningen:
guessmyname sa det klart och tydligt. Det är det enda som gäller, sorry bro.

Za rodinu, tovarishchi! ZA STALINA!


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Kär i min bästavän

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons