Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kille sur pga nekad att ha sex??

Skapad av Johanna12345, 2017-08-13 20:26 i Kärlek & Relationer

2 803
20 inlägg
-2 poäng
Johanna12345
Visningsbild
F 18 8 inlägg
-1
Håller på med en kille och gjort det sen typ 2 månader tillbaks. Han är jätte go och så himla snäll och gullig och verkligen bryr sig om en, han har sagt att han gillar mig tvär mycket, vi hade sex första gången för typ 3 veckor sen, och efter det har han typ förändrats, alltså förut var han mycket mer gulligare osv, för det enda han gör nu är att prata om sex, ta på mig (även i fel tillfällen), prata dirty osv, visst absolut inge fel me de, men sen för några dagar sen så var han hos mig o hade hållt på hela dan å prata snuskigt o ta på mig, så låg vi och kolla film och jag ville liksom se filmen, han börjar direkt ta på mig och kyssa mig och visar att han vill ha sex, då säger jag nej för jag var ej sugen, då tjatar han och säger ba "men kom igen, fan ba tråkig du är, snälla" och typ tjatar i fkn 5 minuter, han fortsätter tafsa på mig och ja säger sluta flera gr, sen tillslut säger jag till han att han fan får lägga av, då blir han sten sur och ba "fan vad tråkig du var då" och åker hem. Blev skit chockad, han åker alltså hem för att jag inte ville ha sex?
Sen nu har han hört av sig igen och vill ses osv men är så chockad o mina vänner säger ba att han inte ska bete sig så osv, äre värt och fortsätta hålla på me han när han beter sig så där? Vad tkr ni? Han är jätte jätte gullig annars och så men har börjat tveka lite liksom, känns som allt han vill nu är att ha sex som typ alla andra killar jag träffat

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Jabajabadoba
Visningsbild
P 18 Stammis 8 inlägg
1
Försök först och främst att lugna ner dig och dra inga förhastade slutsatser redan. Sedan är mitt tips att du helt enkelt ser till att ha en lugn diskussion med honom om det, och ta upp vad du känner med honom. Därifrån får du se vad han svarar.
Han kanske inte har tänkt på saker på samma sätt som du har gjort. Om han är beredd att respektera dig och dina gränser så skulle jag gett honom en chans till. Om han däremot enbart försöker snacka bort det så är det nog dags att gå vidare.

Sist men inte minst så kom ihåg att inte alla killar är på det viset (lätt att säga, svårare att bevisa) och att ett förhållande alltid bygger på kommunikation. Har man något som man inte känner är helt ok så ska man ta upp det med sin partner. Ingenting kommer lösa sig automatiskt.

Hoppas allting går bra!
TLTGja
Visningsbild
P 21 Veteran 3 863 inlägg
-1

Svar till Johanna12345 [Gå till post]:
Var han oskuld för 3 veckor sen?
Är han rätt dålig i sängen?

Jag ställer dessa frågor för att utesluta att delar av problemet inte ligger i oerfarenhet och okunskap.

Vet han hur ert förhållande fungerar?
Vad DU värderar i ert förhållande?

The leetest herperderper

Johanna12345
Visningsbild
F 18 8 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Jabajabadoba [Gå till post]:
Jag fattar att när man gillar varann kan man ha sex, och det gör ju vi. Men det känns som allt han sagt och det vi byggt upp är för att han ba skulle få ha sex med mig.
Han sa då vi träffades eftersom jag var skeptisk om jag ville fortsätta träffa han eftersom jag trodde han ba var ute efter sex, att han vill lära känna mig på riktigt och att han var verkligen intresserad av vem jag var. Och att han inte alls är ute efter sex. Han sa att han ville prova umgås o se var allt leder, och sen ett tag då vi hade träffats sa han att han gillar mig som fan och hade kunnat utveckla känslor. Men det känns så fake, för de känns verkligen som han kan "släppa loss" nu ba för vi haft sex, nu beter han skg precis som alla andra killar, inte alla lina gullig och så, känns som allt ba var fake för att få sex.
Jag ska prata me honom men det är lite stelt mellan oss, så får se vad han säger. Men det förstörde lite det vi hade när han gjorde så här :/

Johanna12345
Visningsbild
F 18 8 inlägg
Trådskapare
0

Svar till TLTGja [Gå till post]:
Nä han var inte oskuld, det var bara första gången vi två hade sex med varandra och han var bra i sängen.
Ja asså han har ju sagt att han vill försöka me mig o se var det leder och han är mycket medveten om att jag varit orolig och nojjig att han ba ville träffa mig o lära känna mig för att sedan bara ha sex och sen inge mer och hur jag tänker och tycker. För har blivit sviken så mycket förut så jag orkar verkligen inte med sånt längre, om ja ska träffa en kille så vill jag se var de leder och inte ba ha sex för då e de inte värt. Men blir chockad då världens finaste kille ba drar för ja säger nej till att ha sex, känns lite överdrivet om han verkligen har sagt att han vill lära känna mig o gillar mig, då e väl inte att ha sex o få ett nej en kväll världens grej liksom

godis-apa
Visningsbild
P 25 Modereringsansvarig 3 683 inlägg
1
Jag skulle nog personligen backat lite i den situationen. Försök att inte dra några förhastade slutsatser, men snacka med killen. Berätta för honom att du tycker det är jobbigt när han konstant pressar efter sex - om det nu är så du upplever det.

Det finns inget som säger att han bara är med dig för att få ligga - men ifall det är så att han åker hem bara för att du inte vill ligga ser det ju heller inte bra ut. Prata med honom och red ut det där.

Even boys have something to say if you listen long enough

Johanna12345
Visningsbild
F 18 8 inlägg
Trådskapare
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Jo jag ska göra det, får hoppas på de bästa :)

TLTGja
Visningsbild
P 21 Veteran 3 863 inlägg
-3

Svar till Johanna12345 [Gå till post]:
Till hans försvar är han bara 17?
Dessutom är han uppfostrad i en generation där nästan allt handlar om sex.

Förhoppningsvis kan han själv förstå vad respekt och kärlek innebär.
Men ha inte för höga förväntningar.

The leetest herperderper

Vivatorsb
Visningsbild
P 19 1 inlägg
0
Dissa han
Johanna12345
Visningsbild
F 18 8 inlägg
Trådskapare
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Har snackat med han idag och sa precis som jag tänkte, dock fick ja inte fram allt jag ville ha sagt för blev ganska mycket avbruten, men han sa förlåt för att han reagera som han gjorde, men känns ba som att han sa förlåt utan att mena det, han var inte så "insatt" eller förståelig hur ja tänkte. Men har väl inge o klaga på, han har ju sagt förlåt och vi har pratat. Men ska tänka lite själv för som sagt, det blev lite förstört mellan oss, så får se hur de blir :)

Johanna12345
Visningsbild
F 18 8 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Vivatorsb [Gå till post]:
Ja asså det förstördes lite mellan oss när han reagera så där så får se

Withz
Visningsbild
Stammis 173 inlägg
0

Svar till Johanna12345 [Gå till post]:
En gång är ett misstag, två gånger är inte ett misstag. Händer det igen så vet du vad han prioriterar. Dessutom kanske han ser er relation mer som en KK-relation? Kommunikation mellan er är lösningen på detta.
(notera det första jag skrev )

Vann plusmedalj

sb-on-riki
Visningsbild
F 22 Veteran 185 inlägg
0

Svar till TLTGja [Gå till post]:
Sjukt dålig bortförklaring, finns inga ursäkter till att bete sig respektlöst. Det är inte generationens fel, det är inte hans uppfostrans fel. Det är hans egna handlingar och han har utfört dem medvetet, punkt slut.

Ingen status

godis-apa
Visningsbild
P 25 Modereringsansvarig 3 683 inlägg
1

Svar till Johanna12345 [Gå till post]:
Vad skönt att du tog tag i det direkt :)
Det låter helt klart som att ni måste fundera lite på vad det är ni vill. Om du upplever att han bara är ute efter sex och känner att du vill ha någonting annat än vad han vill ge dig fungerar det uppenbarligen inte. Nu menar jag inte att du ska hoppa till förhastade slutsatser och dumpa honom på plats, men känn efter och se hur det känns. Funkar det inte så funkar det inte.

Even boys have something to say if you listen long enough

TLTGja
Visningsbild
P 21 Veteran 3 863 inlägg
0

Svar till sb-on-riki [Gå till post]:
Självfallet.

Men hur fan förklarar du att 6/10 killar beter sig såhär?
(Och kanske ett par av 10 tjejer (min statistik är 1/2)..)

Jag anser att det inte talas tillräckligt om det.
Att, och hur man respekterar när folk säger "sluta".
Känns ärligen väldigt suspekt att personen inte gör.

Och jag upplever det liksom som ett problem när det updagas att killar inte förstår hur "sluta" är synonymt med "nej", och hur man reagerar för att inte agera som en våldtäktsman.

Men det kanske bara är jag som vill förbättra killars förståelse? (Och även tjejer så de förstår att de kan säga nej (och att även killar kan ångra sig)).

The leetest herperderper

Inte
Visningsbild
Stammis 171 inlägg
0
Svar till TLTGja [Gå till post]:


Snacka för dig själv och inte andra okej?
Annars får du faktiskt lägga upp fakta om du säger att något är så här.
Majoriteten av alla killar är inte idioter!

Kan lova dig att 6/10 killar inte fortsätter att ta etc när tjejen sluta!
Självklart händer de nog alla att man gnäller om att man är sugen i ett förhållanden men majoriteten lägger ner omgående om tjejen är tydlig med att hon inte vill.

Att kvinnor och speciellt män inte kan säga till andra att bete sig är en av huvudorsakerna till att det är som det är. Om övriga i situationer kan säga till killen/killarna att ge fan i att tafsa när samtyckte inte finns så skulle betandet inte va så accepterat.
TLTGja
Visningsbild
P 21 Veteran 3 863 inlägg
0
Svar till Inte [Gå till post]:
Det du säger kanske stämmer.

Allt jag vet är att när jag blev mobbad så hjälpte det inte förrän jag jagade in mobbaren i ett hörn med en bandyklubba och hotade honom.

Visst. Om fler kanske sa till dem att "Det inte är acceptabelt" så kanske mobbning skulle försvinna.
#punchANazi

Men personligen har det för mig aldrig funkat att säga till människor när de objektifierar, eller är respektlösa mot andra.

Men tillbaka till ämnet: Ja, "SKÄRP DIG!!!" Skulle troligen ha hjälpt för TS, och givit TS-kille en minnesbeta.
Killen behöver ju uppenbarligen en realitycheck.

Och sen är det ju skillnad emellan att gnälla en gång och att bli så tvär att man åker hem, så visst, rättvisare kanske skulle vara att säga att 1/20 åker hem och 1/100(0) våldtar sin flickvän i situationen..

Glad nu?

The leetest herperderper

Inte
Visningsbild
Stammis 171 inlägg
0

Svar till TLTGja [Gå till post]:


Okej va har det med ämnet att göra?...

Självklart skulle det blir mindre om folk sa ifrån?

Nej det beror på att de inte har någon respekt för dig.

Och sen är det ju skillnad emellan att gnälla en gång och att bli så tvär att man åker hem, så visst, rättvisare kanske skulle vara att säga att 1/20 åker hem och 1/100(0) våldtar sin flickvän i situationen..
Nej det är bara något du hittat på? Hur kan det vara rättvist?
TLTGja
Visningsbild
P 21 Veteran 3 863 inlägg
0

Svar till Inte [Gå till post]:
Realistiskare då?

Vad förväntar du dig av mig?
Att jag ska sätta upp dolda videokameror hos varannan person jag möter och utefter det bilda statistik?
Tänker du blunda för att det sker våldtäkter i hem?

Visst är det offtopic.
Men jag får samma känsla av dig som jag får av whitz "Skjut alla våldtäktsmän".
Det vore väl rimligare att tala med dem och förklara hur deras tankebanor är koko?

Och vad spelar respekt för roll?
De fann det roligt att reta mig för att jag överreagerade.
När de sen var trängda i ett hörn så var de bland de fegaste individerna jag mött.

Dock upplever jag att du skjuter ditt eget argument i foten när du säger att om "människor skulle säga ifrån så skulle problemet försvinna".

Folk är fega. De vågar inte ta konflikter med översittare.
Eller anser du bara helt enkelt att mobbning och våldtäkter är okej om offret inte har förtjänat din respekt?

The leetest herperderper

Inte
Visningsbild
Stammis 171 inlägg
0
Svar till TLTGja [Gå till post]:


Om du inte har fakta så ska du inte skriva att 1/100 av alla killar som blir dissade när de vill ha sex våldtar. Eller att 1/20 åker hem för att de blir dissade.
Leta upp där man försökt gjort en någorlunda seriös studie om vad som händer när killar blir nekade sex i relationer. Sitt inte och skriv vad du tror som om det vore fakta.

Du är ingen våldtäcksman för att du tjatar dig till sex.
Du är antagligen en idiot om du är väldigt på men inte någon våldtäcksman. Tror inte jag behöver utveckla för att förklara när det är våldtäkt.

Och vad spelar respekt för roll?
De fann det roligt att reta mig för att jag överreagerade.
När de sen var trängda i ett hörn så var de bland de fegaste individerna jag mött.

Om de hade haft respekt för dig så hade du inte haft några problem?
Jag har heller ingen vidare respekt för människor som överreagerar såvida det inte är av någon vettig anledning.

Dock upplever jag att du skjuter ditt eget argument i foten när du säger att om "människor skulle säga ifrån så skulle problemet försvinna".


Jag har inte skrivit att problemet skulle försvinna?
Om övriga i situationer kan säga till killen/killarna att ge fan i att tafsa när samtyckte inte finns så skulle betandet inte va så accepterat.
Däremot så funkar det bättre när majoriteten säger ifrån när någon gör fel som på en arbetsplats än om en enskild gör det.

Folk är fega. De vågar inte ta konflikter med översittare.
Eller anser du bara helt enkelt att mobbning och våldtäkter är okej om offret inte har förtjänat din respekt?

Ja de flesta människor är fega av olika anledningar. Självbevarelsedrift ligger nog till grund för det. Säger inte att det är bra men om man ser på hur samhället sett ut i historien så har det i regel varit bäst att undvika konflikter och översittare.

Nej bara för att jag tycker att någon är patetisk som människa så betyder det inte att jag tycker att det är okej att den blir våldtagen?
Om nu personen inte gett sig förtjänt av det. Exempel kan vara en pedofil som våldtagit barn som sedan själv blir våldtagen i fängelset.

Sen så behöver man inte förtjäna respekt för att bli behandlad med respekt.Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Kille sur pga nekad att ha sex??

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons