Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Låna ut sin tjej

Skapad av Borttagen, 2014-08-01 00:57 i Kärlek & Relationer

18 661
36 inlägg
24 poäng
Charon
Visningsbild
P 35 Hjälte 230 inlägg
0
Svar till necet [Gå till post]:
Ja jag är seriös, det är skillnad mellan att få någons åsikt eller bli nedvärderad och dömd för sina eventuella preferenser. Om du dömer någon för hur den/dem tycker att deras förhållande funkar bäst så är det du som gör fel och inte dom. Det påverkar liksom inte någon annan så grymt onödigt och bittert att vara otrevlig över det.



Tillägg av Charon 2014-08-03 01:35

Han frågade förövrigt inte vad vi tyckte utan om det var något fel med det. något du inte kan svara på. Världen är inte svart och vit, det är viktigt att förstå det. Och även om han hade frågat efter våran åsikt så hade det inte varit vår plats att döma, det är inte din flickvän så varför blir upprörd liksom.

En otroligt intressant individ.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

necet
Visningsbild
P 36 Falkenberg Kändis 10 inlägg
-1

Svar till Charon [Gå till post]:
Javisst, men även om han ställde frågan och ville veta om det var rätt eller fel, så får han ta både konstruktiv och negativ kritik, eller vad man ska kalla det i detta fallet.

Jag skulle iaf aldrig låna ut min flickvän, då den enda intima kontakt som bör finnas när man lever i ett förhållande/äktenskap ska enbart vara mellan de som är tillsammans. Accepterar man inte det, så kanske det är bäst att leva som singel, och då kunna "knulla" runt bäst man vill.

Ingen status

kanelbullensfan
Visningsbild
Hjälte 132 inlägg
0
Till att börja med är det väl bara att köra om alla är bekväma med arrangemanget. Sen skulle jag väl precis som andra skrivit inte kallat det "låna ut" iom att det låter som att tjejen i fråga inte har någon egen vilja.

I övrigt är det väldigt intressant att läsa svaren i tråden, det verkar som att många antingen har en väldigt monogam syn på förhållanden eller är osäkra/svartsjuka i förhållanden.

Om jag inte misstolkar så verkar det som att du(TS) har en snopp av modell större, man kan ju börja fundera på om det finns någon korrelation mellan penisstorlek och hur avslappnad/säker man är när det gäller framförallt sex men också i förhållanden. Nu var ju det inte trådens ämne riktigt, men en ordentlig undersökning när det gäller detta vore mycket intressant.

YoungTony
Visningsbild
P 32 Kungälv Hjälte 2 794 inlägg
-3
Förvänta dig att vara singel efter att ha presenterat förslaget för din flickvän...

Ingen status

DuoGamerz
Visningsbild
P 32 Hjälte 387 inlägg
-1
Do IT i would xD

Dunka Plåt

Rockafeller
Visningsbild
P 32 Kändis 4 inlägg
-1

Svar till zalimoon [Gå till post]:
du o ja kan bli bästisar??! ;)


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Låna ut sin tjej 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons