Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Min tjej får ej sova över

Skapad av Isakellestrom, 2019-05-05 22:37 i Kärlek & Relationer

5 906
10 inlägg
14 poäng
Isakellestrom
Visningsbild
P 21 Legend 4 inlägg
2
Hej, jag och min tjej har varit tsm snart 3 månader och vi får ej sova över eller hon får ej sova över med mig, varje gång hon frågar om hon får sova över hos mig så säger hennes mamma nä (inte nu) och hon har frpgat ett par gånger men får samma svar, hon tar p-piller så det är ej sexlivet hon är rädd för. Vad kan det bero på varför hon ej får sova över, vi får knappt träffas får träffas 2 gånger på en hel vecka så vi träffas på torstag och sen lörda först fick vi bara träffas på lördagen men hennes mamma gjorde så vi fick träffas 2 gånger och vi tycker det är skit lite vi träffas, jag är 17 år om 3 månader och hon fyller 16 om 2 månader,
Vi gråter lite då o då pågrund av detta hennes föräldrar förstör det för oss för vi knappt får träffas eller sova över. Någon som vet hur man ska få hennes mamma att låta en få träffas mer och sova över. Min tjej gråter varje dag pågrund av detta men hennes föräldrar verkar ej bry sig

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

stoofepoof
Visningsbild
P 28 Hjälte 318 inlägg
3

Svar till Isakellestrom [Gå till post]:
Spontant misstänker jag att det handlar om att hennes föräldrar troligen vill vänta till de känner sig bekväma med tanken att deras dotter sover hos sin nyblivna pojkvän. Låt det ta sin tid och låt hennes föräldrar träffa dig och visa att du är en pålitlig person så lär det bli av så småningom.

The game :)

Isakellestrom
Visningsbild
P 21 Legend 4 inlägg
Trådskapare
1

Svar till stoofepoof [Gå till post]:
Aa får väll hoppas o se, hon får sova över med tjejer men inte killar


godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg Online
4
Sov över hos henne då?
Det låter väldigt mycket som att det handlar om att hennes föräldrar inte riktigt känner och litar på dig riktigt än.

Umgås hemma hos henne,hälsa på hennes föräldrar och visa att du är den där ansvarstagande svärmorsdrömmen som vill hennes dotter väl. Förr eller senare lär polletten trilla ned och då lär ni kunna umgås hur ni vill.

Even boys have something to say if you listen long enough

Isakellestrom
Visningsbild
P 21 Legend 4 inlägg
Trådskapare
1

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Aa men de kvittar om vi sover hos henne eller hos mig. vi är hos henne lite oftare nu för känner lite så med att hennes föräldrar vill lära känna mig lite mer, jag hjälper dom varje lörda då hon bor på gård, hennes mamma vill att vi ska gå på bio o sånt

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
4
Svar till Isakellestrom [Gå till post]:
Fundera på vad i ditt beteende du kan ändra för att hennes föräldrar ska få bättre förtroende för dig.

Generellt tycker vuxna bättre om sextonåringar som verkar mogna och ansvarstagande, presterar väl i skolan, inte begår brott, varken röker eller dricker, tvättar sig sig regelbundet, bär kläder i rätt storlek och andas med stängd mun.

Undrar också om föräldrarna i fråga är starkt troende kristna? Om så är fallet kan du ha i åtanke att de eventuellt ser det här som början på en permanent, snarare än tillfällig, förbindelse.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

Isakellestrom
Visningsbild
P 21 Legend 4 inlägg
Trådskapare
0

Svar till MandarinaDuck [Gå till post]:
Aa jag röker och dricker men dricker inte längre ialafall inte sprit de är mer öl men dom vet inte om det o inte så smart o berätta de, men som jag skrev där uppe så sa jag till min tjej att vi kunde va hos henne lite oftare så hennes föärlsrqr känna mig bättre och sånt och gör inga olagliga saker, är som alla andra som inte hittar på saker och massa annat, hennes föärlsrqr vill att vi ska vänta ett tag pågrund av att hennes mamma inte fick sova över med hennes killar hon va tsm med nör hon va liten och dom har lite hårda regler än vad jag har

iblanders
Visningsbild
P 38 Veteran 8 inlägg
0
Svar till Isakellestrom [Gå till post]:
Kul att du skriver "Jag röker och dricker" och "gör inget olagligt". Iofs är det tekniskt sett inte oloagligt att röka&dricka; när man är under 18. Därimot är det olagligt att ge någon som är under 18 alkohol eller sälja tobak till dem. Så att du har dessa saker på din person, lär ju varit inskaffat "olagligt".

Inte för att jag själv bryr mig om du dricker eller röker, så länge du klarar av att hantera det (speciellt alkohol).

Sen när det kommer till din fråga eller vad man ska säga. Är det lite svårt att svara vad det beror på att ni inte får sova ihop, då det hänger mycket på föräldrarna. Eftersom det är deras "tak" du/hon sover/bor under så är det deras regler som gäller. Oavsett vad man kan tycka själv.

Som andra skrivit är det bästa du/ni kan göra att vara mer med föräldrarna så att de accepterar er tillsammans mer och kanske det gör att denna regeln släpper. Annars får ni acceptera att det är så det är, och sen flytta ihop (eller skaffa egen lägenhet) så snart ni har möjlighet till. Och då kan ni göra som ni vill, oavsett vad föräldrarna tycker.

Skulle dock säga att ett bra förhållande med föräldrarna (bådas) alltid är bra.Tillägg av iblanders 2019-08-21 11:13

Ah, såg nu att tråden var av den äldre sorten. Men men :P

Ingen status

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0
Jag fick inte heller som 14 nästan 15 åring sova med min kille som var 16 då.. men jag tjatade i en halvtimme med mamma och sen gav hon med sig ..så det är ju värt ett försök för hennes del.. Eller som du är inne på med, att för dig lära känna föräldrarna mer :)

20.12.2007 <3


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Min tjej får ej sova över 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons