Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nån som haft kk/friends with benefits relation?

Skapad av Milary, 2018-07-15 20:58 i Kärlek & Relationer

6 261
7 inlägg
9 poäng
Milary
Visningsbild
F 19 Stammis 16 inlägg
0
Jag och min bästa kompis är friends with benefits, som han kallar det men jag har ingen aning om vad det egentligen innebär. Jag skulle säga att vi är som vilket par som helst, men vi har inga känslor för varandra.

Någon som haft en kk relation? Hur har den sett ut? Och vad för sorts relation har ni till er kk? Och hur har det gått efteråt med känslor osv?

Alltså, är ni vänner i vardagen? Vänner sen innan eller träffats på krogen? Sover över? Kollar filmer? Skriver ofta? Svartsjuka?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Sibbe
Visningsbild
P 30 Helsingborg Hjälte 4 435 inlägg
3
Svar till Milary [Gå till post]:
Jag har träffat de flesta kk's via nätet.
Det har var för flera år sen när jag var lite yngre men någon slängde iväg ett sms så kom man över & såg en film & nuppade. Sen sov man över eller körde hem.

Det var sällan några andra aktiviteter egentligen.
Sen hittade någon något mer seriöst och då träffades man inte heller mer, kontakten bröts helt och hållet.

Jag har en bild på min presentation där man ser min snopp och den har inte blivit borttagen än.

Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
1

Svar till Milary [Gå till post]:
Vänner som har sex när lusten tar till. Svårare än så är det inte.

Ingen status

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
2

Svar till Milary [Gå till post]:
Vad det innebär för dig eller för er, är individuellt. Vissa ligger endast men ungås inte annars. Andra är goda vänner och ligger när lusten faller på. Det är i det stora väldigt olika.

Men oavsett så är det viktigt att ni båda är öppna med avarandra. Var ärliga och kommunicera bra :) Så blir ingen sårad eller att man missförstår något :)

Sluta förfölj mig! -_-

sandra111
Visningsbild
F 27 Hjälte 3 455 inlägg
1
Håller med chubaka. Helt upp till var och en hurdan kk man vill ha. Kommunikation är viktigast. Vissa kanske har flera kk's också, vilket säkert kan funka för vissa, bara alla inblandade är medvetna om det.

20.12.2007 <3

BraSma
Visningsbild
P 28 Hjälte 3 484 inlägg
2

Svar till Milary [Gå till post]:
Det fina med det är att du själv får definiera vad den ska innebära och hur du själv tycker den ska fungera, förutsatt att han är med på det också förstås.

Jag har ett kk förhållande just nu. På allra flesta sätt fungerar vi som ett par. Men där är två viktiga komponenter som saknas: jag ser inte henne som en del min framtid och vi berör inte varandra på det djupare känslomässigare planet vilken man (förhoppningsvis) gör när man befinner sig i en seriös relation.

Ingen status


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Nån som haft kk/friends with benefits relation?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons