Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

När krogen är utesluten, vart hittar man då en tje

Skapad av macke90, 2023-03-16 17:06 i Kärlek & Relationer

2 340
3 inlägg
0 poäng
macke90
Visningsbild
P 34 Stammis 1 inlägg
0
tinder och dyligt är ju mer för onenight..

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg Online
0
Svar till macke90 [Gå till post]:
Överallt utom krogen kanske? Krogen är enligt mig ett fruktansvärt dåligt ställe att ragga på, om man nu inte främst är ute efter att gnida kropp mot, eller utbyta saliv med en främling. Tycker du tinder är för oseriöst så är krogen nog lika olämpligt. Det är hög volym, går knappt alls att prata/lära känna folk, och många av tjejerna som är ute har taggarna utåt eftersom de blir raggade på till höger och vänster, vare sig de vill det eller ej.

Så nej, nästan var som helst är bättre än krogen, även om raggning på krogen kanske är mer socialt accepterat än raggning någon annanstans. De bästa relationerna tycker jag personligen är de som börjar som någon form av vänskaper eller liknande. Där man lär känna en person under något sammanhang och successivt faller mer och mer för varandra, och sen vågar chansa - fråga om personen skulle vara intresserad av mer än vänskap. Men det här förutsätter att man tar sig ut, och träffar nytt folk i sin vardag. Det innebär deltagande i diverse aktiviteter, i en miljö med andra, nya människor. Sen finns alltid problemet att folk i sin vardag kanske inte alltid är så öppna att bli raggade på. Om du främst verkar vara där och prata med folk i syfte att ragga är det många som inte kommer vara intresserade av att lära känna dig vidare.

De bästa förhållanden, den bästa kärleken du kan hitta är den du inte letar efter. Det låter som en klyscha, men det är verkligen så.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » När krogen är utesluten, vart hittar man då en tje

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons