Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Otrogen pojkvän

Skapad av Linnize, 2017-09-05 19:56 i Kärlek & Relationer

3 493
8 inlägg
5 poäng
Linnize
Visningsbild
F 19 3 inlägg
0
Hej! Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 1,5 år. Han har alltid tyckt illa om sig själv och har jättedålig självkänsla. Förra veckan fick jag reda på att han har varit otrogen mot mig. Fick reda på det av bruden som han hade legat med. Han sa att han var osäker på om han verkligen älskade mig. Nu har det gått en vecka och vi träffades igår och pratade. Han var jätteledsen och jag skrek på honom och sa hårda saker till honom som han förtjänar. Han sa att han vill ha en andra chans för att han inte visste vad han gjorde och verkligen ångrade sig. Vet att hon gjorde det, för han gråter aldrig annars men nu gjorde han det. Jag älskar honom så mycket och satte upp krav att han måste gå hos en psykolog och att han aldrig får göra om detta igen. Han gick med på det och bokade tid hos psykologen idag. Jag vill verkligen att det ska funka eftersom att jag endas ser en framtid med honom. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Ger man honom en andra chans?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Joah
Visningsbild
P 26 Stammis 87 inlägg
-1

Svar till Linnize [Gå till post]:
Jaha.. du är sån... du ser en framtid med en kille som varit otrogen.. "inte visste vad han gjorde" jaja..

Ingen status

godis-apa
Visningsbild
P 25 Modereringsansvarig 3 683 inlägg
3
Svar till Linnize [Gå till post]:
Jag har själv haft en partner som varit otrogen och helt ärligt ser jag inte hur det skulle kunna fungera "som vanligt" igen efter någonting sådant. Man kan säkert prata ut kring det, få det att fungera igen en stund, men när förhållandet hamnar i en svacka (vilket alla förhållanden gör till och från) lär det brustna förtroendet göra det mycket svårare att hålla ihop och ta sig genom det än det tidigare varit.

Förtroendet är brutet och det är svårt att komma tillbaka in på ömsesidig tillit, oavsett vad man försöker intala sig själv. En partner som brutit ditt förtroende en gång kan bryta ditt förtroende igen och de gånger som kommunikationen brister och man känner sig åsidosatt kommer man förmodligen ha en liten naggande tanke i bakhuvudet som säger att saker inte är som det ska.

Nu menar jag inte att man i ett förhållande inte ska ge varandra en till chans när det blir fel, men när man trampat så pass snett att man legat med andra, då har man trampat över rejält.

Even boys have something to say if you listen long enough

Sockerkorn
Visningsbild
P 24 Veteran 2 inlägg
1
"You're only human"
Vi är konstrukterade till att göra misstag i dagen's samhälle's standard. Det betyder bara att han är svagare till hans impulser än vad medelmåttet är.

Att han ångrade sig så pass mycket efteråt betyder att han troligen kände mer för dig än vad han insåg. Oftast är det så när man "slutar" känna något för någon, man gör slut och en vecka efteråt känner man "fan vad jag saknar hen"

Mitt tips är att, om du nu väljer att fortsätta umgås med honom är att ni börjar om och börjar Dejta igen, sen fortsätter ni dejta, tills ni börjar dejta mer, och mer. Dejta dejta dejta. Hela förhållandet ut. Det kommer gnista på flammorna och göra er glada, mindre lata och spralliga :)

Lycka till!
Linnize
Visningsbild
F 19 3 inlägg
Trådskapare
2
Tack för era svar. Jag bestämde mig för att lämna honom, tycker att jag förtjänar någon som har tillräckligt mycket respekt för mig för att inte göra en sån här sak. Fick även reda på att han våldtagit hans ex. Jävla äckel, han är blockad överallt.
anonym215
Visningsbild
P 22 Veteran 14 inlägg
0

Svar till Linnize [Gå till post]:
Du gjorde rätt val. Man ska aldrig vara kvar i ett destruktivt förhållande, det tär på själen. Ångrar själv att jag spenderade 1 och ½ år i ett sådant förhållande. Klokt val av dig!

Ingen status

xxdiablo3rosxx
Visningsbild
P 27 1 inlägg
0
otrogna svin är ingenting att ha.

Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Otrogen pojkvän

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons