Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sålde gamla nakenbilder, otrohet?

Skapad av Liwest001, 2018-06-17 16:18 i Kärlek & Relationer

1 792
8 inlägg
6 poäng
Liwest001
Visningsbild
1 inlägg
0
Jag har hittat en kille som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta men jag gjorde nått JÄVLIGT fucking dumt. När jag va lite yngre brukade jag sälja nakenbilder eftersom att det va lättförtjänta pengar och på senaste tiden har jag slösat väldigt mycket pengar på min kille pågrund av att han i nuläget själv inte har några pengar och jag var därför desperat och fick kontakt med en kille som ville köpa. Jag sålde därför mina gamla nakenbilder för lite extra cash, inge snuskprat involverat utan bara bilderna mot pengar. Jag mådde väldigt dåligt över det och valde att berätta det för honom och han är jättesårad. Och jag mår verkligen piss över att jag sårat honom. Men för mig va det ingen big deal men för honom så raserades hela hans värld. Vet inte vad jag ska göra. Skulle ni räkna detta som otrohet? Vad borde jag göra? Vi älskar varandra och vi vill få detta att funka. Jag reser bort lite olämpligt nu och kommer inte hem förrän om 2 veckor.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 791 inlägg
3
Svar till Liwest001 [Gå till post]:
Otrohet betyder lite olika saker för olika personer, i olika förhållanden. Var gränsen går beror väldigt mycket på hur relationen ser ut och vilken syn man har på sin relation. För somliga handlar otrohet enbart om sex, för andra är en kyss otrohet och många drar gränsen redan vid generellt flörtande med andra.

För mig handlar otrohet om ett brutet förtroende - att en person gjort någonting som personen rimligtvis borde vara kapabel att förstå att jag inte är bekväm med. Mer eller mindre, om min partner gör någonting med en annan person och som hon inte är bekväm med att berätta att hon planerar att göra innan hon gjort det - då är det förmodligen någonting jag skulle definiera som någon grad av otrohet.

Sen finns det olika öppna gränser, men har man inte pratat om vad otrohet är inom just det här förhållandet skulle jag dra gränsen där. Eftersom du kände skam över att du skickat bilderna, att det blivit något du i efterhand känt att du måste berätta och mått dåligt över tolkar jag det som att du varit medveten om att det inte är något din partner skulle vara direkt bekväm med. Mer eller mindre, du har avsiktligt brutit din partners förtroende och visste att han inte skulle vara bekväm med det. Du var kanske inte riktigt beredd på hur kraftigt han skulle reagera på det, men det var ett medvetet val och ett väldigt dåligt beslut. Skyll inte det här på din pojkvän, att han kostat dig pengar och att det indirekt är hans "fel" att du hamnat i sitsen där du behövs sälja bilderna är absurt och inget annat än ett klent försök att lägga av delar av skulden på någon annan.

Det enda tipset jag kan ge dig i den sitsen är att visa alla kort, att spela ut detta med en öppen hand och hoppas att ni kan ordentligt prata ut om det hela. Väx upp och, ta ditt ansvar och våga erkänna att du gjort fel. Först därefter kan ni på en rimlig nivå börja prata ut om det. Gör du inte det ser jag ingen som helst möjlighet för ert förhållande att fortsätta på en hälsosam och sund nivå. Resan kommer dessutom väldigt olämpligt och det finns en risk att killen under perioden du är borta hamnar i alla möjliga hemska tankar kring osäkerhet mellan er två. Det kan mycket väl bli så att resan i kombination med den här händelsen skadar förhållandet långt bortom vad som går att reparera.

Even boys have something to say if you listen long enough

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 324 inlägg
0

Poll

54 röster - Skapa egen poll

Otrohet?

Otrohet?

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

Chubaka
Visningsbild
P Kändis 617 inlägg
2

Svar till Liwest001 [Gå till post]:
Det är inte nödvändigtvis så att han ser det som otrohet. Han kan uppfatta det som ett svek mer än otrohet.

Din kille värdesätter hela dig och att du valt att sälja bilder på din kropp för lite pengar, krockar nog troligen med hans egen bild av dig och hur han värdesatt dig. Du har varit hans och du har varit värdefull, men du har inte värdesatt dig själv på samma sätt(upplever han).

Kanske tänker fel, men är en reflektion bara.

Hade min partner valt att göra vad du gjort, så hade det varit avgörande att vi pratat om det FÖRST. Annars känns det nog som att man går bakom ryggen och sårar sig själv på nåt vis. Även om det inte nödvändigtvis är otrohet.

Sluta förfölj mig! -_-

Withz
Visningsbild
Stammis 264 inlägg
0

Svar till Liwest001 [Gå till post]:
Ja det är otrohet. Varför erbjöd du inte din kille att köpa dessa foton på dig? Han borde ju få första tjing kan man tycka. Otrohet varar kortast.

Ingen status

bot
Visningsbild
13 Stammis 50 inlägg
1

Svar till Liwest001 [Gå till post]:
Skulle min flickvän sålt nakenbilder eller skickat nakenbilder till andra killar skulle hon åkt ut fortare än fan, Utan en chans att försöka förklara sig.

TLTGja
Visningsbild
P 21 Legend 3 918 inlägg
0

Svar till MandarinaDuck [Gå till post]:
Depends.
Har de aldrig har diskuterat det så utgår man väll ifrån att det inte är okej?

Fast sen anser jag att det är lättare att be om förlåtelse än tillåtelse.
Så om det är en engångsförtelse så skall inte ett förhållande ta skada av det.
Att berätta är iallafall ett gott tecken.

The leetest herperderper


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Sålde gamla nakenbilder, otrohet?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons