Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Satsa eller låta d gå?...

Skapad av Tildahell, 2017-08-12 01:29 i Kärlek & Relationer

1 348
2 inlägg
1 poäng
Tildahell
Visningsbild
F 16 Stammis 4 inlägg
0
Kom precis hem från ett läger, är inte religös eller med i någon församling men jag och min bästa vän fick ändå för oss att åka iväg på ett kristet läger:)
När jag var på lägret så märkte jag att 2 killar som är väldigt nära familjevänner var där, (02:a och 00:a, ja e 01:a) den yngre killen hälsade jag på osv, men den äldre har jag alltid haft en väldigt stel relation med, vi har lixom aldrig klickat riktigt. Han hängde iallafall med samma kille hela tiden, det var lixom bara dom 2. Hans kompis va riktigt snygg, och typ den ända som var mer lik mig och min kompis. (Inte kristen, festar, osv) och ju mer tiden gick desto snyggare tyckte ja han va;) ja hälsade dock aldrig på han, kramades bah när vi sa hejdå.
När ja kom hem från lägret så stalka jag upp han på sociala medier osv, Hahaha. Börja följa han på insta, han följer mig tbx. Skulle vilja lära känna han bättre, men vill inte ses som stalker elle så ;) så vet inte om jag ska vänta och hoppas att jag ser han igen nån gång typ, och då prata med han Hahahah, elle om ja ska skriva till han, elle bah låta d gå.....

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 25 Modereringsansvarig 3 696 inlägg
1

Svar till Tildahell [Gå till post]:
Det är väl bara att skriva - vad är det värsta som kan hända?Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Satsa eller låta d gå?...

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons