Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Singel i 7 år !!

Skapad av Apizon, 2017-07-31 00:10 i Kärlek & Relationer

4 210
15 inlägg
6 poäng
Apizon
Visningsbild
P 36 Legend 6 inlägg
0
Jaha då har man varit i singel i 7 år, hade ett förhållande som inte var så bra och hade ett riktigt dåligt slut, tappade all lust och tillit man hade för folk
har trivts väldigt bra med att vara singel och kunnat göra vad fan jag velat, resa dra och vandra bara va för mig själv men sen gick åren snabbare än man kunde tror. Ensamheten började bli lite obekväm och sen har man ju en vän som man gärna hinkar lite bärs med som alltid är med sin flickvän och håller på och pushar mig lite för att dejta och gå på par middag haha. Och allt det snacket har ju fått en att börja längta lite till något mer till att ändå ha någon att dela tillvaron med, men när man varit så off i så många år vart fan börjar man vart hänger folket nuförtiden!?. Krogen är uteslutande och dejting sidorna totalt svår flörtade...

Tjena !!!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till Apizon [Gå till post]:
"Krogen är uteslutande"? Vad menar du?

The leetest herperderper

Apizon
Visningsbild
P 36 Legend 6 inlägg
Trådskapare
0

Svar till TLTGja [Gå till post]:
För mycket löst folk på krogen, att hitta något seriöst där är som att leta efter en nål i en höstack :P

Tjena !!!

guessmyname
Visningsbild
F 30 Markaryd Hjälte 2 007 inlägg
0

Svar till Apizon [Gå till post]:
Vill du inte dra ut på krogen och vill inte träffa folk via nätet så har jag tyvärr dåliga nyheter, chanserna för dig att hitta någon minskade nyss med 90 %.
Vänners vänner, och vänners vänners vänner är väl din största chans antar jag. Dags att bli social och hänga med på ALLA tillställningar som dina vänner någonsin kommer hålla i.

robin söker ny sexpartner.

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Visst går det hitta vettigt folk på krogen, men man får vara lite intelligent med hur man sköter det. Sållar man bort det som är allmänt ointresserade av något alls och de som endast är ute efter att hångla runt lite på stan finns det absolut möjlighet att hitta tjej på krogen - "vanliga" tjejer går också ut för att ha kul ibland.

Det största problemet med krogen är andra killar, killar som inte alltid sköter saker så snyggt. Det är lätt att man antas vara precis likadan själv.

Men utan krogen och internet får du helt enkelt leta i din umgängeskrets. När uppstår det tillfällen där du har möjlighet att träffa nya människor? Ta varje tillfälle i akt, lite som guessmyname säger. Gå på varje tillställning, försök att ha kul och öppna upp dig mot nya vänner och bekantskaper. Förr eller senare stöter du på någon du klickar med och då är det bara att våga chansa och hoppas på det bästa.

Even boys have something to say if you listen long enough

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
3
Svar till Apizon [Gå till post]:
Gymmet, olika träningspass, tinder? XD, olika aktivitetsgrupper i din stad (vi har en som heter i still med "Häng i XXXXX", med ca 2000 medlemmar som skriver om nån ska hänga med ut och paddla kajak, MTB, bio, ta en öl, hemma fest, middagsbjudning, träna osv), resa ensam som backpacker lär du känna massor.... Det är vad jag spontat kommer på. Håller med om att krogen generellt inte är någon höjdare.Tillägg av Chubaka 2017-08-01 01:00

Kom just på att jag varit singel i 7 år också O_o Vart tog tiden vägen.....

Sluta förfölj mig! -_-

Apizon
Visningsbild
P 36 Legend 6 inlägg
Trådskapare
0

Svar till guessmyname [Gå till post]:
Är med på en del dejting sidor och chattar runt lite, men svårt att hitta någon vettig att skriva med bara :D förr kunde man dra iväg på lite äventyr och bara träffa folk. Typ bjuda in sig själv i en grupp som bärsar på stranden och ha en hel kul kväll liksom. Men har noll koll på vart folk hänger i dag typ hörn fiket där eller hobby hallen där och så vidare :P


Tjena !!!

Apizon
Visningsbild
P 36 Legend 6 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Chubaka [Gå till post]:
Tror att jag har hört talas om den där tack för tipsen verkligen !!!

haha så pass ja du tiden flyger verkligen iväg, majoriteten av polarna har nu kåk fru och ungar och lever sina liv exakt som dom vill medans man själv kom av sig någonstans på vägen och typ bara fastnade haha.

Tjena !!!

Apizon
Visningsbild
P 36 Legend 6 inlägg
Trådskapare
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Det har du helt rätt i !!
gått på krogen ett par ggr och lite dans ställen haft kul och så ja men 100% av kvinnorna tror att man bara är ute efter en sak och inget mer, oavsett hur man presenterar sig själv. Typ säger hej och frågar om dom haft en trevlig dag och försöker lära känna någon där och så bara för att vara lite social och mest för att bygga upp det en gång i tiden prima självförtroendet man hade som ung färsking och var aktivt ute haha


Tjena !!!

Inte
Visningsbild
Kändis 171 inlägg
0
Svar till Apizon [Gå till post]:


Chanserna att träffa någon bara för en kväll eller något seriöst beror ju helt på vad du har att komma med...
Ser du bra ut och har en bra personlighet så kan man plocka upp kvinnor vart som helst.
Tycker inte man ska utesluta någon mötesplats men får väl analysera sig själv om man har svårt att få till det med någon. Problemet är då inte mötesplatsen utan att man kanske behöver jobba med sig själv istället och växa som person.
Om man tar internet dejtande så är det ju a och o att man har bra bilder på sig själv.
Har du det så kommer kvinnor rent av skriva till dig först i hopp om att få träffa dig.

Apizon
Visningsbild
P 36 Legend 6 inlägg
Trådskapare
1

Svar till Inte [Gå till post]:
Jo tack det är jag medveten om :P Sen är det ju lite så att när man varit off så pass länge och inte aktivt sökt eller dejtat något så blir man ju lite socialt bort tappad förutom i sin egna vänner krets eller hur man nu ska kalla det. Håller på att skriva lite med olika kvinnor och andra potentiella vänner typ, men det är så många som kör nått spel och försöker med mind games och så vidare skit störande! jo tack det är typ det första man fick lära sig när man signade sig på någon sida har inte blivit kallad ful än iaf hahaha. Försöker att hitta lite nya platser / plattformar bara och hitta tillbaka till rätt spår så att säga. som jag skrev lite tidigare så hade jag inga som helst problem med att bjuda in mig själv i grupper med sköna människor och ha en trevlig kväll helt på olika random platser och så vidare men som det är nu så njaaa om du förstår hur jag menar. visst går att träna upp den sociala självsäkerheten. Arbetar för tillfället i en bar där ingår det i mina arbetsuppgifter att prata och servera folk har inga problem med att imponera på varken kvinnor eller andra genom att fixa en schysst drink eller ge grym service med lite humor och sånt men då vet jag också min plats och roll sen utanför så är det ju lite annorlunda svårt att förklara lite så här på rak arm dö trött mitt i natten :P


Tjena !!!

Maxisnoppen
Visningsbild
P Legend 2 inlägg
0
Vad är frågan?
dinmammaskompis
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0

Svar till Apizon [Gå till post]:

dinmammaskompis är här för att hjälpa dig! Du måste ba chilla ett par år till pga när man har vilar så länge som du har så kan man inte bara tro att man kan rusa in i ett förhållande eller något i den stilen. Varför lägger jag ens ner tid på detta?

Iceman
Visningsbild
28 Legend 5 inlägg
2
Jag kan tycka att det är sä jävla svårt att träffa tjejer asså. Ofta blir det så att jag blir rädd för att paja vänskapen om det typ är vi vänners vänner och vad man skriver i en chat på tinder vette fan, men inte någonsin blir det något. Jobbigt med krogen också, det är så hög musik att jag aldrig hör vad folk säger och sen tycker jag att cigg är fett snuskit. Sånadär tysta krogar är det också bara äldre kvinnor men jag vete fan om man kan ta hem en jämnårig till mamma på familjemiddag liksom :P

Du för börja på universitet kanske. Det var där jag träffade mitt ex iaf. Mycket ny inflyttat osså om du fattar vad jag menar.

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Singel i 7 år !!

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons