Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Strul i förhållande!

Skapad av Mimmicarlstrom, 2017-01-11 17:47 i Kärlek & Relationer

2 456
5 inlägg
1 poäng
Mimmicarlstrom
Visningsbild
22 Stammis 3 inlägg
0
Jo det är såhär (jag gör en lång historia kort) jag och min kille vi har haft ett jätte bra förhållande. Men vi har gjort många aborter och fått många misfall.
Vi har inte kunnat prata med varandra om detta, villket jag har tyckt varit jätte jobbigt.
Så jag skaffade 2 katter för att försöka ersätta mina bebisar med dom istället. Och jag mår dåligt över det men jag ljög för honom om hur dom kom till mig.
Och sen blev han och jag med barn igen, och denna gången väntade vi tvillingar, och jag var sjuk. Tyvärr gjorde det att min kropp stötte bort det ena barnet, villket ledde till missfall också. Och det tog hårt på mig och hade ingen att prata med om allt. Jag hade kvar det andra barnet i magen men det andra blev missfall.
Jag hade inte så många kompisar så jag valde att hitta nya kompisar på "hitta nya vänner" app. Och jag fick kontakt med en kille som verkade jätte trevlig och normal. För jag behövde som sagt någon att prata med.
Denna killen våldtog mig och gjorde så jag förlorade mitt andra barn. Denna killen ska känna min sambos kusin, och han har ljugit för henne om att jag varit otrogen med min sambo. Och skaffat fejk konto etc för att försöka sätta dit mig. Och min sambo och jag blev jätte ovänner villket tyvärr gjorde att jag raderade nästan allt som jag och denna killen skrivit. För jag var arg över vad han gjort. Villket också gjorde det svårare för mig att visa att jag talar sanning.
Jag ville inte berätta för min sambo vem jag träffade, så jag ljög för honom och sa att jag träffade en annan kompis istället. Villket jag också ångrar.

Här kommer historien om hur min kille fick reda på allt, så hans sida av historien.

Så jag ljög för honom om vem jag träffade. Jag sa till honom att jag träffade en annan kompis som jag skrev innan ju. Och en kväll så ringde hans kusin till honom, och sa att hon ville prata med han. Det var tänkt att jag skulle följa med och hälsa på dom men jag valde att stanna hemma för det hade varit en jobbig dag eftersom vi gjorde av med vår valp. När han kommer till sin kusin så berättar hon att jag har varit otrogen mot honom och han visste inte att jag träffade denna killen. Hon visade också honom dom förfalskade bilderna som han gjort konversationer mellan han och mig. Dom trodde ju dessa var äkta. Alltså min killes kusin kände denna killen, villket jag visste.
Under tiden som min kille var hos sin kusin och fick reda på detta så fortsatte killen som våldtog mig att skriva till mig. Jag bad honom sluta FLERA gånger. Och den dagen skrev han till mig att han slutade BARA om jag sa det face to face åt honom. Jag ville verkligen att han skulle sluta såklart så jag gick med på att träffa honom en liten bit utan för porten till gården där lägenheten ligger. Och när jag står där och ska säga detta till honom (har varot där max 6 eller 7 minuter) så kommer min kille OCH hans kusin. Så dom visste var vi stod eller vad man ska säga. Min kille får ju reda på detta sättet att det inte va den kompisen som jag sa att jag träffade. Utan att det var någon annan. Och jag hant inte reagera över vad som hänt och stod och tänkte på att killen som våldtog mig stod 2 meter från mig. Detta var alltså samma kväll som jag blev utslängd.

Jag skulle behöva att folk som läser detta säger vad dom tycker och tänker då som det är nu, blir vi påverkade av hur släkten tycker och tänker.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

guessmyname
Visningsbild
F 24 Markaryd Kändis 1 956 inlägg
1

Svar till Mimmicarlstrom [Gå till post]:
"jag och min kille vi har haft ett jätte bra förhållande"

Men du berättar inte vem du skulle träffa när du bara skulle träffa en ny kompis, du berättar inte vad den "nya kompisen" gjorde mot dig, du har gjort en massa aborter trots att du skriver att du vill ha barn, du vill inte berätta för din sambo att du mår dålig över aborterna/missfallen etc etc.

Nej, ni hade inte ett "jättebra förhållande". Ni hade ett riktigt dåligt förhållande som saknade kommunikation. Skriv ett sms till din sambo om hur det ligger till och gå sedan vidare. Flytta hem till dina föräldrar eller en kompis, boka möte hos en psykolog (!) och ta var dag som den kommer.robin söker ny sexpartner.

Mimmicarlstrom
Visningsbild
22 Stammis 3 inlägg
Trådskapare
0
Som mina föräldrar också sakt så kan inte bara jag bestämma att behålla barnet. Jag har haft problem med min sköldkörtel vilket gjort att vi inte vetat det förens mensen uteblivit.
Jo vi hade ett bra förhållande och vi pratade om detta när det hände och det är då minuter efter typ, men då mår man dåligt etc så man vill inte prata så mycket just då, utan man vill det sen.
Han säger nu att han satt så mycket vid datorn för att bearbeta saker. Men sa aldrig hur han kände för mig. För att för mig kändes det som att han blev lättad varje gång och att ennu ett problem var ur världen.
Som det är nu så träffas vi mycket och jag bor princip här igen. Jag har förklarat för honom vad som hände och visat honom min journal där allt står. Men hans kusin som kände denna killen tror inte ett skvatt på mig och egentligen bryr jag mig inte så mycket om det. Jag berättade även för honom att jag inte kunde säga vad denna killen gjort mot mig när dom kom på kvällen för han stod så nära, jag ville inte han skulle göra något mer.
Jag har även förklarat för min kille att jag vet och förstår att det inte är acceptabelt att ljuga, men jag hade en anledning.
Problemet vi har nu är att han ska känna att han kan lita på mig igen. Och sen att hans familj och släkt påverkar honom utifrån, så han tar åt sig av vad dom tycker och tänker fast dom inte vet allting som hänt.

[/svar]
Mimmicarlstrom
Visningsbild
22 Stammis 3 inlägg
Trådskapare
0

Svar till guessmyname [Gå till post]:
Svarade fel det är svar ovanför


guessmyname
Visningsbild
F 24 Markaryd Kändis 1 956 inlägg
0

Svar till Mimmicarlstrom [Gå till post]:
Jag är ledsen men det känns fortfarande som om ni står och stampar på samma ställe..

Har du polisanmält killen som våldtog dig ?

robin söker ny sexpartner.


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Strul i förhållande!

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons