Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Tänker ni på era ex?

Skapad av Milary, 2019-02-26 10:56 i Kärlek & Relationer

6 454
9 inlägg
0 poäng
Milary
Visningsbild
F 23 Legend 23 inlägg
0
Som rubriken lyder så undrar jag om fler än jag tänker på sina ex? T.ex. i natt så drömde jag om, vi kan säga Jonas. Det är snart 2 år sedan vi gjorde slut och jag har haft ett förhållande imellan där, med Elias säger vi. Inte så att jag vill bli tillsammans med Jonas igen men han är i mitt huvud gaanska ofta ändå. Ändå var jag jättekär och såg Elias som min framtid och allt det där (vi har gjort slut). Nån mer än jag som tänker på sina gamla ex?

Ska också tillägga att jag och Jonas var varandras första kärlek och det varade i 1,5 år.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 981 inlägg
0
Svar till Milary [Gå till post]:
Det är väl inte konstigt att man ibland tänker tillbaka på en person som varit en väldigt nära, under en relativt stor del av ens liv? Jag menar, det händer att jag tänker på hur livet är för killen bakom kassan på ICA, den där tanten som muttrar surt när hon väntar på bussen, eller en kompis till en kompis från lågstadiet och funderar på vart livet tagit dem idag. Det här folk som spelat väldigt små roller i mitt liv - och kan en sån tanke dyka upp är det inte konstigt att man kan komma på sig att tänka på ett ex ibland.

Så länge du känner att du på riktigt är över ditt ex, så länge du inte går och ältar i känslor eller minnen som sårar eller riskerar att bubbla upp igen, då ser jag heller inget problem i att en tanke eller ett minne dyker upp lite till och från. Det är trots allt en person som du delat minnen och stunder av ditt liv med. Att helt klippa bort minnet från en relation eller person, det känns varken realistiskt eller hälsosamt - för den du är idag och den erfarenheten du har är ett resultat utav all den erfarenhet du samlat på dig när du levt.

Even boys have something to say if you listen long enough

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till Milary [Gå till post]:
Du är ung.

Var det kanske ditt förhållande?
Sånt glömmer man aldrig, man lärde sig så mycket om sig själv och det var en extremt viktig del av ens liv, och förhoppningsvis var du väldigt lycklig.

Försök dock fokusera på framtiden, och finn styrka i dina lyckliga stunder och var glad att det tog slut och ni utvecklades.

The leetest herperderper

Ramii
Visningsbild
F 25 Legend 7 inlägg
0
Tror nog att det är rätt vanligt när man är så ung, men när du hittar den "rätta" och det känns 100% rätt så tvekar jag på att du kommer titta tillbaka och tänka på dina tidigare förhållanden.

Ingen status

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till Ramii [Gå till post]:
Ehhhh.
Va.

Som i "aldrig"?
Hmm.

The leetest herperderper

Ramii
Visningsbild
F 25 Legend 7 inlägg
0

Svar till TLTGja [Gå till post]:
Haha nejdå, jag skrev faktiskt inte "aldrig"

Ingen status

Drickz
Visningsbild
P 30 Umeå Hjälte 768 inlägg
0
Det är helt ok.

Tänker ofta tillbaka på mina forna förhållanden. Dom var för det mesta en bra tid då jag lärde mig mycket. Tycker det är värt att uppskatta det som var bra och lärofullt trots att det som var sämre fanns där.

Ingen status

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 518 inlägg Online
0

Svar till TLTGja [Gå till post]:
Gräset är alltid grönare på andra sidan. Nostalgin är en förförisk lögnare.
Osv.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

connyben
Visningsbild
P 46 Hjälte 24 inlägg
0
Någon gång ibland. Har haft ett några förhållanden på ett år eller mer, vore nästan konstigt om de aldrig dök upp i minnet.

Ingen statushttp://www.hamsterpaj.net/logga_ut/~traffa~my_visitors~~~~php~~user_id~~~1026003


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Tänker ni på era ex?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons