Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vad ska jag göra? (vänta eller inte??)

Skapad av joe68, 2018-08-04 22:45 i Kärlek & Relationer

2 776
9 inlägg
2 poäng
joe68
Visningsbild
P 23 Legend 16 inlägg
0
Hej Allihopa!!!

Nu är det så att jag har skrivit med en tjej ett bra tag nu (33dagar). Vi använder huvudsakligen appen snapchat vilket jag tror de flesta här på formet vad det är(: Våra konversationer är nog bra antar jag,vi pratar om allt mellan himmel och jord,vi pratar om katter,och om fotboll eller simmning är bättre som sport,vi frågar varandra om hur våra dagar på jobbet varit osv osv.

Efter ca 15 dagars prat genom snapchat så frågade jag henne om hon ville ses och då så hon att hon liksom varit sårad innan och att hon jättegärna skulle vilja träffa mig men att hon var rädd att jag skulle kunna såra henne igen eftersom hon har varit ihop med någon som sårade henne grovt och att hon skulle vilja ses när hon var "förberedd". Anledningen till att jag väntade i nästa 2 veckor var pga att jag inte ville sätta nån press på henne så fort vi började snacka. Så jag sa att jag förstod hennes situation och att vi skulle kunna ta upp det nån annan gång.

Vi fortsatte prata oavbrutet i 17 dar till (Notera mitt tålamod) óch nu vet jag inte om jag orkar vänta längre. Hon är liksom astrevlig och så fort hon ser mina meddelanden så dröjer det inte mer än en minut tills hon svarar. Dessutom har vi ett "gult hjärta" på snapchat konversationen vilket betyder att jag är den person som hon skickar flest meddelanden till och tvärtom. Nu är frågan ska jag vänta lite längre så att hon är väl "förberedd" eller fråga igen? Hon är liksom hur snäll som helst och typ (one-of-a-kind person) vi klickar liksom bra ihop så det sista jag vill göra är att skrämma bort henne...

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Frodo_Svensson
Visningsbild
P 31 Kungsör Hjälte 10 inlägg
0
Jag personligen skulle vänta.
PsykelTjuv
Visningsbild
P 32 Hjälte 3 487 inlägg
1

Svar till joe68 [Gå till post]:
Fråga igen. Känns inte som en tjej som kommer ta det initiativet själv, så det ligger på dig. Ba säg nått i stil med att du "förstår att du är osäker men att du minsann tycker hon är så trevlig och söt så det gör det svårt att vänta ;ppPp" Det är okej att pusha. Och du måste ju sätta lite begränsningar. Viktigt är bara att inte bli sur eller alltför angelägen över saken. Va cool, håll det skämtsamt o trevligt men sätt lite värde på dig själv och visa att du inte pallar vänta för alltid.

Ingen status

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Svar till joe68 [Gå till post]:
Jag förstår att hon kanske känner sig rädd att dyka in i ett förhållande direkt igen - det blir ofta så efter man nyligen brutit med någon. Hon kan mycket väl vara lite känslomässigt instabil efter uppbrottet och det kan finnas vissa känslor som envist hänger sig kvar och bubblar upp ibland, men jag är ändå inne lite på samma bana som BraSma.

Det finns absolut tillfällen då man ska vänta och det är aldrig bra att för hårt pusha en relation, men om du inte tar initiativet och främst sitter och väntar lär inte mycket hända. Det är så lätt att fortsätta skriva, att inte träffas och prata ur sig majoriteten av de enklare samtalsämnena. Efter lite tid börjar samtalen bli allt mer krystade och man ser allting sakta rinna ur händerna på en. Det finns absolut tillfällen då man lyckas utveckla ordentliga och väldigt djupa förhållanden över avstånd, men enligt min erfarenhet är det generellt bättre att försöka träffas så snart som möjligt. Det behöver inte vara en stor grej, en glass och en promenad räcker. Det viktiga är att man tar sig lite ut ifrån bubblan att sitta och skriva och blir lite mer bekväma med att se och prata med varandra ute i det verkliga livet.

Hade jag varit i din sits är det den vägen jag skulle försöka gå. Fråga om hon kan tänka sig att göra någonting mindre, något som involverar att ni träffas, gör någonting och småprata en liten stund. Pressa inte på något större och tyngre "dejtigt", gör det till en mer casual grej. Se det som att ni är två vänner som är ute och tar en glass tillsammans och smaka av stämningen när ni träffas - hur verkar känslorna? Har ni redan träffats en gång blir det enklare att stämma träffa nästa gång och en relation är någonting som man bäst bygger upp över lite tid.

Even boys have something to say if you listen long enough

Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
1

Svar till joe68 [Gå till post]:
33 dagar, är det ett bra tag? Vad är du ute efter? Ha sex eller ha en seriös relation? Man ska aldrig springa in i ett förhållande. Jag förstår att det kan vara svårt att ha känslor för en och vilja träffa personen, men om den personen inte är redo för det steget är det bara att gilla läget. 33 dagar är ingenting enligt mig. Och att redan efter 17 dagar fråga på nytt tycker jag inte är bra. Men du gör ju som du vill, orkar du inte vänta så säg det rakt ut bara. Men tycker hon att du pushar för mycket kommer hon nog skjuta undan dig. Man ska värdesätta sig själv som ovan nämner, men man ska även värdesätta den man gillar likaså.
Lycka till.

Ingen status

joe68
Visningsbild
P 23 Legend 16 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Withz [Gå till post]:

Jag är ute efter något seriöst och skulle verkligen göra allt för den här tjejen ifall det skulle bli något. och som godisapa sade så känner jag att jag eller snarare vi börjar få slut på samtalsämnen så för alla som undrar så släppte jag bomben för ca 10min sedan....Nu är det bara att hålla tummarna och se vad hon säger!!

Svar till Withz [Gå till post]:


joe68
Visningsbild
P 23 Legend 16 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Withz [Gå till post]:
33 dagar är ett ganska bra tag. Det har hänt att folk ses efter 2 dagars skrivande. Inte så kul när man slösat bort en månad av sitt liv för att sedan bli rejectad...

Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
0

Svar till joe68 [Gå till post]:
Jag har skrivit med två tjejer i över 1 år innan jag träffat dom, så det blir ju vad man gör det till. Men jag vet inte hur ni träffats online. Om det var via dejtingsida kan jag nog förstå att man vill skynda sig, annars tycker jag nog man bara borde ta det som det kommer. Och hur menar du att du vill inte förlora 1 månad på att skriva? Skriva är väl inte svårt, hur mycket skriver ni? Vad vet du om henne hittills? Hur bra känner du henne? Och hur långt ifrån bor ni? Hoppas det går vägen för dig nu då. Om det inte blir av får du väl gå vidare om du nu inte klarar av att vänta på henne.

Ingen status

joe68
Visningsbild
P 23 Legend 16 inlägg
Trådskapare
0[/svar]
UPDATE!!! Hon skickade ett mess där hon sa att hon ville hålla det på en vänskaplig nivå. Svarade med att jag sa att jag inte var intresserad av det och bröt kontaken med henne där....bara att gå vidare!!

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Vad ska jag göra? (vänta eller inte??)

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons