Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

15 år och vill ha barn

Skapad av Anonym, 2012-03-11 19:14 i Sex & Sinne

4 545
10 inlägg
13 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
-2
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej jag är en tjej 15år jag tänkt lite och jag vill gärna ha barn men jag är så rädd att minna föräldrar slänger ut mig hur tycker du/ni att jag ska göra?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RebelRebel
Visningsbild
Hjälte 5 429 inlägg 1069 svar i S&S
9
Hej där!
Jag tycker att du ska fundera lite till över det här. Du är 15 år och ska antagligen gå ut grundskolan. Hade du tänkt gå gymnasiet? Det kommer bli tufft med ett barn. Vart ska du och barnet bo? Hur ska du få pengar för att kunna klara dig? Är du beredd att ge upp halva din ungdomstid för att få ett barn nu, när du har hela livet på dig att skaffa ett? Vem ska bli pappa till ditt barn?

Jag förstår om dina föräldrar inte gillar tanken på att du skaffar barn vid 15 års ålder, de kommer behöva hjälpa och stötta dig både ekonomiskt och på alla andra sätt. Du får också tänka på barnet - hur bra mamma är man vid 15 års ålder, när man praktistk taget är ett barn själv med i princip noll livserfarenhet?

Jag tycker att du borde vänta. Du har som sagt hela livet på dig.

Draco dormiens nunquam titillandus.

Scumbag
Visningsbild
F 26 Åtvidaberg Kändis 593 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
var ung medans du är ung!
ett barn tar tid och kostar pengar, som 15åring tar skolan upp din tid och skulle du mot förmodan få ett jobb som 15åring skulle det ta all tid du behöver lägga på ditt barn. för dina föräldrar kommer med säkerhet inte att betala för DITT barn.
vänta åt åtminstone tills du gått ut skolan och du kan få ett jobb. även en partner som vill spendera sitt liv med dig och barnet.
för det är så mycket mer än bara ett barn, det är så mycket runtom.

Jag har inte höga krav, jag gillar bara dyr whiskey och söta flickor

Inflames
Visningsbild
F 26 Mölndal Hjälte 712 inlägg
2

Svar till Anonym [Gå till post]:
Sitt barnvakt åt någon ibland istället.

Kossejosse@instagram

vittervinge
Visningsbild
F 23 Stocksund Hjälte 13 inlägg
1

Svar till Anonym [Gå till post]:
Vem skulle du skaffa barn med? Om du har en kille är det väl ändå inte helt säkert att han vill ha barn?

Cemy
Visningsbild
F 25 Trollhättan Kändis 67 inlägg
0
Barn ska inte ha barn! Det är inte bara gulligull med barnet, du ska även ta hand om det. Du kommer sakna att sova! :) Vänta tills du är tillräckligt gammal för att ansvara för någon annans liv. :)

Jag kan karate, kung fu, judo, jiujitsu och 16 andra farliga ord.

Polly
Visningsbild
F 28 Norrköping Hjälte 862 inlägg
3
Svar till Anonym [Gå till post]:
Skaffa en guldfisk istället, då kan du spola ner den i toan om det går illa

Feel safe at night, sleep with a nurse

ImThePsycho
Visningsbild
P 25 Mölndal Hjälte 3 092 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Delvis tycker jag att du borde motivera lite mer till varför i sådana fall, för just nu tycker jag mest det luktar troll...

Men skall ge dig ett seriöst svar ändå eftersom jag inte har något att göra.

Ett barn är ett stort ansvar, inte bara att man måste vakta det hela tiden och ta hand om det etc etc, ett barn är något du skall ta med dig hela livet. Tror du personligen att du skulle klara av att hantera att ha ett barn nu i ditt 15 åriga liv? Eller i ditt 16 åriga? Eller i ditt 20 åriga?

Ett barn kan man aldrig lägga på hyllan, visst du kan be en föräldrar ta hand om det en kväll eller anlita en barnvakt. Men när du väl har det så är du fast med det.

Tolka mig inte fel, jag älskar barn, verkligen det är det bästa som finns. Men jag vill inte ha mitt barn redan.

Sedan till nästa fråga då om du nu skulle vara dum och skaffa dig ett barn. Har du en partner som skulle kunna stå vid din sida i hela ditt liv? Jag tror knappast det. Inte för att låta hård, men finns nästan ingen som är såpass seriösa när dom är 15 år att dom kan tänka sig att stadga sig med någon vid 15 års ålder och hålla fast vid det resten av sitt liv.

Summan av kardemumman, vänta i 5 år till, minst innan du skaffar barn.

Kastar sten på månen och skrattar åt min kreativitet ||

LonnyLoLife
Visningsbild
P 30 Burträsk Hjälte 4 744 inlägg
0
Jag tycker att du INTE ska skaffa barn. Att ta hand om ett barn kräver att du kan ta hand om dig själv först och det innebär att du har en hyfsat stabil ekonomisk situation och livssituation i överligt vilket i sin tur per automatik innebär att du inte är 15 år gammal.

Din mening är inte koherent. Den innehåller inte biceps.

SaraForLife
Visningsbild
F 23 Kändis 9 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:


Tjoo, jag tycker inte där är något fel i att VILJA ha barn när man är ung, man vill vad man vill liksom sen om du hittar någon som vill ha barn som det känns rätt med och ni kan lösa det så why not? Bara man vet vad an ger sig in på, jag vill opckså ha barn men tänker vänta tills jag har en kille som vill samma osv! Om du vill vara ung mamma så ska du inte lyssna på alla andra, du ska bara lyssna på vad DU vill, ett tips är att läsa "som jag vill vara", vara barnvakt själv och lite sånt, veta vad det ineebär, ett förslag är verkligen att du läser: http://thessinwonderland.blogg.se/ Jag älskar hennes blogg och hon har varit med om mycket :). Lycka till :)

I'm a handfull


Forum » Livet » Sex & Sinne » 15 år och vill ha barn

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons