Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Badboy-stämpel...

Skapad av Anonym, 2014-02-16 20:31 i Sex & Sinne

1 729
5 inlägg
-3 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
-2
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
hej jag är en kille på snart 15 år som behöver hjälp. Jag ser ingen störe anledning att leva.jag mår jag dåligt och för att dämpa ångest och vrede gör jag kriminela saker jag brukar sno mobiler och andra värde saker och jag brukar klotra med sprayfärg jag har även eldat olika stora grejer.jag brukar göra mest brott mot min skola då jag tycker att det är deras fel då dom ljugit (skolledningen)för mig och min gamla klass . Imin gamla klass gick många värstingar vi gorde många olika brott b.l.a gäng slagsmål, grova stölder,mishandel.sexuella trakesserier e.t.c.polisen var inblandad och skolan la ner klassen och splitrade oss dom gav oss väldig många löften men höll få. Jag har nu börjat i en ny klass och trivs ok men jag har fortfarande en bad boy stämpel och många saker som händer i skolan skylls på mej då jag ibland är med och gör grejer men inte aldid jag får skit för ALLT. jag går även runt med butterfly kniv som är olaglig.snälla hjälp mig vad ska jag göra

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RoadGunner
Visningsbild
P 35 Vattensprutande Administratör 3 203 inlägg 906 svar i S&S
0
Hejsan!

Det låter fruktansvärt jobbigt det här du beskriver. Det är fruktansvärt tråkigt att inte skolan och skolledningen stöttar dig mer i detta, men det jag tänker är att du kanske har någon annan vuxen bra förebild som kan hjälpa dig? Kanske någon förälder, faster, farbror, äldre kusin eller någon annan du litar på som inte är strulig, men som du ändå har förtroende för?

I annat fall finns det ju kuratorer, psykologer och ungdomsmottagningar som du skulle kunna prata med. Ett annat alternativ är att kolla med något yrke som du är intresserad av om du skulle kunna göra praktik hos dem och få bra förebilder där. Vet att t.ex. annat många räddningstjänster gärna hjälper till och stöttar med situationer som den här.

Jag tror att det är viktigt att du försöker bryta med de kompisar som lockar dig till att göra dumma saker, även om de säkert är jätteschyssta mot dig så är det inga bra personer om de ständigt får att råka ut för otrevligheter. Sök dig till personer som är trygga och stabila och som inte ställer till det varken för sig själva eller för dig.

Att busa lite grann är fullt normalt, men när det börjar gå för långt är det mycket viktigt att någon drar i handbromsen och den enda som kan göra det är faktiskt du! Släng den där kniven i någon sjö någonstans då det enda den kan göra för dig är att få dig i ännu mera trubbel! Det är fruktansvärt att vuxenvärlden inte hjälper dig, men du måste vara medveten om att du faktiskt kan ta dig ur det där helt själv om du bara vill det tillräckligt mycket. Klarar du av det kommer du att gå stärkt ur situationen och kommer att vara en mycket mer förstående, bättre och erfarnare människa!

Ta hand om dig nu och försök att undvika alla grejer som du egentligen vet att det bara är skit!

Gästboken är alltid öppen om du har fler tankar och funderingar!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Hungrig

manodepresiv
Visningsbild
P 32 Legend 37 inlägg
1
Ta dig samman grabben.
Gnäll och självömkan, det är inte för män.
Skippa kniven, du har väl knytnävar

Ingen status

Anguish
Visningsbild
P 24 Kungälv Legend 32 inlägg
0
Lämna Butterfly'n hemma, det är bara fega själar som använder verktyg förutom en tabanja.
Lär dig göra fetare tags så du får props.
Börja planera ameljäter för att får lite extra inkomst.
Tagga ut på kvällarna och chilla ute med polare och lär er erat område utantill så om snuten skulle komma så kan ni alla genvägar och gömställen.

Gör det bästa av situationen helt enkelt.


Tro inte att du är ensam om att ha ett skevt liv...

Forum » Livet » Sex & Sinne » Badboy-stämpel...

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons