Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fantasifullt sex.

Skapad av Anonym, 2013-01-02 16:22 i Sex & Sinne

3 041
4 inlägg
2 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Här kommer lite olika frågor fast ändå under samma tema (dock inte kategori) men ni löser säkert dte, vill liksom slriva samlat :P.
Hejsan hoppsan :).

Det är såhär att jag och min pojkvän har lite problem på sexfronten just nu. Det börjar bli tråkigt för min del med det vanliga ;). Ni förstår nog vad jag menar. Vi vill helt enekelt spicea (stavning) upp det lite :P.

Så har ni några tips? Dels på förspel men också kanske olika ställningar i själva sexet? :P
Och vi skyddar oss med kondom, har ni några tips kanske om hur man kan undvika att det tar tid att ta kondom, öppna och sätta på. Ni kanske har några tips på ett lite roligare/sexigare sätt att sätta på kondom på? Det tar ju tid men för mig är det rätt drygt, min kåthet hinner ibland gå över lite (då jag har väldigt svårt för att hålla mig kåt när det inte händer på en gång).
Kram på er! :)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Ellie
Visningsbild
Hjälte 6 361 inlägg 1352 svar i S&S
0
Sexet blir nog tillslut rätt enformigt för de flesta när man ingår i en relation. För man lär sig vad som funkar och håller sig till det, för att man är säker. Så vad ni bör göra är väl att testa oavsett om ni tror ni gillar det eller ej, bara gör nytt ha som regel att helt undvika det ni brukar göra. Det ger lite spänning.

Det handlar inte om ställningar det kan ni googla er till vad som kan bli kul men det är att bara göra det ni inte gjort förut. Ta tid på er.

Kondom är alltid bra att det ska finnas nära till hands så se till att de kanske finns nära sängen och inte i en plånbok eller i badrummet. Kondom kan man sätta på med hjälp av oralsex, krävs teknik men som du skrev ni vill ju spexa till det och man är aldrig bra på något första gången så ta tid på er och öva.

h

Murrig
Visningsbild
F Hjälte 1 695 inlägg
2
Sängen är inte enda stället. Att ha en ombytande miljö kan spela större roll än man tror, och olika situationer kräver olika hantering. Baksätet på bilen, upp mot köksön, i badkaret, ett öde omklädningsrum, mot väggen, eller bygg ett jävla kuddfort tillsammans och ligg därinne. Krossa boxen och tänk att inget ställe är olämpligt.

Överraska honom. Det är lätt att en part i förhållandet blir ensam om att ta initiativ, och den andra är van vid att få ligga utan att lägga något bemödande i att försöka. Resultatet blir trivialt, de gångerna ni har sex är det för att partnern tar dig på brösten innan när ni gått och lagt er-som vanligt. Därefter har ni samlag i missionären tills någon kommer -som vanligt. Åter igen, krossa boxen!
Dra in honom på badrummet mitt under ljusa dagen och hångla upp honom. Massera in honom i lotion, tvål eller vad helst som finns till hand, tryck ned honom på golvet och gå lös på honom. Äter ni frukost, kryp ned under bordet och ge honom en avsugning för att sedan låta honom ta dig på bordet. Visa vad du vill ha, ta initiativ. Var som helst och när som helst. Huvudsaken är att ni inte fastnar i gamla vanor och glömmer att ni har ett ömsesidigt intresse och ansvar i ert älskande. Ge och ta. Likaså kan du planera och förbereda genom att till exempel bädda fint, tänd ljus, fixa massageoljor och mysig musik.

Tillåt dig att vara kinky. Fundera på det själv, och fråga honom också. Är det något galet ni vill prova? Eller något jättekonstigt? Bondage? Handbojor? Analsex, double penetration, dominans åt ena och andra hållet, låta en vara slav... Det kan vara i princip vad som helst, men var ärliga mot er själva och inse att ni har chansen att leva ut era innersta fantasier.

Nu orkar jag inte skriva mer förutom att det låter som att du borde skaffa p-stav/piller.

What doesn't kill you fucks you up mentally.

nekke
Visningsbild
P 34 Hjälte 9 inlägg
0

Svar till Murrig [Gå till post]:


Nej sängen är verkligen inte enda stället:) Nu är det iof vinter men hade det vart sommar skulle jag verkligen rekommendera utomhus, lite spänande;)

Forum » Livet » Sex & Sinne » Fantasifullt sex. 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons