Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

För dåligt självförtroende för sex

Skapad av Anonymhihi, 2018-10-23 21:05 i Sex & Sinne

1 343
3 inlägg
4 poäng
Sex och blandat
Anonymhihi
Visningsbild
Veteran 21 inlägg
0
Hej! Jag har ett problem, jag skäms över min kropp och vågar därför aldrig ha sex.
Jag vill verkligen men vågar inte för är rädd va killen ska säga om min kropp, va ska jag göra? Och till er KILLAR därute som läser detta, hur ser ni kring tjejers osäkerhet kring kroppen osv under sex svara snälla

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 28 Modereringsansvarig 3 957 inlägg Online
4

Svar till Anonymhihi [Gå till post]:
Det känns som ett ganska vanligt problem när det kommer till just sex. Alla är inte bekväma med att visa sig naken - och även om man tror att man är det kan det bli lite stelt när man väl står där. Det är helt okej - man får vara nervös inför sex och det är inte någonting som alltid kommer så lätt. Det är rätt vanligt att man inte är bekväm med sin kropp, speciellt när man dagligen bombarderas av perfekta kroppar i alla former av media.

Känner man att sex är ett stort steg är det förmodligen bättre att inte rusa in i det med huvudet först. Man behöver inte springa hela loppet på en gång och man behöver heller inte göra det med någon man knappt litar på. Hittar du en partner du tycker om och trivs med, en person du känner att du kan lita på så lär ni ganska enkelt kunna bygga er vidare därifrån.

Even boys have something to say if you listen long enough

skenya
Visningsbild
P 33 Östersund Hjälte 30 inlägg
0
Alla har vi kroppar som ser olika ut. För min del spelar kroppen inte så stor roll. Min fästmö är inte direkt (om vi ska gå enligt normen) den snyggaste i världen. Jag kan tycka att hon har sina skavanker lite här och där. Men vem är jag att dömma?? Jag är själv inte den snyggast vikta servetten på det dukade middagsbordet (om du förstår vad jag menar). Om du har en kille / tjej som verkligen tycker om dig så kommer personen i fråga inte tycka mindre om dig bara för att du står där naken och ser ut så som du gör.

Det är inte lätt att vara liten, men värre att bli stor.


Forum » Livet » Sex & Sinne » För dåligt självförtroende för sex

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons