Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ha sex med en tjejkompis

Skapad av Gfh123, 2017-11-12 15:39 i Sex & Sinne

2 461
5 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Gfh123
Visningsbild
P 15 1 inlägg
-1
Hejsan, såhär e de att jag har en sak jag tänkt på mycket. Jag har en tjejkompis jag har känt väldigt länge som jag inte träffat på länge. Jag har kontakt med henne på sociala medier. Vi kan prata om allt med varandra. Hon har skickat bilder till mig på sin rumpa mm. Hennes rumpa är så perfekt asså. Jag har frågat henne om hon skulle vilja ha sex med mig såhär på skoj o sånt. Vi har kommit fram till att båda två skulle vilja ha sex med varandra men ingen skulle vilja bli ihop.( jag vill mest). Jag har sagt till henne att det bara är att säga till om hon vill göra det men hon vill liksom inte göra det. Fast hon vill egentligen. Hon har sagt att hon skulle låta mig taffsa på henne. Vad skulle ni göra? Jag vill gärna ha sex med henne så fort som möjligt.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Anchezz
Visningsbild
F Norrköping Veteran 376 inlägg
2

Svar till Gfh123 [Gå till post]:
Du kan väl typ börja ta första steget (om hon nu sagt att du får taffsa på henne) och se hur hon reagerar? Men om det är som du säger att hon inte vill så är det ju inget mer med det :)

Ingen status

Vanessa54321
Visningsbild
F 17 4 inlägg
2

Svar till Gfh123 [Gå till post]:
Hahaha exakt så här var det för mig och min killkompis. Håller med personen ovanför. Ta första steget och se hur hon reagerar.

Min killkompis och jag ville ligga men han var lite osäker och jag med. Speciellt för vi var rädda att våran vänskap skulle förstöras, asså att det skulle bli stelt mellan oss.
Men det var jag som tog första steget och började ta lite på honom och ja, sen slutade det med att vi hade sex. Är rätt säker hon kommer vela, eftersom hon kommer säkert bli sugen och har ju sagt att hon vill men samtidigt inte :) Men om hon visar att hon inte vill så måste du respektera det.

lodjuret1
Visningsbild
P 5 inlägg
-2
Låt henne fråga och ta initiativen, det behöver tjejer lära sig göra betydligt mer istället för att lämpa över ansvaret på killar och sen klaga när allt inte blir på pricken som dom vill.

Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Ha sex med en tjejkompis

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons