Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hålla ut längre vid sex

Skapad av Anonym, 2013-06-12 21:58 i Sex & Sinne

2 258
3 inlägg
4 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej,
När jag har sex med min flickvän brukar jag oftast komma tidigare än jag vill. Finns det ngt sätt att ''hålla längre'' förutom att runka längre?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RebelRebel
Visningsbild
Hjälte 5 429 inlägg 1069 svar i S&S
1
Hej!
Något du kan testa är att träna upp din såkallade pc-muskel, som du kanske hört talas om. Kan man sluta kissa mitt i strålen har man en hyfsat stark pc-muskel, men det ska mer till ändå för att hålla tillbaka en utlösning.

Det första knepet, hur man lokaliserar pc-muskeln, är genom att gå på toa och sluta mitt i strålen. Man kan gå vidare där och göra toalettbesök till pc-muskelträning samtidigt. Det är en kraftfull övning som taoisiter ofta gör och den går till såhär:
Börja att kissa, och sluta mitt i strålen. Börja kissa igenom men ta i väldigt hårt och sluta mitt i strålen. Försök att göra det minst 5 gånger och efter den femte gången så ta i och töm klart hela blåsan. Det är inte så lyckat att få en urinvägsinfektion genom att inte tömma urinröret på slutet efter att man har gjort denna övningen.

Om du kikar in här finns det ännu mer detaljerad beskrivning och lite bilder: http://www.tidigutlosning.com/hur-fungerar-det.php .

Draco dormiens nunquam titillandus.

skrotnisse
Visningsbild
P 26 Härnösand Kändis 967 inlägg
3
runka innan

Vi hatar varandra min best och jag men den ene är fast i den andres tag. En dysfunktionell symbios som leder till att vi båda förgås


Forum » Livet » Sex & Sinne » Hålla ut längre vid sex

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons