Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Håller jag på att bli gay?

Skapad av anonym1423, 2017-08-09 20:23 i Sex & Sinne

1 860
4 inlägg
3 poäng
Sex och blandat
anonym1423
Visningsbild
1 inlägg
0
Hej! jag har sedan jag kommit in i puberteten fått perioder då jag blir upphetsad av tanken av bögsex. Men det är endast under dessa perioder som jag blir det. Dagen efter så är det som vanligt och tänder bara på tjejer. Jag har endast fått känslor för tjejer och finner inget i en man attraktivt, men när jag får dessa perioder så tycker jag fantasin av sex med en kille är upphetsande. Är det puberteten som spökar eller tror ni att jag håller på att bli bi?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Patrikp
Visningsbild
P 22 Karlskrona Kändis 1 151 inlägg
2

Svar till anonym1423 [Gå till post]:
Man blir ingen sexualitet. Om du håller på att upptäcka att du är bi, so be(i) it. (hehe)

HareKrishnas gud sedan 2014

Cornflake
Visningsbild
F 25 Stammis 73 inlägg
1
Kanske du är bisexuell, eller bara lite "binyfiken." Inget fel eller konstigt med det. Kan ju nämna att ens romantiska och sexuella läggning är separata, så det är fullt möjligt att vara både heteroromantisk och bisexuell. Eller vad du nu är. Inget sätt för folk här att veta, så det måste du ta reda på själv. Men i slutändan spelar det ingen större roll om du är hetero eller bi, så onödigt att försöka reda ut det med detsamma. Ta det som det kommer istället. Du kommer högst troligen komma på svaret själv någon dag.

Insert corny pun here.

Svinto
Visningsbild
P 26 Legend 30 inlägg
0Hur mycket och hur frekvent brukar du porr?

Ingen status


Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Håller jag på att bli gay?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons