Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Introvert?

Skapad av Anonym, 2016-04-23 18:31 i Sex & Sinne

3 017
5 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Jag är värsta kombon när det kommer till det sociala.

Jag är introvert (jävligt kräsen med kompisar och trivs bra som ensam)
Jag har inte så gemensamt med många där jag bor (Har annorlunda humor och intressen jämfört med de flesta andra här, är man varken bimbo eller datornörd är det svårt här, har vuxit från många vänner viket är jättetråkigt. Har inte än heller hittat en internetkompis jag blivit så bra kompis med så man kan träffas irl...)
Vuxit upp i en udda familj (inte typiska Svenssons som gjort att bl.a grannbarnen haft svårt för oss emellanåt, jag och syskonen har alltid varit de konstiga jävlarna)

Så ja... Nu är min fråga: Är det en idé att bli EXTROVERT?
Känner att det är helt omöjligt att kunna vara den jag är eftersom det bara slutar skit, jag vill inte vara ensam i hela mitt liv bara för att jag har svårt att klicka med folk. Den enda ljusglimt jag har kvar är gymnasiet i höst...:,(

Tack för att jag fick tala ut.<3

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RoadGunner
Visningsbild
P 38 Vattensprutande Administratör 3 203 inlägg 906 svar i S&S
1
Hejsan!

Vi är alla olika, en del är väldigt extroverta, andra är introverta, vissa är intresserade av sport och idrott, andra av att sitta vid datorn. Det är ingenting som är konstigt med det alls. Jag tycker absolut inte du skall försöka ändra dig själv, utan vara den du är, då du omöjligt kan vara någon annan.

Att du inte börjat gymnasiet än är positivt. Gissningsvis har du valt ett program som du är lite intresserad av och kommer förhoppningsvis hitta likasinnade där. Om inte så lär du nästan garanterat hitta det efter att du är klar med gymnasiet oavsett om du väljer att läsa vidare, eller jobba med något du är intresserad av. Den åldern du är i nu är en ganska svår ålder vad gäller kompisar och det är vanligt att man växer ifrån de man vuxit upp med och hittar nya vänner och bekantskaper.

Var dig själv och fortsätt leta efter personer som du kan tycka verkar intressanta så kommer det säkert att lösa sig för dig med!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Hungrig

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Varför börjar du inte med att skapa ett konto här på Hamsterpaj?
Du kan bli min padawan :3

Jag börjar väl med att ge dig det typiska rådet ``step out of your comfort zone´´

Efter det ger jag rådet, var stark i dig själv, förstå vad som gör dig till bättre än de andra. Mer den första delen än den senare är ett konventionellt fungerande råd.


Efter detta kan jag ge dig mer förslag som jag arbetar med, försök förstå vad som får dig själv att trivas med andra, vad finner du där? Finner du samarbetsmöjligheter (googla John Clesse + Graham Chapman)
Eller finner du mest en massa tråkig negativitet?

Jag kan inte säga att jag har något definitivt råd. Förutom att du tjänar på att träna din sociala förståelse och kompetens. MEN FÖRLORA ALDRIG VEM DU ÄR!!!
Du ska heller aldrig bränna ut dig själv med att anstränga dig vara normal. Visst, utbränning är mycket lärorikt, om man bara förstår vad som orsakade din utbränning, vad som tog all din energi? Hur du ska närma dig den väggen nästa gång för att komma runt, över eller igenom den.


Och slutligen. Jag skulle gärna uppskatta möjligheten att kunna hjälpa dig så gott jag kan. Skapa hjärna ett konto här på Pajen, och skicka iväg ett PM till mig :)

Ciao, hoppas vi hörs :)

The leetest herperderper

ErikAnkan
Visningsbild
P 27 Hjälte 1 368 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Man väljer inte att vara introvert eller extrovert. Du kan lära dig att leva med det. Men det kommer inte försvinna då det är en del av din personlighet.

Fuck yolo! Hakuna matata is the words, bitches┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Josefina97
Visningsbild
F 25 Kändis 9 inlägg
0
Jag är också introverta tyvärr :(

vad händer?


Forum » Livet » Sex & Sinne » Introvert?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons