Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Känner inte hans kuk i mig

Skapad av tjihejsan123, 2022-01-17 13:33 i Sex & Sinne

3 137
2 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
tjihejsan123
Visningsbild
Stammis 2 inlägg
1
Hade sex för första gången igår, hade bra förspel men när det kom till självaste akten, så kände jag absolut ingenting, vet bara att kan kom och antog därefter att han måste ha varit i mig.

Vad beror detta på?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

kultingen
Visningsbild
P 24 Hjälte 23 inlägg
0
hej!
Ja du xD gissar personligen på många saker gick det fort kan det varit pga bra glid och en bra puls men annars kan det va för han hade liten **** eller ja du vet vad. Sen kan det va en ovan kille som njöt mycket en kille kan förvånansvärt komma. Det behöver inte ens vara beröring utan bara tanken….
Om själva akten pågick en stund skulle jag gissa att han va i någon gång men kan som sagt va pågrund av bra glid även om du använder leksaker kan detta vara täcken på att kanske knip kulor kan va användbart och träna upp musklerna i musen om de gäller det skjätten knip med ringmuskeln xD
Har ju bara penis och kan bara säga saker jag fått berättat för mig och saker jag har upplevt i min a*** :)
Mvh//: nöff nöff

försöker få flest vänner på hamstern


Forum » Livet » Sex & Sinne » Känner inte hans kuk i mig

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons