Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Min kompis och min pappa?

Skapad av Fridaaaaaa, 2017-02-13 13:58 i Sex & Sinne

7 596
5 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Fridaaaaaa
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
Hej, jag är en 14 årig tjej.
Varje gång en av mina kompisar är hemma med mig så har jag märkt att min pappa kollar konstigt på henne, när jag frågar henne om det så låsas hon som hon inte vet vad jag pratar om. Hon har även skämtat om att göra sexuella saker med min pappa och hon har frågat om jag vet om han har stor kuk. Tycker de är så jävla äkligt :(((

Nu senast hon var hemma hos mig så gick jag ut med hunden i ca 20 min och när jag kom hem igen var min kompis på toa och pappa var instängd i sitt sovrum. Jag vet inte vad jag ska göra, hon har ibte sagt något men jag tror de hade sex och avbröt dör att de hörde att jag kom hem.

Min pappa är singel och min kompis är 15. Så jag vet att de inte är olagligt för dem att ha sex, men så jävla äkligt att min pappa vill ha nån i min ålder???
Va ska jag göra? :/

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Math
Visningsbild
P Legend 2 inlägg
0
Hej, om detta inte är troll så tycker jag synd om dig förståss. Det du borde göra är att prata med din pappa (ev din mamma som kanske kan prata med honom). Prova att kanske prata med din farmor/farfar? Även om det faktiskt är lagligt är det inte okej.

Ingen status

guessmyname
Visningsbild
F 30 Markaryd Hjälte 2 007 inlägg
1

Svar till Fridaaaaaa [Gå till post]:
Säg till din kompis att hon får välja. Dig eller din pappa. Väljer hon din pappa så vet du vart ni står. Väljer hon dig så umgås aldrig mer med henne hemma hos honom.

Din pappa är en vuxen människa som har ett eget liv så finns inte mycket att göra där. Håller dock med om att det är sjukligt opassande.

robin söker ny sexpartner.

LikeEmma
Visningsbild
F 23 Legend 2 inlägg
0

Svar till Fridaaaaaa [Gå till post]:
Känner igen...

Ingen status


Forum » Livet » Sex & Sinne » Min kompis och min pappa?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons