Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Min lärare gillar mig och jag gillar honom

Skapad av Hemmmligatjejen, 2018-09-02 10:49 i Sex & Sinne

2 324
9 inlägg
5 poäng
Sex och blandat
Hemmmligatjejen
Visningsbild
Stammis 2 inlägg
-1
Det är såhär att min lärare gillar mig .. han är 27 år gammal och jag är 16 ( går i nian ) .
Varje gång vi har idrott tittar han extra mycket på mig , jag möter alltid hans blick oavsett hur situationen ser ut . När vi tex kör spökboll tittar han mest på hur jag beter mig och har även märkt många gånger att han tittar på min kropp . När jag var i matsalen och skulle gå för att hämta mat berättar sedan min kompis i efterhand att han tittat på mig hela tiden ända tills jag satte mig ner . Hon berättade även att han kollade på min kropp och mitt ansikte och för att vara ärlig blev jag ganska pirrig för jag gillar honom också men är inte säker på om han gillar mig .. det är så många tecken han visar på att han gillar mig . HJÄLPPPPP

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Linkish
Visningsbild
P 22 Legend 36 inlägg
0

Svar till Hemmmligatjejen [Gå till post]:
Kommer ihåg en lärare som hade en sexuell relation med en elev när jag gick på högstadiet, hans liv är förstört, han förlorade sin fru och sina barn.
Tjejen han hade sex med blev utskrattad i flera år.
Tänk efter innan du tar ett beslut.

Jooo

Cornflake
Visningsbild
F 27 Veteran 81 inlägg
4
Creepy och fel på så många nivåer. ????????
Gör inget dumt. Bäst är egentligen om du undviker honom så mycket du kan. Det är inte alls okej att han kollar in sin högstadieelev på det viset. Kan garantera att han inte "gillar" dig på det sättet du säkert vill utan bara är intresserad av din kropp, vilket borde ge dig gåshud, om man ska vara ärlig. Håll sig undan den läskiga typen.

Insert corny pun here.

Hemmmligatjejen
Visningsbild
Stammis 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Cornflake [Gå till post]:
Det kom ut fel när jag skrev .. han gillar inte BARA min kropp , syftar mer på att han ”föll” för min personlighet ifall du förstår . Alltså alla andra tjejer är uppslukade i drama och tävlar om vem som ska vara mest populär , men jag är inte sån . Tror mer att han märkte det och gillar det med mig .

Guud
Visningsbild
32 Göteborg Administratör 2 401 inlägg Online
0

Svar till Hemmmligatjejen [Gå till post]:
Eller så har du bara tolkat situationen helt fel. Svårt att avgöra.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

Cornflake
Visningsbild
F 27 Veteran 81 inlägg
2
Vet inte vad ni har haft för slags kontakt för att du ska tolka det så, men låter ju 100% bara som en "äldre man" som fattat tycke för din kropp och tar tillfället i akt att kolla in dig då du tillåter det. Det är möjligt att det finns andra saker han gillar med dig, men hursomhelst tvivlar jag starkt på att han har några starka känslor för dig och just nu har du bara en crush som antagligen kommer gå över snart. Bäst att låta det dö ut av sig själv och gå vidare.

Insert corny pun here.

Pitiful_Mortal
Visningsbild
Hjälte 6 114 inlägg
0
Oavsett hur situationen ser ut och vad du tycker så är hela grejen med en lärare som kollar in en elev på det här sättet extremt osmakligt och obehagligt, vilket du förmodligen kommer inse när du blir äldre. Att ha en crush på en lärare är inget ovanligt och att du tycker om någon är inget du kan förhindra. Däremot som en vuxen i en professionell lärarroll så gör människan, om det nu är som du säger, extremt många fel.

.. and that's the way the cookie crumbles.

Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
0

Svar till Hemmmligatjejen [Gå till post]:
Skillnad på att gilla dig och att gilla ditt utseende. Hade han gillat dig så hade han lärt känna dig och inte bara stirrat på dig som om du vore en köttbit. Jag avråder dig från att ta kontakt med din lärare som "gillar" dig.

Ingen status


Forum » Livet » Sex & Sinne » Min lärare gillar mig och jag gillar honom

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons