Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ont efter tampong...

Skapad av Anonym, 2013-06-12 21:56 i Sex & Sinne

1 795
2 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Jag använde tampong för första gången idag. Hade den mellan klockan 8.00 till 18.00. Nu är jag typ öm i fittan är det vanligt eller farligt på något sätt. Är 13 år och har haft mens i snart 1 år. Tacksam för svar!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RebelRebel
Visningsbild
Hjälte 5 429 inlägg 1069 svar i S&S
1
Hej!
För det första så hade du i tampongen alldeles för länge. Runt fyra timmar är okej att gå med samma tampong, men längre bör man inte ha den i utan att byta. Det kan vara därför du blev öm men det kan jag inte svara exakt på. Vänta och se om det blir bättre inom de närmsta dagarna, och använd kanske binda istället under resten av mensen. Blir det inte det - gå till en ungdomsmottagning och gör en undersökning. Det är gratis och de har tystnadsplikt.

Lycka till!

Draco dormiens nunquam titillandus.


Forum » Livet » Sex & Sinne » Ont efter tampong...

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons